הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להוריד את אחוזי השומן?

Mamadu

משתמש פעיל
337
2
נק' מוניטין:
1,318
337
2
שלום,

כיום אני שוקל 72, הגובה שלי הוא 1.77, וכפי שאמרתי קודם אחוז השומן אצלי קצת גבוה, וכרגע הוא עומד על 20.8, השאלה היא איך אוכל להוריד עוד יותר באחוז השומן? אני מוכן לקבל הצעות של תפריטים וכו'.....

תודה מראש!

ועוד משהו: איך אני יכול לערוך את הנתונים שלי (המשקל, אחוז השומן........) ?

נערך לאחרונה:
המשקל הגיוני לגובהה אם תרד ל10 אחוז שומן תיהיה שחיף אשש
קודם תפתח מסת שריר זו דעתי לפחות...
למרות שבטח יהיו פה הרבה שיגידו אחרת כמו
"קודם תרד קצת ואז תעלה כדיי שלא יהיה לך חיטוב ארוך וכאלה"

חיטוב ארוך זה הכי כיף, במיוחד כשהגוף כבר ממש מדולל ויש קטוזיס לעיתים קרובות אין איך אני מתעגע לזה :(

חיטוב ארוך זה גהנום, זה נצח וגם אחרי חודש אתה רוצה תוצאות...
כרגע יש לך בערך 15 קילו של שומן בגוף, אם תעשה חיטוב ל-10% שומן תרד 7 קילו... אפשר להתמודד עם זה לדעתי.
עדיף לעשות חיטוב ואז מסה

נערך לאחרונה:
חיטוב ארוך זה גהנום, זה נצח וגם אחרי חודש אתה רוצה תוצאות...

כרגע יש לך בערך 15 קילו של שומן בגוף, אם תעשה חיטוב ל-10% שומן תרד 7 קילו... אפשר להתמודד עם זה לדעתי.
עדיף לעשות חיטוב ואז מסה​

נכון זה לא הכי כיף חיטוב אבל הצעת לו להיות אנורקס עכשיו לשקול 65 על 177 הוא עלול לעוף ברוח... חורף עכשיו אל תשכח...

לא מבין מה הקטע של החורף קיץ אף פעם לא הבנתי, מה אתה לא הולך עם חולצות קצרות גם בחורף? אני כן במקומות סגורים במיוחד, זה לא משנה מי רואה ומה רואה למי אכפת גם מה הוא רואה העיקר מה שאתה רואה (כמה רואה?), אז תראה זה לא משנה התקופה שאתה רואה, העיקר שאתה רואה

לא מבין מה הקטע של החורף קיץ אף פעם לא הבנתי, מה אתה לא הולך עם חולצות קצרות גם בחורף? אני כן במקומות סגורים במיוחד, זה לא משנה מי רואה ומה רואה למי אכפת גם מה הוא רואה העיקר מה שאתה רואה (כמה רואה?), אז תראה זה לא משנה התקופה שאתה רואה, העיקר שאתה רואה
חחחח בלבלת את הביצים עם הלא רואה ורואה הזה.
חוץ מזה פיטר פן הוא לא חייב לרדת ל-10 הוא יכול גם 12, 13, 14 תלוי בו.
ואף אחד לא מת מלשקול 65 על מטר 77

כן, כי להוסיף 20 קילו שריר זה ממש בלתי אפשרי, נכון?
בכמה שנים טובות - אולי (וגם זה לא בטוח בלי חומרים)
20 קילו שריר ממצב נתונים פיזיולוגיים כמו אצלו זה מטורף, מילא היה 50 קילו על 1.70 - 20 קילו של שריר היה פה קל בהרבה יותר.

בכמה שנים טובות - אולי (וגם זה לא בטוח בלי חומרים)
20 קילו שריר ממצב נתונים פיזיולוגיים כמו אצלו זה מטורף, מילא היה 50 קילו על 1.70 - 20 קילו של שריר היה פה קל בהרבה יותר.

לא אמרתי שזה יהיה קצר, אבל להגיד שזה לא בטוח אפשרי בלי חומרים זה מצחיק. אני גבוה ממנו בסנטימטר ושוקל 96 קילו על פחות מ 15% שומן.
ונגיד שהוא ינסה לעלות 20 קילו ויצליח רק 15. עדיין זה הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות, ולא להתעסק בקקה.

לא אמרתי שזה יהיה קצר, אבל להגיד שזה לא בטוח אפשרי בלי חומרים זה מצחיק. אני גבוה ממנו בסנטימטר ושוקל 96 קילו על פחות מ 15% שומן.
ונגיד שהוא ינסה לעלות 20 קילו ויצליח רק 15. עדיין זה הדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות, ולא להתעסק בקקה.
1. מאיפה אתה יודע שאתה 15% שומן?
2. הרכב מים בגוף יכול להטעות ובגדול, האחד יהיה 1.70 על 90 קילו יראה הרבה יותר מאשר השני עם אותם הנתונים הפיזיולוגים
3. אמרתי לא בטוח בעניין של להיות שפוי, אני גם בטוח שהתחלת ממשקל יותר גבוה וגם אם קרוב לכך לקח הרבה זמן, בהנחה שזה 20 קילו של שריר נקי ואני שוב מזכיר נקי.
4. לעשות חיטוב זה לא להתעסק בקקה, אני אישית חושב שאם הוא על % שומן של יותר מ15-16 אין למה להתחיל פה עלייה במסת השריר, הוא יגיע תוך חודשים בודדים ל20% ומשם להתקדם במסה זה ממש לא יפה וממש לא מועיל כמו על 10% לדוגמא.
צריך גם לדעת פרופורציות בחיים ואיך להראות ברוב השנה ולא רק בחודשיים מתוך כל השנה, זה לא מביא הרבה - החוכמה זה לדעת להראות טוב רוב ימות השנה ולהתאים את המטרות שלך בהתאם לכך.

1. מאיפה אתה יודע שאתה 15% שומן?
2. הרכב מים בגוף יכול להטעות ובגדול, האחד יהיה 1.70 על 90 קילו יראה הרבה יותר מאשר השני עם אותם הנתונים הפיזיולוגים
3. אמרתי לא בטוח בעניין של להיות שפוי, אני גם בטוח שהתחלת ממשקל יותר גבוה וגם אם קרוב לכך לקח הרבה זמן, בהנחה שזה 20 קילו של שריר נקי ואני שוב מזכיר נקי.
4. לעשות חיטוב זה לא להתעסק בקקה, אני אישית חושב שאם הוא על % שומן של יותר מ15-16 אין למה להתחיל פה עלייה במסת השריר, הוא יגיע תוך חודשים בודדים ל20% ומשם להתקדם במסה זה ממש לא יפה וממש לא מועיל כמו על 10% לדוגמא.
צריך גם לדעת פרופורציות בחיים ואיך להראות ברוב השנה ולא רק בחודשיים מתוך כל השנה, זה לא מביא הרבה - החוכמה זה לדעת להראות טוב רוב ימות השנה ולהתאים את המטרות שלך בהתאם לכך.

1. זה לא מעניין אותי אם זה 15% שומן, 40% או 10%. מעניין אותי איך זה נראה.
2. לא, לא התחלתי ממשקל יותר גבוה. התחלתי בערך מנתונים כמו שלו.
3. לעשות חיטוב זה להתעסק בקקה. אם אתה מתאמן כמו שצריך הגוף שלך מסתדר לבד (בהנחה שלא התחלת עם השמנת יתר מטורפת).
4. אני נראה אותו הדבר בערך רוב השנה. לא אכפת לי אם רואים 4 קוביות או 3.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובות,
אבל אני לא רוצה לעלות 20 קילו שריר כי זה לא מעניין אותי, מה שאני רוצה זה להוריד כמה שיותר אחוזי שומן ולרדת כמה שיותר פחות, ניסיתי לעשות תפריט אך לא הצלחתי, אני אשמח אם מישהו ייתן לי תפריט שיוריד לי את אחוז השומן וכמה שיותר שלא ארד הרבה במשקל. קחו בחשבון שאני מתאמן שלושה ימים בשבוע במכון.

תודה מראש!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית