הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אגרופן,מאיפה להשיג ? (להגנה עצמית בלבד!)

אני מבין שפספסת את הקטע של יישום באימונים הא?
ואני מוכן להוכיח לך (בלי להשמע ערס). וכולם פה יודעים שאתה חזק ממני פי כמה.

(זה בערך כמו לצחוק על מישהו שרואה סרטונים של ריפ)

אני צוחק
גם אני קורא חומר על טכניקה בפוטבול ומשתדל לתרגל באימון

אני לא מכיר ספורט שלא רואים בו וידאו ומיישמים בכל אימון.
זה א-ב של למידה.

ילדי מקלדת, איפה הייתם בשנות ה90 כשרק התחיל הUFC? בבטן של אמא? באשך של אבא?
יש לכם 10 שנים להשלים ואז תבינו איך בונים לוחם מושלם ואיזה אמנות לחימה צריכה לבוא קודם.
גם באגרוף אין מה לעשות מול יותר מתוקף אחד.
ואם כבר סטרייקינג אז מואי טאי לוקח ובגדול.

חחחחחחחחחח צודק אהבתי
לא מזמן עשיתי השלמת חומר בסגנון - הורדתי את כל הUFC שוב מפרק ראשון זה מטורף לראות את זה אחרי כל כך הרבה שנים שוב זה עולם אחר לגמרי... הימים של גרייסי ושמרוק.. ודון פריי ודן "זנגיף" סברן...

אבל עדין קשה לי לראות את זה מיושם ברחוב נגיד מול מישהו עם סוג כזה או אחר של נשק/סכין/מקל וכו או מישהו שלמד טיפה קרב מגע ונושך ומכניס אצבעות לעיניים וכו...

על הפרצוף של אמא.

מחשבה מטרידה...😳

נערך לאחרונה:
ילדי מקלדת, איפה הייתם בשנות ה90 כשרק התחיל הUFC? בבטן של אמא? באשך של אבא?
יש לכם 10 שנים להשלים ואז תבינו איך בונים לוחם מושלם ואיזה אמנות לחימה צריכה לבוא קודם.
גם באגרוף אין מה לעשות מול יותר מתוקף אחד.
ואם כבר סטרייקינג אז מואי טאי לוקח ובגדול.

מבלי לזלזל ולו לרגע ב10 שנות הצפייה בDVDים שלך, וביכולת המטורפת שלך לבנות לוחמים מושלמים, זה מה שאתה מנסה לעשות עם אידיוט ששאל איפה קונים אגרופן כדי שהוא יוכל לנפנף בו קצת, להפוך אותו ל"לוחם מושלם"?

לוחם הרחוב
StreetFighter2_s.jpg

טרול שמעתי שבימים אלו הופכים אותך לנינג'ה

כוח הוא כן מאוד חשוב...לוחמי MMA ברמה גבוה הם חזקים מרוב (רוב גדול) הפורום פה,ככה שגם יש להם כוח וגם טכניקה.
150 קילו דדליפט זה לא חזק,ולא על "כוח" כזה אני מדבר,אני בטוח שיש אנשים שבקושי מתאמנים (או שבכלל לא) ויכולים לעשות משקל כזה...

תיקח בן אדם ששוקל 120 קילו והוא חזק מאוד לעומת בן אדם ששוקל חצי ממנו עם טכניקה טובה - רוב הסיכויים שהוא לא יצליח להזיז אותו כל כך אם בכלל להתקרב אליו

הייתי קיצוני...אבל ברור שכוח זה מרכיב חשוב

בשנות ה90 אבא שלי לימד אותי סאמבו ובנוסף למדתי קראטה וג׳ודו אז ילד מקלדת אני לא. Bjj גם אני למדתי חבר בגיל הרבה יותר מאוחר וגם מויטאי ואפילו האבקות יוונית רומאית בשלב מסויים ועוד הרבה סוגי לחימה שונים וחלק משונים.. אני לא מזלזל בmma ובטח לא בbjj אבל אם תקח בחשבון שהילד רוצה לקנות אגרופן בשביל להגן על עצמו אני מניח שהוא לא מספיק מהיר להפיל מישהו בסינגל, דאבל או בהטלת מותן, שילך חודש ללמוד איך מביאים ג׳אב נורמלי, יביא שלוש כאלה לזה שמציק לו ולמחרת הוא מלך בית הספר.. אין מה לעשות אותו לוחם ufc שגם ככה בארץ לא יצא ולא יצא אחד שכזה..
אה כן, אני מוכן לעשות איתך ניסוי, בוא נמצא מישהו רגיל שמתאמן במכון ועושה 180 סקוואט לבין מישהו רגיל שלא, תן לכל אחד עד עשר בעיטות נמוכות מעל הברך ומצידי שגם תלמד אותם להזרים את הרגל עם המכה בשביל לא להרוג אותם, תחשוב בהגיון, מי יתחנן שתפסיק ראשון..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה עכשיו אתה לא שחיף? אתה שוקל 60 וקצת. ומי ישמע כאילו יש לך סקוואט שאתה יכול לדבר עליו. חחחחח...

חחח.
היום אני קצת שחיף
לא אתה בנאדם שאומר שהוא שוקל 96 קילו ונראה כאילו שוקל 80 קילו חחחח
מה אתה מתלהב בפורום הזה ?
חלאס נמאס ממך כבר,משחיף ששואל שאלות על מסה הפכת לפאוורליפטר שמציק לאנשים שלא מבינים בפיתוח גוף יאלה שתוק כבר ס'עמק,אתה הישתנת האימוני כוח דפקו לך תמוח והוסיפו לך אגו שלילי

כוח הוא כן מאוד חשוב...לוחמי MMA ברמה גבוה הם חזקים מרוב (רוב גדול) הפורום פה,ככה שגם יש להם כוח וגם טכניקה.
150 קילו דדליפט זה לא חזק,ולא על "כוח" כזה אני מדבר,אני בטוח שיש אנשים שבקושי מתאמנים (או שבכלל לא) ויכולים לעשות משקל כזה...

תיקח בן אדם ששוקל 120 קילו והוא חזק מאוד לעומת בן אדם ששוקל חצי ממנו עם טכניקה טובה - רוב הסיכויים שהוא לא יצליח להזיז אותו כל כך אם בכלל להתקרב אליו

הייתי קיצוני...אבל ברור שכוח זה מרכיב חשוב

על איזה כוח אתה מדבר? תן דוגמאות. חזק זה משהו מאוד רחב. גם בן אדם שקורע ספר טלפונים הוא סוג של חזק.

• פותח/ת השרשור
בקריעת ספרים צריך כוח מסוים,אי אפשר לצפות משחיף שיקרע חוברת טלפונים אפילו עם טריק קטן
כוח זה מרכיב בעולם אומניות הלחימה !
עם אין כוח בכלל לא תגיע רחוק עם הלחימה.

תאמין לי אל תקנה אגרופן ולא כלום.
אל תכנס לשטויות האלה מלכתחילה ואל תנסה להוכיח שאתה הגבר
אחרי זה תמצא את עצמך עם תיק במשטרה וצלקת עצבנית במותן מדקירה וכאב לב לכל המשפחה.
אתה רוצה משהו להגנה עצמית, תקנה אלת בייסבול ותשים אותה מאחורי הכיסא ברכב שלך

אני למדתי את רוב מה שאני יודע מDVD של אדי בראבו, מרסלו גרסיה (המלך) ,גרייסי, קוטור ועוד.
יש המון DVD ברשת. הרבה יותר עדיף מספרים. הייתי מעביר ככה חודשים שלמים בלצפות בזה ובכל אימון הייתי מיישם מחדש.
היה לי גם מאמן שהיה חולה על מרסלו גרסייה ושלט טוב בחומר.
לדעתי תצטרף למאמן טוב ותתחיל לראות סרטים.
אני אישית גם אהבתי מאוד ראבר גארד כי אני מאוד מאוד גמיש.

לנקודה השנייה, אנשים שאין להם מושג חושבים שמשהו שכואב זה מסוכן. זה כי מעולם לא עשו להם משולש או מטלאו. זאת הרגשה שאין לה הגדרה. אולי משהו כמו "פחד ממוות".
כאב זה החלק הכיף והקל של מכות. כמפסיק לכאוב לך אתה צריך לדאוג.

אפשר את השם של הDVD?

של מי?
אדי בראבו זה mastering the rubber guard

תאמין לי אל תקנה אגרופן ולא כלום.
אל תכנס לשטויות האלה מלכתחילה ואל תנסה להוכיח שאתה הגבר
אחרי זה תמצא את עצמך עם תיק במשטרה וצלקת עצבנית במותן מדקירה וכאב לב לכל המשפחה.
אתה רוצה משהו להגנה עצמית, תקנה אלת בייסבול ותשים אותה מאחורי הכיסא ברכב שלך

אפשר את השם של הDVD?

אז אגרופן זה לא טוב ואלת בייסבול סבבה? ומה ההבדל בדיוק מבחינת תיקים במשטרה או דקירות במותן?

---------- התגובה התווספה ב 12:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:46 ----------

ל1לז.. ניסיתי את זה 🤡
עובד טוב הטריק הזה חחחחחחחחחח

וכמה כוח זה דרש? לא הרבה בכלל מהנסיון שלי 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית