הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית למתאמן הכוללת גם כוח ניפוח וסיבולת

avolar133

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אני מתאמן בקיק בוקס ואני צריך תוכנית המובנת גם מכוח למכה גם נפח בשביל עצמי וגם סיבולת בשביל המהירות..
תודה לעוזרים

כמו שאמרתי לך , סקווט ודד כבדים עד שתגיע לסטנדרטים מסויימים של כח ביחס למשקל גוף

לאחר מכן או במקביל אפשר לשקול עבודה מהירה יותר עם משקלים נמוכים יותר

• פותח/ת השרשור
בן-16
משקל-85
גובה-1.81
אחוז שומן יחסית נמוך (רואים קוביות ושרירים מעוצבים)

בעבר עבדתי בניפוח במשך 5 חודשים
בנץ-95 6RM
סקוואט-110 10RM
דד ליפט-120 8RM

ולפני חודשיים עברתי לסיבולת:
בנץ-60 25RM
סקוואט-60 30RM

עובד עכשיו הרבה גם על ריצות ועבודה ארובית בכלל,מתאמן בזמן האחרון הרבה על משקל גוף (מתח מקבילים וכו)
עכשיו יחסית ירדה לי המסה וגם בשביל הקיקבוקס אני צריך עבודת כוח לשיפור הביצועים..
2-3 קיקבוקס בשבוע

היה לך תוצאות יפות מאוד....
אתה יכול לנסות תכנית ש ל2-3 אימונים בשבוע הייתי מתחיל עם 3 ואם יש כאבים ואתה מרגיש עומס עובר ל2.

powerclean ושאר ההנפות האולימפיות נותן הרבה כוח מתפרץ
סקוואט,דדליפט ובנץ' זה בעיקר כוח - לא מתפרץ.

אבל כדי להיות טוב באיגרוף /קיקבוקס אתה צריך פשוט לעשות המון איגרוף/קיקבוקס. הרוב זה טכניקה גם ככה.

טכניקה זה אומנם חלק מאוד דומיננטי אבל זה לא הכול. בנאדם אם טכניקה ובלי סיבולת וכוח מתפרץ לא יחזיק סיבוב אחד..לעשות המון איגרוף/קיקבוקס ישפר לך את הטכניקה ואולי קצת את הגמישות אבל לא ייתן לך כוח ולא ייתן לך סיכוי להחזיק בזירה.

אם אתה רוצה עזרה לגביי הקיקבוקס שלך שלך לי הודעה פרטית ואני אוכל לכוון אותך למרות שלא ברור לי איך המאמן שלך לא עוזר לך בקטע הזה..
כשהתחרתי היה לי מאמן לאיגרוף תאילנדי מסורתי, מאמן לBJJ ועוד מאמן לעבודה גופנית (אימונים אירובים,אנאירוביים).
בכול מקרה, אם אתה רוצה עזרה דבר איתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית