הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש את הכתף האחורית על סף קריעה בדדליפט

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
שלום חברים, בקצרה אני עושה דדליפט כבר זמן מה (קלאסי), לאחרונה העלתי משקל והוא לא ממש כבד לי (140 חמישייה) מה שמגביל אותי היא האחיזה של האמות (אגב הוק גריפ לא נוח בעליל אבל ואללה עובד).

דבר מאוד מוזר שקורה לי באימונים האחרונים הוא לחץ מטורף בכתף האחורית בזמן העליה ובמיוחד בזמן הירידה, כלומר אני ממש חושב שאם אני לא יזרוק את המוט למטה אני ממש יקרע את הכתף האחורית מהמקום.

אימון שעבר שהוא האימון בו העלתי את המשקל היה בסדר 2 סטים ואחריהם פשוט לא יכלתי להתחיל את הסט ה3 עקב הלחץ ויום למוחורת היו לי DOMS רציני כמו שלא חוויתי מעולם בכתף האחורית (וחוויתי דומסים רציניים).

באימון היום הסט הראשון היה מעולה ללא זכר לכתף האחורית, ולעומת זאת הסט השני היה מההרמה הראשונה מעלה מעמיס ממש על הכתף האחורית והפסקתי מיד מחשש לפציעה ולא שיניתי כלום בטכניקה או בסטפ-אפ.

ממה נובע דבר כזה בהנחה שהטכניקה סבירה +? (אין לי סרטון)
אני דיי מודאג אשמח לייעוץ תודה מראש ;maeq

• פותח/ת השרשור
בוודאות בכתף האחורית, מרגיש כאילו מישהוא תופס לי אותה ביד ומושך ממש חזק, כאילו כל המשקל של הדדליפט מושך אותה למטה לכיוון קריעה.

מכיר שנתפס לך השריר ממש חזק והוא בכיווץ מקסימלי? משהוא כזה בכתף אחורית ועם כל העומס מהמוט = מלחיץ מאוד

כמו שקורה בשריר התאומים לפעמים?

---------- התגובה התווספה ב 21:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:58 ----------

ד"א במתח זה לא מפריע לך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית