הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר סייקל חיטוב - לוג

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
טוב, אז אחרי שקצת התלבטתי אם כן או לא, בסוף החלטתי להעלות לוג שבו אני אציג את הדרך שאעבור לפני, תוך-כדי ולאחר סייקל חיטוב של 8 שבועות.

מטרת הלוג היא קודם כל בשביל להיות זה שמרים את הכפפה ועושה משהו שאף אחד עד כמה שידוע לי לא עשה פה בפורום ואולי גם ללמוד מאחרים וללמד את כל מי שחושב לעצמו איזה תוצאות ניתן לראות מסייקל כזה או אחר וכמובן גם בשביל עצמי, שראשי מוטרד בזמן האחרון מדברים מסויימים בחיים הפרטיים.

נסיון קודם עם חומרים בסה"כ 2 סייקלים, ראשון היה סייקל מסה שכלל סוסטנון 10 שבועות ודיבול ל4 שבועות הראשונים, שני היה לפני שנה בדיוק, סייקל חיטוב שכלל טסט אננתת 12 שבועות ווינסטרול בכדורים ל 6 שבועות האחרונים, קלן+קטוטיפן בזמןPCTה

נתוני התחלה:

1.70 ס"מ

משקל: 90 ק"ג

א.ש: 11-12

...צפי התחלה בימים הקרובים

פירוט חומרים לסייקל הנוכחי ולמה נבחרו:

טסט אננתת: 1-8 250x2/wמ"ג , עקב רגישות נוראית לפרופ' זו האופציה השנייה הכי טובה.

אנאבר: 1-8 /d80מ"ג , החלטה של הרגע האחרון, ע"מ לקבל מראה מוצק ואיכותי יותר.

:T3 2-8 בפירמידה עולה ויורדת, פירוט יבוא בהמשך.

קלן+קטוטיפן מתלבט כרגע עם להתחיל 2-8 יחד עם ה-3 T או יותר לכיוון הPCT בשביל להלחם במצב הקטבולי.

כוריגון 500iu/w 2-8 או 3-9 נחליט בהמשך.

PCT

תריפטורלין 100mcg שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט, נראה שהממתק הזה אמור להחזיר את העניינים מהר יותק לתפקוד.

נולבדקס 40/40/20/20/10

תוספי תזונה: מולטי ויטמין, ויטמין c, ויטמין e, אומגה 3, סידן ומגנזיום.

נ.ב

תמונות אם וכאשר יבואו בהמשך..

PCT

תריפטורלין 100mcg שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט, נראה שהממתק הזה אמור להחזיר את העניינים מהר יותק לתפקוד.

.

Back-Man
האם תוכל לתת הסבר מה זה התריפטורלין?
ואם ידוע לך אם ניתן להשיג בבית מרקחת?

אוקיי אז כמו כל דבר בחיים כשיש תוכנית טובה ובדיוק כשהיא מתקרבת לצאת לדרך, אתה מקבל צו מילואים שהורס את הכל.😵 טוב בקיצור לא הורס את הכל אבל דוחה בכמה שבועות, מאחר והמילואים בסוף חודש הבא, אני אדחה את הסייקל כך שכשאתחיל את הטי3 אהיה בבית, לא רוצה לחשוב שאני בשטח בלי מקלחת כמה ימים ומזיע כמו חמור ומסריח כמו בית שחי של מתאבק סומו מהבוקר עד הערב.

תחילת מאי כנראה נתחיל, בכל אופן הכל לטובה, בינתיים נמשיך להתאמן חזק ונקי ואולי להגיע יותר מוכן פיזית ומנטלית לסייקל...

בנוגע לשאר הדברים

אני כנראה אתחיל לקחת 10 מ"ג נולבה כל יום מהשבוע ה3-4 ככל הנראה..

הבעיה עם הפרופ' היא שהוא כואב ברמות של שיתוק וחום, הרגשה מזופטת של מחלה ליום שלם, אז עם זריקות של יום כן יום לא אני לא אשרוד רבע סייקל..

עדי בנוגע לטי3, אין לי נסיון עם החומר ואצתרך להקשיב לגוף ולראות איך הוא מגיב, בכל מקרה, לקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת..

מעבר לזה שרון עובד כל יום מ11-23 בימים הטובים ואין לו זמן, או אנרגיות לשום דבר כמעט חוץ מהעבודה בעדן. (אותו דבר מישל ואפילו גרוע מכך..)

ואפשר להעביר לפורום לוגים, אני אעדכן כשיהיה מה, כאמור בעוד שלושה-ארבעה שבועות, בלי נדר..
הבעיה שבפורום לוגים זה ננעל אוטומטית אם לא מגיבים בלוג שבוע שלם. טוב אני אשאיר פה לבנתיים עד שתחזור מהמילואים. ומה שרון עושה בעדן מרקט? הוא לא סיים את התואר שלו?

לפי הנסיון שלי נולבה אינו מונע ספיחת נוזלים
איזה פרופ עשית? של איזה חברה...
הסייקל הבא שלי זה פעם ראשונה שאני הולך להריץ פרופ
אז להתכונן לכאבים? חח

פרופ' אצלי בכלל לא כואב , למען האמת לא מרגיש כלום.
לעומת זאת וינסטרול גורם לי לאותם תופעות שהוא תיאר.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לפרופ', אז לא השתמשתי בפרופ' השתמשתי בסוסטנון, לפי דעתי מה שגרם לי לחצי שיתוק ולחום היה הפרופ', לא מצאתי שום הסבר אחר מאחר וכשהשתמשתי באננתת לא היו שום כאבים או בעיות ופרופ ידוע ככזה שיכול לגרום לכאבים. מה גם שפרופ אין להשיג רפואי ואננתת כן, שזה שיקול לא פחות חשוב אצל מי שרגיש לאסטר הזה וכמובן שזה מאוד אינדיבידואלי...

בנוגע לספיחת הנוזלים אז אם הנולבה לא יעשה את העבודה אז אולי אשתמש בארומסין, או ארימידקס

משה, שרון אפשר להגיד סיים את התואר, הוא עובד בעדן כסגן מנהל הסניף בגן העיר בתל אביב

בנוגע לפרופ', אז לא השתמשתי בפרופ' השתמשתי בסוסטנון, לפי דעתי מה שגרם לי לחצי שיתוק ולחום היה הפרופ', לא מצאתי שום הסבר אחר מאחר וכשהשתמשתי באננתת לא היו שום כאבים או בעיות ופרופ ידוע ככזה שיכול לגרום לכאבים. מה גם שפרופ אין להשיג רפואי ואננתת כן, שזה שיקול לא פחות חשוב אצל מי שרגיש לאסטר הזה וכמובן שזה מאוד אינדיבידואלי...

בנוגע לספיחת הנוזלים אז אם הנולבה לא יעשה את העבודה אז אולי אשתמש בארומסין, או ארימידקס

משה, שרון אפשר להגיד סיים את התואר, הוא עובד בעדן כסגן מנהל הסניף בגן העיר בתל אביב
אני מאוד מאוד ממליץ לך לוותר על טמוקסיפן ולהשתמש בארומסין טמוקיסיםן ידפוק לך את רמות ה IGF1 בעוד שארומסין לא

• פותח/ת השרשור
האמת שזה היה הכיוון מלחתחילה, כבר השתמשתי בעבר בארומסין והיה אחלה, אני פשוט לא רוצה להתפשר על פגיעה פוטנציאלית במאזן הכולסטרול שנפגע קשות לאחר הסייקל הראשון... למרות שארומסין פוגע פחות במאזן הכולסטרול מאשר AI אחרים, הוא עדיין פוגע..

בקיצור מתארגנים על ארומסין, שיהיה בכל אופן..😃

שרון סגן מנהל סניף ומישל קצב?

• פותח/ת השרשור
בשעה טובה ומוצלחת התחלתי את הסייקל, כמה עדכונים:

טסט' 500 מ"ג 1-10
אנאבאר 80 מ"ג 1-8
טי 3 4-10
קלן+קטוטיפן 4-10 ושוב בPCT
כוריגון 500iu בשבוע עד שבוע לפני PCT

PCT

תריפטורלין 100 מק"ג
נולבה
כלומיד

אוקיי אז הסייקל התחיל למעשה כבר ביום רביעי, מאז התאמנתי פעמיים כאשר כרגע אני עדיין עובד full-body.

באימון של אתמול כבר הרגשתי עלייה בכוח, באגרסיביות ובסיבולת, האנאבר פשוט עובד כמו "קסם", אני ממש מרוצה שהחלטתי לשלב אותו בסייקל.

עדכונים נוספים יבואו בהמשך, כולל תמונות..

יהיה נחמד אם תכתוב גם תרגילים משקלים ומס' סטים כדי שנוכל להתרשם מההתקדמות וההשפעה של החומרים על העצימות והנפח.

בהצלחה
אני גם מצטרף לבקשה שתרשום את התרגילים סטים/חזרות שלך
אנבר קצת יקר לא ?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה
אני גם מצטרף לבקשה שתרשום את התרגילים סטים/חזרות שלך
אנבר קצת יקר לא ?

אנאבר במינון של 80 מ"ג למשך 8 שבועות זה בטח לא זול אבל נראה ששווה את המחיר...

שכחתי לציין שארומסין ילקח מהשבוע ה-3 ועד סוף הסייקל במינון של 12.5 מ"ג ליום כולל PCT במינון אולי גבוה יותר.

אימון 8.5.11

אני אציין רק את המשקל המכסימלי בכל תרגיל נתון.

סקווט 5 סטים
לאחר חימום

15, 8, 8, 5, 5
140 ק"ג ל-8 חזרות.

לחיצת חזה
15, 7, 7, 5, 5

115 ק"ג ל-7 חזרות

לחיצה בשיפוע חיובי כנגד משקולות

50ק"ג
8x2

עליות מתח באחיזה הפוכה
6, 8, 10, 12

חתירה משקל גוף
12x2

מקבילים
12x1

שכיבות סמיכה אנכיות בהשענות על קיר
8x2

• פותח/ת השרשור
האנאבר של סיירוקס התריפטורלין של חברת מחקר שנקראת Extreme Peptideds, יש על המוצרים שלה ביקורות מעולות.
טסט' - גלניקה ואבוריחן.

את הכוריגון אני אתחיל לקחת מהשבוע ה-3 בזריקה אחת של 500iu פעם אחת בשבוע
את התריפטורלין אני אקח בדיוק שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט'.
בעקרון מזריקים את כל החומר בויאל שזה 100 מק"ג בפעם אחת ומתחילים את הPCT הרגיל של הנולבה וכלומיד עוד באותו היום.

האנאבר של סיירוקס התריפטורלין של חברת מחקר שנקראת Extreme Peptideds, יש על המוצרים שלה ביקורות מעולות.
טסט' - גלניקה ואבוריחן.

את הכוריגון אני אתחיל לקחת מהשבוע ה-3 בזריקה אחת של 500iu פעם אחת בשבוע
את התריפטורלין אני אקח בדיוק שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט'.
בעקרון מזריקים את כל החומר בויאל שזה 100 מק"ג בפעם אחת ומתחילים את הPCT הרגיל של הנולבה וכלומיד עוד באותו היום.
כן אני מכיר את extreme peptides בקרוב אני מתחיל סייקל של GHRP-6 ו CJC1295 שלהם
אולי אני אפילו אריץ לוג על זה נראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית