ייעוץ בקשר ללקיחת המנות של הגיינר

לשלם מאות שקלים על מוצר שברובו מכיל סוכרים ופחמימה זולה לדעתי זה בזבוז כסף.
אני דווקא רואה גיינר כמו ממוטה כגיינר יקר דווקא כי אתה משלם המון על פחמימה שעולה זול.
בגיינר שהוא שאל עליו לא דוחפים סתם פחמימות זולות בכמויות היסטריות ולמרות שהמחיר שלו "יותר יקר" הוא בעצם יותר משתלם כי אתה מקבל יותר מנות ולא משלם סתם על סוכרים.
הריכוז חלבון בו הוא גם יותר גבוה.

לשלם מאות שקלים על מוצר שברובו מכיל סוכרים ופחמימה זולה לדעתי זה בזבוז כסף.
אני דווקא רואה גיינר כמו ממוטה כגיינר יקר דווקא כי אתה משלם המון על פחמימה שעולה זול.
בגיינר שהוא שאל עליו לא דוחפים סתם פחמימות זולות בכמויות היסטריות ולמרות שהמחיר שלו "יותר יקר" הוא בעצם יותר משתלם כי אתה מקבל יותר מנות ולא משלם סתם על סוכרים.
הריכוז חלבון בו הוא גם יותר גבוה.

אתה יודע לקרוא ערכים תזונתיים של מוצר או רק לקשקש בשכל ?

המרכיב הראשון תמיד יהיה הרוב במוצר
זאת אומרת בחלבון חלבון מי גבינה יכיל את רוב החלבון במוצר (תראה למטה)
בפחמימה מולטודקסטרין יכיל את רוב המוצר

אם אתה אוכל מספיק לבד אז באמת אפשר לקנות רק חלבון ולהשלים לבד את הפחמימה
אבל למי שקשה לאכול הרבה גיינר זה פתרון נוח וידידותי

Ingredients

Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Egg White Albumen), Maltodextrin, Crystalline Fructose, Medium Chain Triglycerides (derived from Fractionated Coconut Oil), Tricalcium Phosphate, Enzyme Blend (Protease I, Protease II, Lactase, Amylase), Natural and Artificial Flavours, Colour.
מתוך http://www.interactivenutrition.com/...mmoth_2500.php

אם אתה אוכל מספיק לבד אז באמת אפשר לקנות רק חלבון ולהשלים לבד את הפחמימה
אבל למי שקשה לאכול הרבה גיינר זה פתרון נוח וידידותי

Ingredients

Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Egg White Albumen), Maltodextrin, Crystalline Fructose, Medium Chain Triglycerides (derived from Fractionated Coconut Oil), Tricalcium Phosphate, Enzyme Blend (Protease I, Protease II, Lactase, Amylase), Natural and Artificial Flavours, Colour.
מתוך http://www.interactivenutrition.com/...mmoth_2500.php

אני מסתכל על טבלת הערכים ואני לעולם לא אקנה גיינר כמו הממוטה שמכיל איזה 90 גרם סוכר למנה.
MOO אני גולש גם בישראקקי וגם שם ראיתי שהתחלת לדחוף את האינטראקטיב, זה פשוט פתטי ובאת חבל על הוויכוח הזה.

לסיכום חבל שהפורום הזה שהוא הכי מקצועי הופך לישראקקי.
שבת שלום.

אני מסתכל על טבלת הערכים ואני לעולם לא אקנה גיינר כמו הממוטה שמכיל איזה 90 גרם סוכר למנה.
MOO אני גולש גם בישראקקי וגם שם ראיתי שהתחלת לדחוף את האינטראקטיב, זה פשוט פתטי ובאת חבל על הוויכוח הזה.

לסיכום חבל שהפורום הזה שהוא הכי מקצועי הופך לישראקקי.
שבת שלום.

מה הקטע שלך? עכשיו הפורום פה הופך לפורום לא מקצועי לפי דעתך, מישהו מכריח אותך לגלוש פה? יש לך חשבון בפורום השני אז כנראה שזה הפורום המתאים לך.

אנחנו משתמשים במוצרים וגם ממליצים עלהם לאחרים מה הבעייה לקבל את זה.

זה לא קריטי מתי תקח את הגיינר,
מה שחשוב זה שהוא מתאים לערכים שאתה צריך
ואם הוא שואל על גיינר מסוים אני לא מבין למה לדחוף מוצרים שונים..

חחח לא מבין את אלה שמתלוננים על הפרסום של אינטראקטיב, זכותו המלאה של הפורום הזה לפרסם את מי שמכניס לו כסף במיוחד שזאת חברה מוכרת ולא איזה חברה חדשה שאף אחד לא שמע עליה.
ולגבי גיינר, לדעתי זה בזבוז ועדיף חלבון, אפשר גם לשתות חלב שזה מוסיף הרבה קלוריות.

זה נכון גם על מוצרים בארץ? או שאי אפשר לסמוך על זה ממש?

אני בכלל חושב שגיינר זה בזבוז כסף , פחמימה הרבה הרבה יותר זולה מחלבון
קח אבקת חלבון שים אותה בבלנדר עם כל מיני דברים מלאי פחמימה ותקבל גיינר בזול

MOO אתה מטעה סתם, הגיינר ממוטה "יותר זול" כי יש בו כמעט איזה 100 גרם סוכר למנה(היה לי אותו וזה סיוט לשתות אותו), בגיינר עלית מס של דיימטייז ראיתי שיש פחות מ-1 גרם סוכר למנה, אתה משווה רק משקל ומחיר וזה מטעה את האנשים.

בגיינר של דיימטייז יש במנה 55 גרם חלבון מתוך 150 גרם אבקה ובגיינר ממוטה יש 50 גרם חלבון מתוך 230 גרם אבקה.
בגיינר ממוטה יש איזה 100 גרם סוכר במנה וזה בזבוז כסף לדעתי לשלם עליו אפילו אחרי הנחת הפורום כי למה לשלם מאות שקלים על גיינר שמלא סוכר? סוכר זה זול ואני לא מבין את אלה שקונים גיינר שיש בוא מלא סוכר ומשלם ליצרן מאת שקלים בשביל זה שהוא שם בוא סוכר חח

זה לא הוגן שתמיד דוחפים פה אינטראקטיב.
אתה ממש צודק.
העלית מאס הוא הגיינר הטוב ביותר כיום. חוץ מזה שפותח האשכול שאל אם כדאי לו לקחת לפני או אחרי אימון - ככה שאין קשר לאיזה גיינר הוא לוקח.😵

• פותח/ת השרשור
אני בכלל חושב שגיינר זה בזבוז כסף , פחמימה הרבה הרבה יותר זולה מחלבון
קח אבקת חלבון שים אותה בבלנדר עם כל מיני דברים מלאי פחמימה ותקבל גיינר בזול
מזה משנה?

ראיתי שאבקת חלבון יש אותה כמות חלבון כמו בחצי מנה של גיינר, והמחיר אותו דבר אז לא כל כך משנה לי.

מזה משנה?

ראיתי שאבקת חלבון יש אותה כמות חלבון כמו בחצי מנה של גיינר, והמחיר אותו דבר אז לא כל כך משנה לי.

המחיר לא אותו דבר . תחשב כמה עולה מנה באבקת חלבון לעומת כמה עולה מנה בגיינר.

שלום לך.
לידיעתך אתה זכאי להנחה בסך 10% על מוצרי אינטראקטיב.
ההנחה ניתנת למימוש בכל חנות בארץ!!!.
עומד לרשותך קו טלפון לבירור נקודות המכירה.
מידע נוסף על השובר על מוצרי אינטראקטיב תוכל לקבל בלינק בתחתית ההודעה שלי.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית