הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית חיטוב מהאתר גילוגרם + מספר שאלות

יוסי צפוני

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
-163
128
0
שלום

שאלה ויעוץ קל

אני רוצה לעשות חיטוב , האם אפשר לסמוך על תוכנית מהאתר קילוגרם ?

זאת התכונית

http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

אני הולך על AB ארבע פעמים בשבוע.

שאלה נוספת האם באמת בזמן חיטוב מומלף על מספר תרגילים נמוך (כמו בתוכנית) וגם מספר חזרות קטן ( בערך 6 ) עם מקסימום משקל?

האם זו הדרך המקובלת לחיטוב או שעדיף להשאר בתוכנית הקודמת שלי של AB עם הרבה תרגלים יחסית לזאת וחזרות גם של 10 ו 12...

אשמח מאוד להכוונה סוף סוף בנושא

אתה חושב שאם לא היינו סומכים על התוכניות באתר קילוגרם היינו שמים אותם שם? (אתר קילוגרם זה תת אתר לפורום שמרכז סה"כ את כל המאמרים של הפורום במקום אחד, יעיל ונוח לגישה).
ולשאלה שלך, כן אפשר לקחת את אחת התוכניות שיש שם, אלו תוכניות סטדנרטיות ובסיסיות שישמרו לך סה"כ על השריר. אין טעם לעשות מספר חזרות גבוה בחיטוב, כי:
א. זה פוגע בהתאוששות, והיא גם ככה לא במצב טוב כי אתה בגירעון קלורי
ב. אתה עובד עם משקלים נמוכים יותר, מביא פחות גירוי לשריר = אימון פחות יעיל.

• פותח/ת השרשור
משה תודה רבה על התשובה .
למרות שהמאמן בחדר כושר אמר לי להשאר בתוכנית הישנה גם בחיטוב זה נשמע לי תמוהה מאוד ( אחרי שחרשתי בקילוגרם על המאמרים הבנתי שעדיף לשאול)

למאמנים יש שיקולים שונים בבחירת תוכניות אימונים והם הולכים עם מה שמלמדים אותם בקורסים השונים שהם עוברים למען עובודה בחד"כ ואינם מתעדכנים או לומדים מעבר לכך.
רק בשנתיים האחרונות חל סוג של מהפך בקורסי חד"כ השונים, לכן אם הוא כבר כמה שנים מאמן, סביר להניח שהוא לא מעודכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית