הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הדרכים מובילות לכוח.

שמע סה"כ יום סיירות זה לא מטורף ואתה לא צריך לרוץ 2000 ב7 דקות כדי לעבור את זה ולעבור את זה בגדול.
ברור שאתה צריך כושר טוב,אבל אני לא חושב שתוכניות אימונים שיתאימו במיוחד בשביל זה דווקא יעזרו לך שם,חבל שתתאכזב סתם אחרי זה...

זה נראה שמאוד בא לך להתחזק ולעשות תוכנית כוח - לך על זה
פעם בשבוע תעשה קצת שכיבות שמיכה ובטן (גם לא צריך - היום סיירות באוקטובר לא?)
אירובי תשלב פעמיים בשבוע חזק (הייתי ממליץ ביום של הסקוואט הקל וביום אחרי האימון האחרון בשבוע (זה שאחריו יש יומיים מנוחה)

סה"כ אתה חזק מספיק ויותר מזה...חודש חודשיים לפני היום סיירות תפסיק להתאמן אימוני כוח (או פעם בשבוע) ותפציץ אירובי שכיבות שמיכה,מתח ושטויות כאלה...

חפרתי...בכל מקרה שיהיה לך הצלחה במה שתעשה ובגיבושים!

לגבי מה שBenpi93 אמר-
התוצאה של ה2000 באמת לא משנה הרבה ובטח שלא צריך 7 דקות, גם 8 וחצי זה אחלה.
בדיוק בגלל זה, אמרתי שמה שרלוונטי לך במידה והמטרה שלך היא להצליח ולבלוט ביום הזה, זה ספרינטים.
זה לא "סה"כ יום סיירות", כי בסופו של דבר כל מי שאמר את זה לא עבר אותו/עבר ולא קיבל כלום.
לא צריך תכנית אימונים מטורפת בשביל זה, אבל לדעתי כדאי יהיה לשלב ספרינטים (כרגע במידה מצומצמת וחודשיים-שלושה לפני במידה יותר רצינית) כי זה מה שיכריע בסופו של דבר.

תמיד אפשר להקשיב לאלה שאומרים ש"הכל בראש" ולא חייב להיות שפיץ כדי לקבל גיבוש שייטת 13/היחידה, להיות שאנן ובסוף להתאכזב שלא נתת מעצמך יותר באימונים. כי בסופו של דבר, אם תעבור את היום הזה ותקבל גיבושי המשך, הם יהיו בהפרש לא גדול במיוחד מהיום סיירות, ושם באמת צריך להיות שפיץ. אם המטרה שלך היא באמת להצליח ולא רק להשתתף, אני מאוד ממליץ לך להתחיל כבר עכשיו.
לפי דעתי גם כדאי להצטרף לקבוצת כושר קרבי, כי אחרי הכל, הם מכינים אותך בצורה הטובה ביותר שיש (אני מדבר על קבוצות "רציניות").

ברור שהוא צריך להגיע מוכן וכן להתאמן בשביל זה...אבל אני לא חושב שהוא צריך לעשות תוכנית אימונים (אנאירובית) שתתאים לזה,הוא יכול חופשי לעשות את הלינארית עם קצת שינויים (ולאכול הרבה) - לשלב ריצות וספרינטים

• פותח/ת השרשור
התוכנית אנאירובית שאני עושה היא לא בשביל היום. אני פשוט עומד לשלב בה דברים שיתמכו בדברים הנחוצים ליום סיירות.
אני מהגדולים אצלי בשכבה כלומר אני אקבל את היום סיירות באוקטובר לדעתי. (אלא אם אני לא אפול מתהליכי טיס) מה שאומר שהגיבוש גם לא יהיה מאוחר. ושוב- אני לא מכוון רק להשתתף ביום סיירות. אני מתכוון להגיע למטכל או לשייטת.
AFTERMATH- בדיוק היום החלטתי להרשם לעמית לכושר בירושלים. אני צריך לבדוק באילו ימים זה ואיך אני מגיע מכיוון שאני גר מחוץ לירושלים.
BENPI- זכור לי שהיה לך יום סיירות לפני מספר שבועות, איך היה?

---------- התגובה התווספה ב 23:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:11 ----------

כנראה עובר לMADCOW תחילת שבוע הבא.

• פותח/ת השרשור
בנצ 115 5,4,4
סופר סטים מתח 27.5 ומקבילים 32.25
סקוואט 80 5,5
ריצת 2000 10 דקות

MADCOW זה המיץ של הזבל.
אני לא ממליץ לך להתקרב אליה, חוץ מזה שהיא לא מתאימה לך בפרט כי עובדים בה כבד 3 פעמים בשבוע סקוואט\דדליפט מה שלא משאיר מקום לריצות.

הייתי ממליץ לך לעבוד בשיטה של WS עם 2 אימונים לפלג גוף עליון ואחד לתחתון. אתה יכול לבנות משהו נחמד מאוד שיתאים לך מצוין.

• פותח/ת השרשור
הייתי ביוון מיום חמישי עד היום. מחר אני אריץ אימון+ריצה ואעדכן.

12344 אני אקרא קצת על WS, נראה אם יתאים לי אני אעבור.

---------- התגובה התווספה 18-04-2011 ב 15:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-04-2011 ב 22:36 ----------

בנצ' 115 5-5-4. ה2 סטים האחרונים היו עם עזרה מהחזרה הרביעית אזז אני אשאר באותו משקל עד שאעשה 3 ל5 כמו שצריך.
סופרסטים מתח מקבילים: מתח+ 28.75 3X5 מקבילים 32.5 3X6
סקוואט 80 3X5
דדליפט 85 לחמישה
בטן 50~ בדקה
קצת תאומים
2 סטים לכתפיים
ריצת 2000- 9:30 (1500 מטר על 12 קמ"ש ו500 על 14. אימון הבא 1400 על 12 ו600 על 14)

• פותח/ת השרשור
אני כרגע באילת עד יום שני. מקווה שמחר אני אמצא חדר כושר נורמלי. מישהו יודע משהו בעניין?

• פותח/ת השרשור
אימון סביר- מתחיל לראות מיצוי מבחינת משקלים לא רק בבנצ'. מתחיל MADCOW משאני מצליח להריץ 115 ל5 כמו שצריך.
שאלה- אני חייב להפסיק לעשות סקוואט, הזיכרון שריר מהתקופה שהייתי מריץ סקוואט כבד חוזר והרגליים גודלות מהר מדי (התחת) והג'ינסים לא עולים עלי כבר. אם אני אעשה פרונט סקוואט אולי הגדילה תתמקד בקוואדס ולא בגלוטוס?
בכל מקרה- לאימון:

בנצ' 115 5-4-3
מתח 30 4-4-4
מקבילים 32 7-8-8
קצת כתפיים
קצת בייספס
ריצת 2000 (1400 על 12 ק"מ 600 על 14) ה600 על 14 הוציאו ממני את הנשמה.

מהיום מחלק את אימוני הריצה לריצה ארוכה שבמהלכה כל ריצה אני ארוץ 100 מטר יותר משרצתי מהאימון הקודם עד שאני אגיע ל6 ק"מ. לריצת 2000 אני אמשיך במתכונת של להוסיף 100 מטר במהירות 14 ולאימון ספרינטים בעליה. יש אצלי עליה מטורפת ליד הבית ואני חושב שהיא תהיה הכנה מעולה ליום סיירות הקרב ובא. אני אמדוד לפי זמן פר ספרינט\מספר ספרינטים.

אני חושב שאתה יכול להוסיף יותר מ100 מטר כל אימון. הוספה של 500 מטר, שהיא כולה עוד 3 דקות לריצה לא תהיה מאוד קריטית לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
עידן אם זכור לך בלוג הקודם אני הייתי מעלה כל אימון ללא יוצא מן הכלל 100 מטר לאימון עד שהגעתי למצב של 4000 ב20. הייתה לי אחרי עליה כ"כ מהירה דלקת בגיד אכילס שהשביתה אותי מריצות ואני מפחד שיחזור אז אני לוקח את הזמן.

שכחתי לציין- נרשמתי לכושר קרבי סוף סוף! יום חמישי אימון ראשון אז אני אוותר על הספרינטים.

כמה אימונים בשבוע יש בכושר קרבי? אולי כדאי לך להתייעץ עם המאמן שם לבניית תוכנית אימונים שונה.

• פותח/ת השרשור
בחמישי זה האימון הראשון, אם אני זוכר נכון יש 2 אימונים בסיסיים בשבוע ואימון שלישי זה מעין אימון "עלית" למי שמוכן להשקיע מעל ומעבר. אני בינתיים רק רוצה לראות איך האימונים עובדים, אם באמת קשה ומאתגר כמו שאני חושב או שחלבי. במקרה והאימונים יהיו רציניים ומאתגרים כמו שצריך- אני כנראה אעשה 3 אימונים של כושר קרבי ואני אתייעץ עם המאמן (ד"א- קצין בשייטת) איך לשלב את אימוני הכוח והכושר הקרבי בצורה הטובה ביותר. למרות שאני לא חושב שתהיה בעיה כ"כ- יום ראשון אנאירובי,שני כ"ק,שלישי אנאירובי וכן הלאה וכן הלאה. הכושר קרבי יהיה תחליף לריצות.

• פותח/ת השרשור
MOO אני יודע, הריצות שלי על הפנים. קח בחשבון שמעולם לא רצתי לפני כן ובניתי את הכושר האירובי שלי מאפס. הריצה היום הייתה 9:30. (המטרה לרדת בלפחות 2 דקות מהזמן הנוכחי, כלומר 2000 על מהירות שלא יורדת מ14 אם אני לא טועה)

אתה צריך לרדת מ7 דקות 2000 כדי להיות בכושר טוב
אם תעשה 7 וחצי זה גם סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית