בלי נאמנות אין אזרחות

אה אחי, אני יצאתי מהארץ כי הגרמנים החליטו שאני תותח ונתנו לי מלגה של 42,000 יורו. נסה לשכנע אותם שגם אתה תותח, אולי יצליח לך.
אני חושב שאנשים שלא יודעים לחשוב הם עלוקות חברתיות וצריך לשלול מהם את האזרחות כי הם פוגעים בריבונות המדינה.

נהדר! מצאת דרך לצאת מהמדינה ספר את זה לEMZ הוא מחפש דרכים איך לצאת מפה.

---------- התגובה התווספה ב 23:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:08 ----------

אתה בשר תותחנים, זה לא ממש נקרא חייל אתה יודע.

אז ספר מה זה כן חייל, לוחם ללא מורא שכמוך.

נהדר! מצאת דרך לצאת מהמדינה ספר את זה לEMZ הוא מחפש דרכים איך לצאת מפה.

---------- התגובה התווספה ב 23:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:08 ----------

אז ספר מה זה כן חייל, לוחם ללא מורא שכמוך.

אתה רוצה להתחיל להשוות גדלים?

אפשר לחשוב, מה אתה עושה בתותחנים? פקלים מדי פעם, ובשאר הזמן אתה חושב כמה כיף זה היה לו היה לך זנב כמו לפרה, כדי להעיף את כל הזבובים מבלי להצטרך להוציא את הידיים מהתחתונים?

נגיד שזה נכון, אז?

---------- התגובה התווספה ב 23:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:10 ----------

אתה רוצה להתחיל להשוות גדלים?

לא, אתה רוצה?

נגיד שזה נכון, אז?

אז איך בדיוק אתה תורם למדינה? מעבר לכך שאתה לא תורם לה בשום צורה שהיא, אתה גם מבזבז לה יותר כסף מהשאר(מעצם היותך "חייל"). בהתחשב בכמות בלבולי המח שלך על צביעות, זה לא קצת צבוע מצדך?

🤡
בלי צה"ל לא רק שלא היית גר באוהל כנראה שהיית מת. אז כדאי מאד שתודה למדינה אתה כנראה לא מספיק מעריך את השירות ביטחון.

אני בעד צה"ל שיהיה בשכר
מה אתה לא מבין, אתה פשוט דביל
למה אתה לא מתנדב למשטרה 3 שנים אחרי הצבא ?
ואחר כך 3 שנים למד"א
ו3 שנים לשירותי הכבאות
ו3 שנים לראשות הדואר
ו3 שנים למשרד הבטחון

אחי אם אתה לא תקדיש את כל החיים שלך למדינה אתה תמות

אז איך בדיוק אתה תורם למדינה? מעבר לכך שאתה לא תורם לה בשום צורה שהיא, אתה גם מבזבז לה יותר כסף מהשאר(מעצם היותך "חייל"). בהתחשב בכמות בלבולי המח שלך על צביעות, זה לא קצת צבוע מצדך?

אין לך מושג מה אני עושה אם כולם היו תורמים כמוני היו לך גבולות הרבה יותר שקטים. סתם כדי שתדע אני כותב לך את זה מרמת הגולן בתור סוללת כוננות על סוריה.

אין לך מושג מה אני עושה אם כולם היו תורמים כמוני היו לך גבולות הרבה יותר שקטים. סתם כדי שתדע אני כותב לך את זה מרמת הגולן בתור סוללת כוננות על סוריה.

וואו. אולי פשוט תשבו בכוננות מול סניף מקדונלדס? יש סיכוי יותר גדול שתראו אקשן שם.

אתה רוצה מדליה ? 😍

אני בעד צה"ל שיהיה בשכר
מה אתה לא מבין, אתה פשוט דביל
למה אתה לא מתנדב למשטרה 3 שנים אחרי הצבא ?
ואחר כך 3 שנים למד"א
ו3 שנים לשירותי הכבאות
ו3 שנים לראשות הדואר
ו3 שנים למשרד הבטחון

אחי אם אתה לא תקדיש את כל החיים שלך למדינה אתה תמות

כי כול כך מה שרשמת זה לא משהו שקשור לקיום המיידי שלך. אם לא יהיה צבא אנחנו נמות תסתכל על כמות הפעמים שניסו לכבוש אותנו.
יכול להיות שצה"ל צריך להיות בשכר ולייעל אותו אבל זה צריך להעשות בשלבים ועד שזה יקרה צריך כוח אדם גדול מאד שלא יבוא מעצמו.

---------- התגובה התווספה ב 23:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:25 ----------

וואו. אולי פשוט תשבו בכוננות מול סניף מקדונלדס? יש סיכוי יותר גדול שתראו אקשן שם.

http://he.wikipedia.org/wiki/מלחמת_יום_הכיפורים

---------- התגובה התווספה ב 23:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:26 ----------

אתה רוצה מדליה ? 😍

לא, הוא טען שאני לא עושה כלום. אז הנה אני כן עושה משהו.

---------- התגובה התווספה ב 23:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:26 ----------

זה מאוד מרגיע.

אני שמח שאתה יכול להמשיך לגרבץ בשקט.

אתה מתכתב בפורמים ממקום שקרוב לגבול סוריה, יפה מאוד. לא רק שאתה לא תורם לאף אחד(ההודעות הסתמיות שלך לא תורמות למדינה, מצטער), בסוף החיזבאללה יחטפו אותך (אחרי הכל, לא תשים לב, אתה עסוק מדי בלנסות לגרום לנו להקים מדינה חדשה, או משהו כזה) ולרוע המזל זה יעשה ל"מדינה" לא מעט צרות. למרות שבהתחשב בכך שזה אתה, כנראה אולי זו בכ"ז תרומה.

כי כול כך מה שרשמת זה לא משהו שקשור לקיום המיידי שלך. אם לא יהיה צבא אנחנו נמות תסתכל על כמות הפעמים שניסו לכבוש אותנו.
יכול להיות שצה"ל צריך להיות בשכר ולייעל אותו אבל זה צריך להעשות בשלבים ועד שזה יקרה צריך כוח אדם גדול מאד שלא יבוא מעצמו.

תזכיר לי כמה מחבלים חיסלת ?
מי שמונע פיגועים זה גורמים במשרד הבטחון, שהם בשכר, כמה מפתיע ? מי שמיומן ובאמת מפיק תועלת הוא בשכר...

---------- התגובה התווספה ב 23:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:25 ----------

http://he.wikipedia.org/wiki/מלחמת_יום_הכיפורים

---------- התגובה התווספה ב 23:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:26 ----------

לא, הוא טען שאני לא עושה כלום. אז הנה אני כן עושה משהו.

---------- התגובה התווספה ב 23:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:26 ----------

אני שמח שאתה יכול להמשיך לגרבץ בשקט.

כן אתה גולש בLBS בזמן שמירה
ושאר הזמן משפשפ ורואה טלויזיה

מאוד מרגיע
תמשיך לשמור עלינו

ממש מרשים, אתה הבן האדם הראשון בישראל שעשה צבא?
אגב בזמני במארבים לא היינו מתחברים לאינטרנט ורואים פורנו, אבל זה בטח עניין של קידמה.

אתה מתכתב בפורמים ממקום שקרוב לגבול סוריה, יפה מאוד. לא רק שאתה לא תורם לאף אחד(ההודעות הסתמיות שלך לא תורמות למדינה, מצטער), בסוף החיזבאללה יחטפו אותך (אחרי הכל, לא תשים לב, אתה עסוק מדי בלנסות לגרום לנו להקים מדינה חדשה, או משהו כזה) ולרוע המזל זה יעשה ל"מדינה" לא מעט צרות. למרות שבהתחשב בכך שזה אתה, כנראה אולי זו בכ"ז תרומה.

לא טענתי שההודעות שלי תורמות למדינה ולבי מתפרפר מאושר שאתה מאחל לי להחטף על ידי חיבזבאללה. אם אתה בכול זאת חושב שאני לא עושה כלום תקרא את הקישור ששמתי לדניאל.

---------- התגובה התווספה ב 23:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:29 ----------

תזכיר לי כמה מחבלים חיסלת ?
מי שמונע פיגועים זה גורמים במשרד הבטחון, שהם בשכר, כמה מפתיע ? מי שמיומן ובאמת מפיק תועלת הוא בשכר...

משרד הביטחון עובדים עם צה"ל ומי שעושה את המעצרים בשטח זה צה"ל.

---------- התגובה התווספה ב 23:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:30 ----------

כן אתה גולש בLBS בזמן שמירה
ושאר הזמן משפשפ ורואה טלויזיה

מאוד מרגיע
תמשיך לשמור עלינו

גם לך אני אאחל גירבוץ נעים.

לא טענתי שההודעות שלי תורמות למדינה ולבי מתפרפר מאושר שאתה מאחל לי להחטף על ידי חיבזבאללה. אם אתה בכול זאת חושב שאני לא עושה כלום תקרא את הקישור ששמתי לדניאל.

כדי לקרוא על אנשים אחרים שתרמו? יופי טופי. אני שאלתי איך אתה תורם, בהתחשב בכך שאתה לא עושה כלום מלבד ללבזבז כספי ציבור.

---------- התגובה התווספה ב 23:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:29 ----------

משרד הביטחון עובדים עם צה"ל ומי שעושה את המעצרים בשטח זה צה"ל.

---------- התגובה התווספה ב 23:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:30 ----------

גם לך אני אאחל גירבוץ נעים.

כמה מחבלים עצרת ?
שאני אודה לך באופן רשמי

אפשר לחשוב, מה אתה עושה בתותחנים? פקלים מדי פעם, ובשאר הזמן אתה חושב כמה כיף זה היה לו היה לך זנב כמו לפרה, כדי להעיף את כל הזבובים מבלי להצטרך להוציא את הידיים מהתחתונים?

לכלכת. תותחנים אולי זה לא חוד החנית אבל הם עושים שמירות ותופסים עמדות בדיוק כמו כל גדוד.
ובכלל, לוחמים עושים שירות מאוד קשה ובהתנדבות, כי תכלס כל לוחם יכול לצאת לג'וב אם הוא רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית