הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אתם לא תאמינו, נס!!!! אני פשוט מלך [דדליפט]

מצב
השרשור נעול

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אתם פשוט לא תאמינוווווווווווווו
אני במכון החדש הרי, אני לא רגיל לפלטות.. בקיצור אימון קודם דדליפט היה 132.5 ק"ג, מן הסתם שבאימון היום יהיה 135 ק"ג.
בקיצור, אני שם 20 20 15 2.5 כל צד, בא עושה סט.. היה ממש קשה, חזרה אחרונה אפילו ביד שמאל החזקתי רק עם קצות האצבעות, אבל הצלחתי!

בקיצוררררררררררררררררר
אני הולך הביתה, ונזכר לרגע בסט.. ומה אני מגלה? לא שמתי 20 20 15 2.5.. התבלבלתי, שמתי 20 25 15 2.5!!!!!!!! זה אומר שעשיתי דדליפט 145 ק"ג ל-5 חזרות קפיצה של 12.5 ק"ג!!!!!!!! אני יודע בבירור, ב-10000000% שזה היה 145 ק"ג, בגלל שהצבעים היו שחור ירוק כתום, וזה לא יכול להיות 20 20 15 בגלל שה-20 הוא גם כתום, ולא היו 2 צבעים אותו הדבר.. ויש רק 25 אחד במכון שהוא הירוק, זה אומר שפאקינג הצלחתי 145 ק"ג דדליפט ל-5 חזרות, זה נס ואני פשוט מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגב, 1.67, שוקל 68. [סומו דדליפט]

• פותח/ת השרשור
השאלה האם המשקל זה לפני או אחרי היציאה של הבוקר?

כי אחרת היחס יורד

נ.ב. הגיע הזמן להפסיק עם ההתעסקות בשטויות.
אחרי היציאה..

וחלאס כולכם להיות ציניים ולהתנשא, דוגרי זה מתחיל להגעיל כבר, כל אחד פה מאוהב בעצמו.

נכון. בגלל זה כל אחד פותח אשכול כמה הוא מלך ונס מהלך.

• פותח/ת השרשור
נכון. בגלל זה כל אחד פותח אשכול כמה הוא מלך ונס מהלך.
וואלה עשיתי דבר שממש לא קל לעשות, לקפוץ 12.5 ק"ג במכה באימון כוח.
לא נאה לך? אל תגיב.
כל אחד פה תופס תחת ומשחק אותה כי הוא מוזרק מהתחת וכבר עבר את השלב הזה מזמן, אבל אתם שוכחים שאתם הייתם שחיפים מעפנים אפילו יותר ממני.

בנתיים אתה הראשון שראיתי מהיום הראשון שאני פה שפותח ת'רד כמו מסכן על ניסים ונפלאות שהוא ביצע.

יש לך מזל שאתה עושה HB אחרת היית מקבל מוניטין שלילי ממני על הדיבור הזה 😛

אני אנעל את האשכול כאזהרה. פעם הבאה שדיבור נגוע כזה יופיע נאלץ להיפרד זה מזה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית