משהו מוזר שקרה לי היום | שימוש ביהומבין

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
אנסה כמה שיותר לפרט כדי להבין מה השפיע עליי ככה..

התחלתי סבב שני של שימוש ביוהימבין (עשיתי שימוש בו למשך כשבועיים ועשיתי הפסקה של שבועיים ממנו וחזרתי אליו שוב)

היום במקום לקחת קפאין רגיל לקחתי 2 כדורים של QXYELITE שנשאר לי מתחילת החיטוב כי זה נותן לי מרץ הרבה יותר מכדור קפאין רגיל, ביחד עם 6 כדורים של 2.5 מ"ג יהומבין רפואי לכל כדור עם 1500 מ"ג ל-טירוזין.

שעה וחצי לפני השינה אכלתי 2 נתחים של בשר בקר.
כמובן אחרי צום של לילה שלם יצאתי לריצה.
יש לציין שלפני הריצה שילשלתי את החיים שלי והורדתי קילו של חרא (לא צוחק).

כבר בתחילת הריצה ב2 דק' הראשונות הרגשתי דופק לב מהיר אחושרמוטה! וכאילו עוד שניה אני מקיא הבעיה שלא נראה לי שהיה בכלל מה להקיא.
עצרתי לכמה שניות, נרגעתי, והמשכתי למשך עוד 5 דק' וכשלא יכולתי יותר עם ההרגשה הזאת החלטתי לעשות ספרינטים של 100 מטר עשיתי 3 סטים עם מנוחה של חצי דקה בין כל סט כדי לסיים עם זה כמה שיותר מהר.
בסופו של דבר כמעט והקאתי אבל החזקתי את עצמי עד שעבר
.

דווקא הפחתתי במינון של היוהימבין עקב הירידה במשקל (מקודם לקחתי 20 מ"ג) והגדלתי ב500מ"ג את הל-טירוזין.
כל זה בלי שום קשר לתסמינים הרגילים.

יש סיכוי ששזה נבע מהשילוב של הOXYELITE? או שזה משהו אחר?

המשך יום טוב:bad:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ידעתי איפה לפתוח זה נראה לי המקום הכי נכון.. =\
תוכל להעביר לי את ההודעה למקום המתאים?

כי אתה עושה שטויות ומערבב בין דברים לא קשורים, בינהם מרכיב שנקרא 1,3-Dimethylamylamine ב OXY

• פותח/ת השרשור
כי אתה עושה שטויות ומערבב בין דברים לא קשורים, בינהם מרכיב שנקרא 1,3-Dimethylamylamine ב OXY

קראתי עליו, עדיין לא הבנתי איך הוא השפיע עליי ככה.
הבנתי שהוא יוצר תחושה דומה לתחושה שאנדרנלין יוצר.
ד"א אחרי זה הרגשתי הרשה ממש טובה כמו אופוריה כזאתי 😲
וגם קראתי על אנשים שעשו שילוב עם החומר 1,3-Dimethylamylamine ועם יהומבין והרגישו טוב עם זה

נערך לאחרונה:
אז כנראה שאתה לא כמו רוב האנשים. אם זה עשה לך רע אז בשביל מה אתה בכלל שואל?? תפסיק להשתמש בזה ביחד אם הOXY.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית