הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הוכחה לחוב [דדליפט 145 ק"ג]

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
הייתי עייף רצח באימון, הלכתי לישון ב-5 וקמתי ב-11:20 לשיעור נהיגה.. כל האימון היה מזעזע ברמות, יצא לי רק 3 חזרות וטכניקה לא הכי משהו. אתם רוצים, תקחו כהוכחה, אם אתם מעדיפים להיות קטנוניים בגלל 2 חזרות, תנו באן, שיהיה בכיף.

בן 17, משקל 68, גובה 1.67.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סתם שאלה, לא כואב לך הגב התחתון בסיום הסט?
לא, לא כואב לי כלום בגוף חוץ מעצם הזנב.. נפצעתי בעצם הזנב לפני חודש כשנפלתי עם סקוואט של 110 [לא שמרו עליי טוב], ומאז אני בכאבים מטורפים.. זה למה אני פורש עכשיו לזמן מה

אמרו לך במיפוי עצמות שאתה על סף התפרקות ובכל זאת הרגשת חובה להעלות סרטון? חחח משהו מיוחד.
בכל מקרה אני לא יודע למה אבל זה נראה לי כאילו אתה נותן כפיפת מרפק קטנה כשאתה מושך, אם זה המצב - תגמל ממנו ומהר. על השאר כבר אמרו לך.

• פותח/ת השרשור
אמרו לך במיפוי עצמות שאתה על סף התפרקות ובכל זאת הרגשת חובה להעלות סרטון? חחח משהו מיוחד.
בכל מקרה אני לא יודע למה אבל זה נראה לי כאילו אתה נותן כפיפת מרפק קטנה כשאתה מושך, אם זה המצב - תגמל ממנו ומהר. על השאר כבר אמרו לך.
חחחחחחח זה היה אימון אחרון.. רק הייתי צריך להביא את החוב
וואלה אחי כל מה שיש פה בטכניקה בדר"כ אין, היה לי האימון הכי קשה בעולם היום.. כ"כ סבלתי

סבבה לגמריי, ברור שהטכניקה לא משהו אבל ככה זה עם משקלים שקרובים לקצה גבול היכולת. זה בסדר גמור.

Leviathan, כל הכבוד!

סומו דדליפט יותר קל מהרגיל? ז'תומרת, אני יודע שטווח התנועה יותר קצר, אבל מצד שני זה גם נראה פחות נוח, אז זה מתקזז או שעדיין יותר קל?

יש ויש
זה תלוי כלא חד איפה הוא חזק יותר

אד כוהן לדוגמא משך רב התקופה שהוא התחרה סומו .. ובסוף עבר לקלאסי בתקופות היותר מאוחרות וכבדות שלו
וגם אם תשים לב הדדליפטים הכבדים בעולם הם קלאסיים

• פותח/ת השרשור
חח פעם הבאה תשקר על פחות

יפה יצאת גבר
....... אבל לא שיקרתי
באמת עשיתי 145 ל-5
באימון הזה פשוט הייתי חלש רצח.. סקוואט בדר"כ 125 ל-3X5, אימון הזה התפשרתי על 100 ל-3X5 והיה לי קשה, בנצ' 75 ל-3X5 בדר"כ, לא הצלחתי אפילו חזרה אחת של 72.5, אז הדדליפט? בכלל גמר אותי..
החוב היה ל4. אני מוכן לוותר.
תודה, בכיף 😃
Leviathan, כל הכבוד!

סומו דדליפט יותר קל מהרגיל? ז'תומרת, אני יודע שטווח התנועה יותר קצר, אבל מצד שני זה גם נראה פחות נוח, אז זה מתקזז או שעדיין יותר קל?
זה תלוי מה יותר חזק אצלך.. נגיד בסומו דדליפט הרגליים עובדות חזק, וגם מקרבי ירכיים.. זה חלק יותר דומיננטי אצלי אז אני יותר מסתדר עם סומו [למרות שגם בקלאסי יש לי משקלים יפים, אבל אף פעם לא ניסיתי לבדוק מקסימום משקל בקלאסי]

יפה
חבל על הטכניקה
בסומו דדליפט הגב שלך לא אמור להתעגל גם במקסימום וחבל כי אתה יודע את הטכניקה ולא מקפיד

• פותח/ת השרשור
יפה
חבל על הטכניקה
בסומו דדליפט הגב שלך לא אמור להתעגל גם במקסימום וחבל כי אתה יודע את הטכניקה ולא מקפיד
הוא בדר"כ לא מתעגל, אני תמיד שומר על גב ישר
פשוט כמו שציינתי בפעם השלישית כבר, באימון הזה הייתי חלש רצח וזה התבטא בכל התרגילים..

• פותח/ת השרשור
אל תדאג מאמינים לך חח הוא צחק
כל הכבוד
כדאי לך באמת ללמוד קלאסי...תנסה
אני יודע קלאסי, לא הכי מושלם אבל יודע [גם בקלאסי יש את הבעיה של במשקלים נמוכים הוא ממש טובים ובמשקלים גבוהים הוא מתפקשש]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית