הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי קרא את הספרים של סטיבן קינג?

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
אחרי שקראתי כמה ספרים שלו סיימתי לפני יומיים את "דברים שצריך" ובואנה הבן אדם פשוט גאון ברמות אחרות. כל ספר שאני אקרא עכשיו ייראה לי אחרת אחרי סטיבן

מישהו קרא\קורא את הספרים שלו ורוצה להחליף חוויות?

קראתי את האקדוחן המגדל האפל. וואלה, משעמם תאמת. לא אהבתי.

אני... מת על הכתיבה שלו

קראתי את "זה",מיזרי,הניצוץ
כולם היו מוצלחים מאוד
"זה" היה ארוך ומייגע, לא מתאים לכל אחד אבל בסופו של דבר חתיכת יצירה
הניצוץ היה מצויין... החצי הראשון שלו מתקדם לאט יחסית, אחרי זה קראתי את החצי השני בערך ביומיים, אי אפשר להפסיק

• פותח/ת השרשור
אלון קראת רק את הספר הזה? כי המגדל האפל זה סדרה שלמה.. אולי בגלל זה לא התחברת

גיל "זה" שמעתי שהוא מעולה אבל תאמת שאני פשוט לא מעיז לקרוא אותו אני באמת מפחד 🤡

ממליץ לך לקרוא את דברים שצריך ואת העמדה שזה ללא ספק אחד הספרים אם לא ה והכי טוב שלו (גם הוא אומר ככה)

אלון קראת רק את הספר הזה? כי המגדל האפל זה סדרה שלמה.. אולי בגלל זה לא התחברת

גיל "זה" שמעתי שהוא מעולה אבל תאמת שאני פשוט לא מעיז לקרוא אותו אני באמת מפחד 🤡

ממליץ לך לקרוא את דברים שצריך ואת העמדה שזה ללא ספק אחד הספרים אם לא ה והכי טוב שלו (גם הוא אומר ככה)

לקחתי לתשומת ליבי.. אני יחפש את הספר באמת 🤘

לגבי "זה" באמת ספר ענק.. אבל הוא ארוך בצורה מטורפת.. יש חלקים קצת נמרחים... אבל רובו ממש ספר מהנה שדי קשה להפסיק לקרוא "רק עוד פרק אחד! [והזה שיבוא אחריו... וכנראה גם הבא]" 🤡

• פותח/ת השרשור
אגב יש גם את החדש שלו "מתחת לכיפה השקופה" גם ספר של יותר מ-1000 עמודים וגם מומלץ

אחרי ספר שלו אני עושה PCT עם ספר מפגר, אני לא מסוגל לקרוא 2 ספרים שלו רצוף זה מכניס אותי לסרטים הספרים שלו 😵

קראתי את הראשון ואת השני
לא כזה התלהבתי.
התחלתי לקרוא גם את אלים אמריקאים של ניל גיימן אם אתה מכיר, אבל לא המשכתי לא זוכר למה.
בתקופה הזאת קראתי גם את המשחק של אנדר שהוא חביב, ספר נחמד.
אהבתי אישית בין כל מה שקראתי את הסדרה של ג'ורג' מרטין שיר של אש ושל קרח.

אני קורא עכשיו הטרול בשדה השיפון בהמלצת חיים הטרול, יש להם דברים משותפים.

קראתי את הראשון ואת השני
לא כזה התלהבתי.
התחלתי לקרוא גם את אלים אמריקאים של ניל גיימן אם אתה מכיר, אבל לא המשכתי לא זוכר למה.

תמשיך לקרוא את אלים אמריקאים עד הסוף, הספר מאוד מונוטוני ואיטי באמצע אבל השליש האחרון שלו שווה את כל הספר. אח"כ יש לו עוד ספר "המשך" בשם Anansi Boys ששם הכל הולך יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
קראתי את הראשון ואת השני
לא כזה התלהבתי.

אני גם קראתי את המשחק של אנדר וממש אהבתי, כל שאר הסדרה והסדרות המקבילות שוות לתחת. זה הספר היחיד ששווה משהו לדעתי

תמשיך לקרוא את אלים אמריקאים עד הסוף, הספר מאוד מונוטוני ואיטי באמצע אבל השליש האחרון שלו שווה את כל הספר. אח"כ יש לו עוד ספר "המשך" בשם Anansi Boys ששם הכל הולך יותר מהר.

מחזק - אלים אמריקאים פשוט ספר מעולה

לדעתי סדרת המגדל האפל מסבירים הכי טוב את הראש המטורף של קינג הם גם "מקשרים" איכשהו את כל הספרים שלו. גם העמדה מצוין.
הרבה ספרים שלו האמת לא אהבתי "זה" "קוג'ו" ו"מתוך הביואיק"היה ממש ממש משעמם

העמדה ספר ענק
בית כברות לחיות שעשועים נחמד (ככה זה כתוב עם כ)
"זה" לא קראתי אבל אומרים שהוא אחד הטובים שלו

"זה" זה הסיפור עם הליצן? אם כן ראיתי את הסרט, באמת מפחיד

זה לא על הספרים של קינג שאומרים ״בעמוד 30 הגיבור עומד מול הדלת ובעמוד 240 הוא פותח אותה״?

קראתי ים ספרים של ה"מלך".
כמתחיל כדאי לך לקרוא את היצירות הישנות שלו : ה"הצד האפל" , לונגוליירס, מיזרי ואת Firestarter המעולים.
וככלל, כל הספרים שלו שמורכבים מסיפורים קצרים הם הטובים ביותר כי אין לו זמן "להתפזר" . הם באמת (באמת) מפחידים.

קראתי ים ספרים של ה"מלך".
כמתחיל כדאי לך לקרוא את היצירות הישנות שלו : ה"הצד האפל" , לונגוליירס, מיזרי ואת Firestarter המעולים.
וככלל, כל הספרים שלו שמורכבים מסיפורים קצרים הם הטובים ביותר כי אין לו זמן "להתפזר" . הם באמת (באמת) מפחידים.

חייב להסכים עם זה... מיזרי והניצוץ קצרים קולעים ונהדרים!.. "זה" מצויין אבל הוא מתפזר שם בטירוף ולפעמים אתה מתחיל לאבד ממש אתה עלילה מרב כמה שהיא מסובכת

הייתם ממליצים לאחד שלא אוהב(בלשון המעטה) לקרוא ספרים אבל ממש אוהב סרטי אימה לקרוא את הספרים שלו?
אין לי סבלנות לדברים כאלה אבל הספרים נשמעים טובים

אני זוכר לפני 4 שנים יס שידרו סרט שנראה לי מבוסס על ספר שלו. קוראים לו נדמה לי "סיוטים בהקיץ"
מישהו מכיר תסרט/ספר הזה??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית