דיון אתם לא תאמינו, נס!!!! אני פשוט מלך [דדליפט]

מצב
השרשור נעול

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אתם פשוט לא תאמינוווווווווווווו
אני במכון החדש הרי, אני לא רגיל לפלטות.. בקיצור אימון קודם דדליפט היה 132.5 ק"ג, מן הסתם שבאימון היום יהיה 135 ק"ג.
בקיצור, אני שם 20 20 15 2.5 כל צד, בא עושה סט.. היה ממש קשה, חזרה אחרונה אפילו ביד שמאל החזקתי רק עם קצות האצבעות, אבל הצלחתי!

בקיצוררררררררררררררררר
אני הולך הביתה, ונזכר לרגע בסט.. ומה אני מגלה? לא שמתי 20 20 15 2.5.. התבלבלתי, שמתי 20 25 15 2.5!!!!!!!! זה אומר שעשיתי דדליפט 145 ק"ג ל-5 חזרות קפיצה של 12.5 ק"ג!!!!!!!! אני יודע בבירור, ב-10000000% שזה היה 145 ק"ג, בגלל שהצבעים היו שחור ירוק כתום, וזה לא יכול להיות 20 20 15 בגלל שה-20 הוא גם כתום, ולא היו 2 צבעים אותו הדבר.. ויש רק 25 אחד במכון שהוא הירוק, זה אומר שפאקינג הצלחתי 145 ק"ג דדליפט ל-5 חזרות, זה נס ואני פשוט מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגב, 1.67, שוקל 68. [סומו דדליפט]

• פותח/ת השרשור
בשביל מה לצלם ?
תכף תבקשו שאני אצלם כפיפת מרפקים עם 15 קילו

כשתרים כבד תצלם
זה גם מה שאני חושב.. כבר יש לי סרטון של 125 ק"ג לחמישייה, לפני חודש.. 20 ק"ג בחודש ב-SS זה לא כזה מופרך

אבל היי, תפרגן! 145 ק"ג ל-5 על משקל 68 זה לא קל

אחחחח מתי מתי נראה לוגים של אלירן וחיים.

משהו כמו "תימני נותן בראש" או "הלוג לגדול כדי לצלם גרמניות ולא לחטוף מכות מהחברים שלהם"

אני בכלל מתחיל חיטוב, שבוע שעבר בדקתי קצת שיאים עם השמן הרוסי והיה שיפור חביב, עכשיו אני צריך להכין את הקוביות לגרמניות!

זה לא ממש נס, פשוט סתם דפקת את ההתקדמות שלך בתרגיל הזה. ולא הייתי מתגאה בזה שאתה שוקל 60 ומשהו קילו או בכלל מתגאה ברטיו כשאתה עושה SS ולא מוגבל לקט' משקל...

• פותח/ת השרשור
זה לא ממש נס, פשוט סתם דפקת את ההתקדמות שלך בתרגיל הזה. ולא הייתי מתגאה בזה שאתה שוקל 60 ומשהו קילו או בכלל מתגאה ברטיו כשאתה עושה SS ולא מוגבל לקט' משקל...
לא בהכרח דפקתי, תמיד אפשר לחזור ל-135 ולהמשיך כרגיל ואז זה יהיה אפילו יותר קל.
אני שוקל 68 על 1.67, מה אתה רוצה? אני כבר שוקל יותר מהגובה שלי, זה לא שאני ממש רזה. עובד על זה.

אתה כבר שוקל יותר מהגובה שלך? מה זה אומר?

ואצלי מסת השומן עולה על המרווח בין שתי האוזניים.

השאלה האם המשקל זה לפני או אחרי היציאה של הבוקר?

כי אחרת היחס יורד

נ.ב. הגיע הזמן להפסיק עם ההתעסקות בשטויות.

הכי חשוב היחס. על הזין מיפוי העצמות.

רגע, אז מי יותר חזק, אחד ששוקל 68 עם דדליפט 145 או אחד ששוקל 80 עם דדליפט 170?

זה שהמשקל שהוא שמרים יותר גדול הגובה שלו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית