הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ללקיחת המנות של הגיינר

כגולש LBS מגיע לך 10% הנחה על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ

אני ממליץ לך ללכת על הגיינר ממותה של אינטראקטיב

ind_prod_mammoth_2500.jpg

http://www.interactivenutrition.com/products/mammoth_2500.php

הגיינר של אינטראקטיב ברמה גבוה, במחיר טוב
הגייר שהצעת גם גיינר מוצלח אבל במחיר של אינטראקטיב ועם ההנחה שלך כגולש LBS
הייתי הולך על אינטראקטיב

MOO אתה מטעה סתם, הגיינר ממוטה "יותר זול" כי יש בו כמעט איזה 100 גרם סוכר למנה(היה לי אותו וזה סיוט לשתות אותו), בגיינר עלית מס של דיימטייז ראיתי שיש פחות מ-1 גרם סוכר למנה, אתה משווה רק משקל ומחיר וזה מטעה את האנשים.

בגיינר של דיימטייז יש במנה 55 גרם חלבון מתוך 150 גרם אבקה ובגיינר ממוטה יש 50 גרם חלבון מתוך 230 גרם אבקה.
בגיינר ממוטה יש איזה 100 גרם סוכר במנה וזה בזבוז כסף לדעתי לשלם עליו אפילו אחרי הנחת הפורום כי למה לשלם מאות שקלים על גיינר שמלא סוכר? סוכר זה זול ואני לא מבין את אלה שקונים גיינר שיש בוא מלא סוכר ומשלם ליצרן מאת שקלים בשביל זה שהוא שם בוא סוכר חח

זה לא הוגן שתמיד דוחפים פה אינטראקטיב.

מסכים עם רן ממותה אחלה גיינר.

לזה שמעליי - מרגיש שלא הוגן לך פה בפורום? אתה מוזמן לעבור לפורום אחר.

זה הפתרון למישהו שאכפת לו מהפורום שרק הולך ונהיה כמו ישראקקי?
זה הפורום הכי מקצועי שיש וחבל שהוא הופך להיות כמו ישראקקי.

אין טעם וצורך להכפיש שום מוצר, המוצרים של אינטראקטיב בייחוד החלבון וגם הגיינר טובים.

כרגע הפורום עובד עם אינטראקטיב שבלי קשר החלבון שלו מעולה וואני משתמש בו באופן אישי ואמשיך להשתמש בו - טעם וערכים מעולים במחיר מנצח.

מסכים עם רן ממותה אחלה גיינר.

אחלה תשובה, באמת.
גם אם תמשיכו להגיד שאין לכם שום אינטרס, כולם מבינים שמשה או מישהו אחר כנראה אמר לכם לדחוף את האינטראקטיב לכל חור אפשרי.

אחלה תשובה, באמת.
גם אם תמשיכו להגיד שאין לכם שום אינטרס, כולם מבינים שמשה או מישהו אחר כנראה אמר לכם לדחוף את האינטראקטיב לכל חור אפשרי.

אני ממליץ רק על מוצרים שאני באופן אישי משתמש\השתמשתי בהם (לחברים\ אנשים שאני מתאמן איתם ושואלים אותי)

החלבון הוא במחיר הזול ביתר שאני מצאתי עם בדיקות אז אני מתשמש בו - גם הטעם בננה הוא מצוין.

• פותח/ת השרשור
סיבכתם אותי לגמרי.
אז מה לקחת?
ואם אני לוקח את הממוטה הזה כמה מנות הגשה יש שמה? אני צריך משהו שאני יכול לעשות איתו חלוקה שההערכים ישארו טובים ואני אוכל להשתמש בו כחודשיים כי אני בצבא וכמו שאתם יודעים המשכורות שמה לא בשמיים.

אז אפשר תשובה כנה? כי אני ממש לא רוצה לבזבז משכורת שלמה על מוצר שאני אתבאס ממנו בסוף...

אחלה תשובה, באמת.
אם אין לך מושג, תפסיק לבלבל את המוח. לא טוב לך, אתה יכול לעוף מפה.

גיינר תמיד יוצא יקר ולא יעזור כלום.
אז אם יש לך אפשרות לקנות גיינר במחיר נמוך לשאר הגיינרים והוא טוב ( למרות שלדעתי דיימטייז יותר טוב) הייתי הולך על אינטראקטיב כי המחיר משחק תפקיד לא קטן.

אם יש לך כסף וזה לא בשיקולים שלך אז תקח דיימטייז, אם הכסף שלך חשוב לך לך על אינטראקטיב.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שאמרתי, לא איכפת לי ללכת על דיימטייז כל עוד זה באמת יכול להגיע ל60 מנות אם אני מחלק את המנות השלמות לחצי.

דרך אגב נכנסתי לאתר של אינטראקטיב איך אני בדיוק עושה שמה הזמנות לבית? פשוט לא ראיתי שום כפתור לקנייה...

זה בדיוק מה שאמרתי, לא איכפת לי ללכת על דיימטייז כל עוד זה באמת יכול להגיע ל60 מנות אם אני מחלק את המנות השלמות לחצי.

דרך אגב נכנסתי לאתר של אינטראקטיב איך אני בדיוק עושה שמה הזמנות לבית? פשוט לא ראיתי שום כפתור לקנייה...

אתה יכול לקנות מכל חנות באינטרנט\חנות רגילה
http://www.lbs.co.il/interactive.php

עם הקופון נותן לך 10% הנחה על כל המוצרים של אינטרקטיב

אתה יכול ללכת על הגיינר של ממוטה יש לו ערכים לא רעים בכלל ועוד עם ההנחה שיש לך כגולש בLBS אז זה יצא לך די משתלם.

אני לא יודע למה אתה לוקח גיינר אבל אם זה בגלל שאתה לא מצליח לאכול מספיק וכבר ניסית בכל דרך אפשרית אז כדאי לך ללכת על הגיינר הזה לאור העובדה שיש לך הנחה משמעותית.

אם אתה סתם רוצה לקנות גיינר כי מישהו אמר לך במכון שזאת אבקת קסם אז אל תלך על זה לדעתי.
פשוט תקנה אבקת חלבון ותאכל אוכל מוצק.
אם אתה רוצה יש לך את האבקת חלבון של אינטראקטיב שגם היא יוצאת מאוד משתלמת ועוד עם ההנחה של האתר היא יוצאת עוד יותר משתלמת. (אם אני לא טועה זה יוצא 270 ש"ח שזה מאוד זול)

תעשה את השיקולים שלך.

גיינר תמיד יוצא יקר ולא יעזור כלום.
אז אם יש לך אפשרות לקנות גיינר במחיר נמוך לשאר הגיינרים והוא טוב ( למרות שלדעתי דיימטייז יותר טוב) הייתי הולך על אינטראקטיב כי המחיר משחק תפקיד לא קטן.

אם יש לך כסף וזה לא בשיקולים שלך אז תקח דיימטייז, אם הכסף שלך חשוב לך לך על אינטראקטיב.

אתה ממש טועה, הגיינר של האינטאקטיב בסופו של דבר יוצא יותר יקר זה כי אתה משלם בעיקר על סוכר שדחפו לך ויש בו בקושי איזה 16-17 מנות.
בגיינר של דיימטיז יש לך 30 מנות וסך הכל 1 גרם סוכר במנה ואתה משלם פה אשכרה על רכיבים איכותיים ולא על סוכר ששמים לך באינטראקטיב ממוטה.

אל תסתכל רק אל המשקל גם אני פעם הייתי קונה גיינר לפי המשקל שלו וזהו. תסתכל מה אתה מקבל במנה ובגיינר דיימטייז אתה מקבל רכיבים הרבה יותר טובים בלי סוכר, מה גם שבדיימטייז יש מלא ויטמינים ומינרלים ועוד מלא דברים טובים שאין בממוטה.

לי היה ממוטה והוא כבד רצח פשוט קשה לשתות אותו והוא מכביד לך על הבטן שזה ממש לא היה לי נעים.

תחלק את המנות ל2 ויצא לך 60 מנות בלי כמויות אדירות של סוכר
תיקח את הדיימטייז אחי

אתה ממש טועה, הגיינר של האינטאקטיב בסופו של דבר יוצא יותר יקר זה כי אתה משלם בעיקר על סוכר שדחפו לך ויש בו בקושי איזה 16-17 מנות.
בגיינר של דיימטיז יש לך 30 מנות וסך הכל 1 גרם סוכר במנה ואתה משלם פה אשכרה על רכיבים איכותיים ולא על סוכר ששמים לך באינטראקטיב ממוטה.

אל תסתכל רק אל המשקל גם אני פעם הייתי קונה גיינר לפי המשקל שלו וזהו. תסתכל מה אתה מקבל במנה ובגיינר דיימטייז אתה מקבל רכיבים הרבה יותר טובים בלי סוכר, מה גם שבדיימטייז יש מלא ויטמינים ומינרלים ועוד מלא דברים טובים שאין בממוטה.

לי היה ממוטה והוא כבד רצח פשוט קשה לשתות אותו והוא מכביד לך על הבטן שזה ממש לא היה לי נעים.

תחלק את המנות ל2 ויצא לך 60 מנות בלי כמויות אדירות של סוכר
תיקח את הדיימטייז אחי

אתה צריך להבין שיש אנשים שלא בז שלהם לדחוף כל יום 20 קילו אוכל ובשביל זה יש גיינר...
יכול להיות שהוא אחד כזה.

אתה צריך להבין שיש אנשים שלא בז שלהם לדחוף כל יום 20 קילו אוכל ובשביל זה יש גיינר...
יכול להיות שהוא אחד כזה.

סבבה אין בעיה שיקח גיינר אבל למה לשלם מאות שקלים על גיינר כמו ממוטה שברובו מכיל סוכר, אשכרה סוכר פשוט שזה פשוט בזבוז כסף.
בגדול יוצא שהממוטה סתם יקר כי מקבלים ברובו סוכר.

Ingredients

Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Egg White Albumen), Maltodextrin, Crystalline Fructose, Medium Chain Triglycerides (derived from Fractionated Coconut Oil), Tricalcium Phosphate, Enzyme Blend (Protease I, Protease II, Lactase, Amylase), Natural and Artificial Flavours, Colour.
מתוך http://www.interactivenutrition.com/products/mammoth_2500.php

רוב הפחמימה היא מולטודקסטרין (עם ערך גליקמי נמוך) הפחמימה המצוייה בכל הגיינרים ויש גם פרוקטוז

מפה ועד להגיד שהגיינר מכיל המון סוכר זה קצת לא נכון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית