- פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 🙌👏😆 ילד.
תחזור לפה אחרי שתקבל מכות עם או בלי אגרופן ונייעץ לך על פרוטוקול פציעות LOL
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 🙌👏😆 ילד.
אני יחשוב על זה.
אמר זה שהציע לי גז מדמיע
אני לא כוסית אם אתה לא מאמין לי אז רד על הבירכיים ותתחיל בעבודה
😆 ילד.
ולספלסטורם,זה ממש לא נכון,במקומות בעייתיים צרות מוצאות אותך לא משנה אם אתה מחפש אותם או לא.
אני יכול להביא דוגמא לחבר שקיבל מכות רק על זה שהוא ישב על ספסל פנוי והעיף קופסאת סיגריות כדי לא לשבת עליה (מסתבר שזה היה של 2 שיכורים ונשאר בה 2-3 סיגריות,אה וכמובן,הם שכחו את הקופסא,לא היו ליידה ולא בקרבתה)
לקבל מכות זה דבר מפחיד
ולהסתובב עם אגרופן יכול להכניס אותך לצרות אם גם תשלוף את זה על מישהו לא נכון.
מציע לך לקחת את הדברים האלה רק למקומות שאף אחד לא מכיר אותך
וגז מדמיע לכוסיות? להיפך,זה הדבר הכי טוב שאתה יכול להביא להגנה עצמית
איזה התנגחויות מנסה ללמד פה את הילד אדון שוטר
תעשה לי טובה אם מישהו יש לו קצת מוח והוא מוכן להוריד קצת את האגו שלו ולא להיות פוזאיסט או גיבור אפשר לצאת כמעט מכל מצב גם הכי הזוי ראיתי ויצאתי ממספיק כאלה. גם עם שיכורים שבאים לריב איתך תמיד אפשר פשוט ללכת ואם צריך אז לברוח. לצאת טוב ממכות עם שיכור כמעט אי אפשר כי הם פשוט לא מרגישים כאב ראיתי כבר שיכור עם דם בעיניים ואף מנופץ ממשיך לרדוף אחרי מישהו.
גם אפשר לחשוב כמה פעמים ביום דברים כאלה קורים גם בשכונות הכי גרועות...
אחד שיש לו אגרופן או סכין או כל דבר כזה בכיס מחפש את הרגע להשתמש בו ולכן הרגע הזה ימצא אותו. אחד שאין לו דבר כזה ינסה לצאת ממצבים כאלה בדרך השכל.
אבל בלי קשר אם כבר משהו להגנה אז אין על גז מדמיע מה גם שזה חוקי להסתובב עם זה, ראיתי אנשים באטרף ששום דבר לא עצר אותם קיבלו שפריץ של גז והתיישבו על הרצפה כמו כלב זה פשוט מחזה מצחיק.
---------- התגובה התווספה ב 22:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:44 ----------
אה וכן גיל צודק להיות גדול חזק ומפחיד תמיד עוזר 😃 אבל זה עוזר למנוע זה לא באמת עוזר אחרי שכבר משהו התחיל.
מה קורה לכם לעזאזל?? כל כך משעמם שאתם חשים צורך להספים את הפורום המהמםםםם ביותר בעולם כולו בקשקושי אגרופנים? אמיר - עזוב אגרופן, תנצל את הכסף לקנות ספר, יעזור לך יותר.
להיות חזק לא עוזר לצאת מצרות? 🤡
לי אישית זה עזר מאוד דווקא חחחחחחחחח.. כנראה שאם לא הייתי חזק יחסית לבנאדם שלא מתאמן הייתי יוצא במצב לא נעים בעליל לבית החולים הקרוב לביתי...
זה נכון, זה עוזר להראות גדול וחזק. חוסך במקרים מסוימים כאב ראש, כמו במקרים שמבקשים שקט בקולנוע 😛
תכלס זה היה המקרה היחידי שבאמת הייתי צריך והשתמשתי בכוח שלי מחוץ למכון.. וגם זה לא ממש.. רק כמה שהיה צריך כדי למנוע פגיעה מסויימת ולצאת מהמצב הזה
בגלל זה אימוני כוח די ממכרים חחחח.. איפה עוד יוצא לך להשתמש בשיא הכוח שלך בחיי היום יום?
ליאור מרעיש כמו חמור בקולנוע עם השקיות אוריאו שלו... בא עם תיק ו 4 חבילות אוריאו וכל הסרט מנשנש אותם השמן הזה
אפילו סקס אקרובטי על טרפז מעל בריכת להבות.. בתכלס לא מגיע לכוח שאתה באמת יכול להפיק מעצמךז את הכוונהלהזיז את האוטו במעלה החנייה שלי כשהסטרטר שבק חיים
קניות בסופר כל שבוע
להרים רהיטים וכו בבית
עוזר לי בעבודה (סרטים זה דבר כבד סרט יכול לשקול 30-50 קילו ואין איך לתפוס אותו בנוח)
סקס אקרובטי עם החברה כשיש לנו כוח פעם בשנה
בשביל אנשים כמו ליאור יש לי סדרן גורילה שיתלכלך איתם אם צריך 😛 , למרות שכבר העפתי כמה ערסים קטנים לא פעם אחת - אבל קשה לקרוא לזה להשתמש בכוח כי זה לא באמת מאמץ פיזי - אם זה מישהו גדול אז אפשר תמיד לקרוא לאבטחה למה להתלכלך?
למרות שנראה לי שאם יבקשו מליאור הוא לא יפריע הוא נשמע בחור טוב 😃
אפילו סקס אקרובטי על טרפז מעל בריכת להבות.. בתכלס לא מגיע לכוח שאתה באמת יכול להפיק מעצמךז את הכוונה
ברור שיש הרבה שימושים ובונוסים לכוח בחיי היום יום.. אבל אתה לא מגיע לעצימויותש אתה מגיע במכון:jester:
שמעתי שפעם לקחו לליאור שקית אוריאו בקולנוע.. הוא נכנס ל fat rage ואכל את המאבטח [למרות שזה היה בהעמסה! :(]
אתם מדברים על ה"כוח" שלכם וכמה יצא לכם להשתמש בו כאילו אתם גיבורי על או מוטנטים.
לא זאת הייתה הכוונה:98sf:
דבר ראשון אני בטוח שתסכים שלרב החברה הרציניים שמתאמנים פה.. כולל אותך ד"א... יש כוח "קצת" יותר רציני משל אנשים שלא מתאמנים.. סתם אנשים ברחוב.. ככה שזה כן משמעותי
וכן בגלל שהייתי יותר חזק מהם הצלחתי לצאת בלי שום פגיעה מתקיפה של 3 ערסים סתם באמצע שום מקום ובלי סיבה נראית לאין.. אויל בגלל שאני מכוער ;azban
ודבר השני אם לזה התכוונת.. בתכלס בחיי היום יום כל ה 182.5 קילו סקוואט שאתה עושה לא באים לידי ביטוי, לעיתים נדירות אם בכלל אתה באמת צריך להשתמש בכל טיפת כוח שיש לך.. כמו שאתה עושה במכון