הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל חיטוב - לוג

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
טוב, אז אחרי שקצת התלבטתי אם כן או לא, בסוף החלטתי להעלות לוג שבו אני אציג את הדרך שאעבור לפני, תוך-כדי ולאחר סייקל חיטוב של 8 שבועות.

מטרת הלוג היא קודם כל בשביל להיות זה שמרים את הכפפה ועושה משהו שאף אחד עד כמה שידוע לי לא עשה פה בפורום ואולי גם ללמוד מאחרים וללמד את כל מי שחושב לעצמו איזה תוצאות ניתן לראות מסייקל כזה או אחר וכמובן גם בשביל עצמי, שראשי מוטרד בזמן האחרון מדברים מסויימים בחיים הפרטיים.

נסיון קודם עם חומרים בסה"כ 2 סייקלים, ראשון היה סייקל מסה שכלל סוסטנון 10 שבועות ודיבול ל4 שבועות הראשונים, שני היה לפני שנה בדיוק, סייקל חיטוב שכלל טסט אננתת 12 שבועות ווינסטרול בכדורים ל 6 שבועות האחרונים, קלן+קטוטיפן בזמןPCTה

נתוני התחלה:

1.70 ס"מ

משקל: 90 ק"ג

א.ש: 11-12

...צפי התחלה בימים הקרובים

פירוט חומרים לסייקל הנוכחי ולמה נבחרו:

טסט אננתת: 1-8 250x2/wמ"ג , עקב רגישות נוראית לפרופ' זו האופציה השנייה הכי טובה.

אנאבר: 1-8 /d80מ"ג , החלטה של הרגע האחרון, ע"מ לקבל מראה מוצק ואיכותי יותר.

:T3 2-8 בפירמידה עולה ויורדת, פירוט יבוא בהמשך.

קלן+קטוטיפן מתלבט כרגע עם להתחיל 2-8 יחד עם ה-3 T או יותר לכיוון הPCT בשביל להלחם במצב הקטבולי.

כוריגון 500iu/w 2-8 או 3-9 נחליט בהמשך.

PCT

תריפטורלין 100mcg שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט, נראה שהממתק הזה אמור להחזיר את העניינים מהר יותק לתפקוד.

נולבדקס 40/40/20/20/10

תוספי תזונה: מולטי ויטמין, ויטמין c, ויטמין e, אומגה 3, סידן ומגנזיום.

נ.ב

תמונות אם וכאשר יבואו בהמשך..

אוקיי...
לגבי השילוב... אם זה לא אפשרי לעלות מאסה בזמן הורדת אחוזי שומן אז מדוע לבצע תכנית עם נפח? הרי אתה אמור רק לשמור על השריר לא? *
השאלה היא על איזה נפח מדובר. ככל שהנפח יותר גדול העומס על מערכת העצבים המרכזית הוא גדול יותר מה שיביא להתאוששות איטית יותר. צריך לאזן בין הדברים ברור שבחיטוב הנפח ירד בין אם אתה מוזרק או לא. אני אישית אוהב לשלב בין אלמנטים של כח ונפח בין עם אני בחיטוב או מסה. כמובן שבחיטוב הנפח יורד וגם המשקלים על מנת שאוכל להתאושש טוב. אני בדיעה שבחיטוב המטרה שלך צריכה להיות להתחטב ולא לשבור שיאים במשקלים או התקדמות כי גם ככה זה לא יקרה.

תן דוגמא לשילוב כזה מס סטים וחלוקת ימי אימון בשבוע...
שוב אני מדבר על מתאמן מוזרק היות ואנחנו בפורום הזה.
וכמובן במידה ואתה בגרעון קלורי.

תן דוגמא לשילוב כזה מס סטים וחלוקת ימי אימון בשבוע...
שוב אני מדבר על מתאמן מוזרק היות ואנחנו בפורום הזה.
וכמובן במידה ואתה בגרעון קלורי.

בהנחה והמתאמן מוזרק והוא בגירעון קלורי אז מבחינת הנפח (אני אתן את עצמי כדוגמא) בין 12-15 סטים לקבוצות שריר גדולות (חזה גב רגליים) כאשר את התרגילים המורכבים אני מבצע בסיגנון תכניות כח מממ משהו כמו 5X5 או וריאציה של 8-6-4-4-2 או 3X5 ותרגילים כמו פלייס או דיפס או קרוס לחזה מכונות או חתירות לגב או כפיפת ברכיים לרגליים אני עושה בין 10-15 חזרות.

זה ככה על רגל אחת כמובן שיש תיכנון הגיוני של התכנית ומה אני רוצה להשיג בה. במסה אני מעלה את הנפח ומנסה להתקדם במשקלים.

עדי בקשר תוכנית כוח, בחיטוב אתה בוחר אחת כזו עם התקדמות יותר איטית
למשל מתאמן SS יכול להתקדם כל אימון אם הוא מחטב מומלץ שיעשה 5X5 ליניארית וכך יתאים את התוכנית בהתאם ליכולת ההתאוששות שלו בחיטוב.

אבל היכן שילבת נפח וכוח באותו השבוע? לא ממש הבנתי אם תוכל לחדד
השילוב הוא באותו אימון לא באותו שבוע. אני לא אוהב להתקבע יש שבועות שאני עושה שבוע נפח שבוע כח.
עדי בקשר תוכנית כוח, בחיטוב אתה בוחר אחת כזו עם התקדמות יותר איטית
למשל מתאמן SS יכול להתקדם כל אימון אם הוא מחטב מומלץ שיעשה 5X5 ליניארית וכך יתאים את התוכנית בהתאם ליכולת ההתאוששות שלו בחיטוב.

מסכים. למרות שהמטרה של תכנית כמו 5X5 ליניארית זה ההתקדמות מאימון לאימון בחיטוב ההתקדמות תהיה איטית יותר והתכנית פחות אפקטיבית. אבל שוב חברים אנחנו נכנסים לדיון שלא קשור ללוג של back-man אני לא נגד תכניות כח אני בהחלק חושב שיש להם מקום אבל אני אישית אוהב יותר את הגיוון והתאים דברים שלי אישית עושים את העבודה.

• פותח/ת השרשור
כמעט שבועיים מתחילת הסייקל, למרות מאזן קלורי שלילי עדיין ישנה עלייה בכוח וההתאוששות בין אימונים מהירה יחסית, בסקווט הרגשתי שאני יכול לתת יותר אבל הגב קצת הורגש ואני משתדל להזהר עד כמה שניתן (פריצות דיסק ב L4-L5-S1).

מחר אני הולך לאסוף את הנעליים החדשות (ויבראם) שלפי דעתי אידיאליות לדד ליפט, מהאימון הבא נחזור לדד ליפט ונקווה שהכל ישאר במקום בסוף כל אימון.
בינתיים אימון 17.5.11:

סקווט - 12 ,5, 5, 5
משקל מכסימלי 160 ק"ג ל 5 חזרות.

לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם מוט - 12, 5, 5, 6
משקל מכסימלי 110 ק"ג ל 6 חזרות.

לחיצת חזה בשכיבה עם משקולות - 6x2
50 ק"ג.

עליות מתח באחיזת מיד - 12, 5, 5, 6
סט ראשון 40 ק"ג דרופ ל 25 אחרי 4 חזרות.

חתירה בהטיית גו באחיזה הפוכה - 6, 6, 7
100 ק"ג.

לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט - 10, 6, 6
80 ק"ג ל 6.

• פותח/ת השרשור
נכון להיום הן לא מגבילות כמעט בכלל, יש רגישות מסויימת וימים פחות טובים..
עברתי טיפולים בעיסוי רפואי במשך כמה חודשים וביחד עם חיזוק שרירי בטן אני שומר את זה על אש נמוכה.

בכל אופן פריצת דיסק זה לא סוף העולם ואפשר להתאושש מזה ברוב המקרים, לא חסרות דוגמאות לספורטאים, גם בתחום הכוח שעברו פריצת דיסק והחלימו וחזרו להתחרות.

• פותח/ת השרשור
אז חזרתי ממילואים.

שקילה היום בבוקר 91 ק"ג, חטוב יותר, לא יודע א.ש מדוייק.

משקלים אחרונים:

סקווט 170 ק"ג ל 5 חזרות

לחיצת חזה 120 ק"ג ל 5 חזרות

עליות מתח רחב 35 ק"ג ל 5 חזרות

פרס בעמידה 100 ק"ג ל 3 חזרות

מקבילים 50 ק"ג ל 5 חזרות

דד ליפט 170 ק"ג ל 5 חזרות

משקלי עבודה מרשימים עומרי.

האם אלה משקלי עבודה מקסימלים או שאתה עולה בהדרגה?

נ.ב. תודה על הייעוץ והעזרה

• פותח/ת השרשור
האמת היא שאני פשוט מתחזק מאימון לאימון, למרות החיטוב, הסייקל עושה את שלו והטסט כבר כמעט בפיק, ההתאוששות בין האימונים מהירה מאוד להפתעתי מה גם שחלק מהתרגילים לא עשיתי בכלל עד לפני שבועיים ולכן ההתקדמות במשקלים מהירה..

בגדול התוכנית אימון השתנתנה והעבודה כעת היא יותר לכיוון הכוח, עם קצת נפח.
אני מציין משקלים רק בתרגילים משמעותיים, התחלתי להוסיף עוד קצת מבודדים..
אימון אתמול:

סקווט 180 ל 5 חזרות

לחיצת כתפיים 100 ל 5 חזרות

מקבילים 50 ק"ג ל 7 חזרות.

A - חזה, גב, יד קדמית
B - רגליים, כתפיים, יד אחורית

סקוואט LOWBAR או HIGH ? אם HIGH אז תצטרף לקבוצה של ליאור 😃

על כמה קלוריות אתה עומד?
איך מעריך את המאזן נייטראלי שאתה על חומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית