אחר סייקל חיטוב - לוג

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
טוב, אז אחרי שקצת התלבטתי אם כן או לא, בסוף החלטתי להעלות לוג שבו אני אציג את הדרך שאעבור לפני, תוך-כדי ולאחר סייקל חיטוב של 8 שבועות.

מטרת הלוג היא קודם כל בשביל להיות זה שמרים את הכפפה ועושה משהו שאף אחד עד כמה שידוע לי לא עשה פה בפורום ואולי גם ללמוד מאחרים וללמד את כל מי שחושב לעצמו איזה תוצאות ניתן לראות מסייקל כזה או אחר וכמובן גם בשביל עצמי, שראשי מוטרד בזמן האחרון מדברים מסויימים בחיים הפרטיים.

נסיון קודם עם חומרים בסה"כ 2 סייקלים, ראשון היה סייקל מסה שכלל סוסטנון 10 שבועות ודיבול ל4 שבועות הראשונים, שני היה לפני שנה בדיוק, סייקל חיטוב שכלל טסט אננתת 12 שבועות ווינסטרול בכדורים ל 6 שבועות האחרונים, קלן+קטוטיפן בזמןPCTה

נתוני התחלה:

1.70 ס"מ

משקל: 90 ק"ג

א.ש: 11-12

...צפי התחלה בימים הקרובים

פירוט חומרים לסייקל הנוכחי ולמה נבחרו:

טסט אננתת: 1-8 250x2/wמ"ג , עקב רגישות נוראית לפרופ' זו האופציה השנייה הכי טובה.

אנאבר: 1-8 /d80מ"ג , החלטה של הרגע האחרון, ע"מ לקבל מראה מוצק ואיכותי יותר.

:T3 2-8 בפירמידה עולה ויורדת, פירוט יבוא בהמשך.

קלן+קטוטיפן מתלבט כרגע עם להתחיל 2-8 יחד עם ה-3 T או יותר לכיוון הPCT בשביל להלחם במצב הקטבולי.

כוריגון 500iu/w 2-8 או 3-9 נחליט בהמשך.

PCT

תריפטורלין 100mcg שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט, נראה שהממתק הזה אמור להחזיר את העניינים מהר יותק לתפקוד.

נולבדקס 40/40/20/20/10

תוספי תזונה: מולטי ויטמין, ויטמין c, ויטמין e, אומגה 3, סידן ומגנזיום.

נ.ב

תמונות אם וכאשר יבואו בהמשך..

אחי נראה מצויין. אחלה יוזמה לגבי הלוג. הסייקל נראה טוב. לגבי ה GNRH כתבתי על זה פוסט גם אני הולך להריץ את זה בסייקל הבא זה נראה מבטיח מאוד מחכה לשמוע איך הלך לך עם זה. אני הייתי מחכה עם הקלן ל PCT.

של מה טי3? לא רק השבתה של הפרשת ההורמון מבלוטת הטריס וגם זה תלוי במינון. אני בכל אופן לא עובר את ה 50מקג ואף פעם לא מעבר ל 3 שבועות. וצורך הרבה יוד וטירוסין לאחר השימוש

בהצלחה, נראה מעניין
אתה יכול לפרט תפריט ותוכנית אימונים כולל אירובי זה יכול להועיל

• פותח/ת השרשור
בנוגע לטי 3 אני כנראה באמת אריץ אותו לבד ואת הקלן לאחר מכן, בנוגע לשימוש בטי3 אני חושב שיצא לו שם רע בעיקר בגלל איזה מיתוס לגביו.. כל מה שקראתי על טי3 בכל מקום מעיד על כך שאין בעיה ממשית בצריכה של טי 3 גם לאורך זמן, יש אתלטים ומפתחי גוף שלוקחים טי 3 לאורך כל השנה וגם ראיתי מקרה של אישה שלקחה טי 3 לאורך כמה וכמה שנים רצוף, לאחר שהפסיקה בלוטת התריס חזרה לתפקד כרגיל.
כמובן שכמו כל סם אחר גם טי 3 יכול לגרום לנזק בשימוש לא מושכל.

בכל אופן אני לא רואה שום סיבה שלא להגיע גם ל75-100 מק"ג ליום מאחר ובאופן טבעי הבלוטה מייצרת באיזור 25 מק"ג ליום.
כמובן רק בזמן סייקל של עוד חומרים אנבוליים...
התכנון הוא לעשות עלייה מהירה במינונים עד ל75-100 ולאחר 4 שבועות לבצע ירידה איטית במשך שבועיים.

בנוגע לתוכנית אימונים אני עוד קצת מתלבט ככל הנראה אני אמשיך full-body כמו שאני מבצע עכשיו עם תרגילים בסיסיים בלבד אולי HST רק מזורז יותר, כלומר התקדמות לינארית מהירה יותר נאמר להקדיש שבוע אחד לכל טווח חזרות במקום שבועיים.
האמת שזו פעם ראשונה שאני לוקח אנאבר ואני די בונה על עלייה בכוח למרות החיטוב..

לגבי התזונה אני כבר די הרבה זמן על IF ואני מתכנן להשאר גם בזמן הסייקל ארוחה ראשונה 2-3 שעות לפני אימון 60 גר' חלבון 50 גר' פחמימה, ארוחות לאחר אימון יתחלקו ל3 ראשונה בטח שייק 2-3 סקופים עם 2-3 סקופים סוכר ענבים ולאחר מכן עוד 2-3 ארוחות עד השינה שישלימו את המכסה של החלבון לאיזור ה250-300 גר', שומן לאיזור ה 100-120 גר' לפחות ופחמימות מורכבות לפי ההרגשה ובהתאמה להתקדמות בחיטוב .
לגבי אירובי ממשיך 3 פעמים בשבוע כמו עכשיו, 2 אימוני נפח 45-60 דק' בעצימות נמוכה ופעם 1 אימון עצים מידי פעם נכניס פרוטוקולים 3 ו 4 של לייל שאני מאוד אוהב ועשו עימי חסד בעבר האירובי יהיה בנפד מהכוח ברוב המקרים..

ככל שאתקרב לשבועות האחרונים של הסייקל אני מאמין שאחליף אירובי נפח באימוני עצימות ואוסיף עוד אימון..

בקיצור אני מאוד אוהב לזרום ולהסתגל לשינויים שיחולו, כשנכנסים לסייקל תמיד מבצעים התאמות תוך כדי כי זה כמעט בלתי אפשרי לצפות את הכל מראש, בעיקר אחרי שנה הפסקה מחומרים..

איך אתה מתכוון למנוע ספיחה של נוזלים מהאנטט?
ואם תוכל לפרט מה הבעיה עם פרופ?
כל הכבוד על היוזמה.

בנוגע לטי 3 אני כנראה באמת אריץ אותו לבד ואת הקלן לאחר מכן, בנוגע לשימוש בטי3 אני חושב שיצא לו שם רע בעיקר בגלל איזה מיתוס לגביו.. כל מה שקראתי על טי3 בכל מקום מעיד על כך שאין בעיה ממשית בצריכה של טי 3 גם לאורך זמן, יש אתלטים ומפתחי גוף שלוקחים טי 3 לאורך כל השנה וגם ראיתי מקרה של אישה שלקחה טי 3 לאורך כמה וכמה שנים רצוף, לאחר שהפסיקה בלוטת התריס חזרה לתפקד כרגיל.
כמובן שכמו כל סם אחר גם טי 3 יכול לגרום לנזק בשימוש לא מושכל.

בכל אופן אני לא רואה שום סיבה שלא להגיע גם ל75-100 מק"ג ליום מאחר ובאופן טבעי הבלוטה מייצרת באיזור 25 מק"ג ליום.
כמובן רק בזמן סייקל של עוד חומרים אנבוליים...
התכנון הוא לעשות עלייה מהירה במינונים עד ל75-100 ולאחר 4 שבועות לבצע ירידה איטית במשך שבועיים.

בנוגע לתוכנית אימונים אני עוד קצת מתלבט ככל הנראה אני אמשיך full-body כמו שאני מבצע עכשיו עם תרגילים בסיסיים בלבד אולי HST רק מזורז יותר, כלומר התקדמות לינארית מהירה יותר נאמר להקדיש שבוע אחד לכל טווח חזרות במקום שבועיים.
האמת שזו פעם ראשונה שאני לוקח אנאבר ואני די בונה על עלייה בכוח למרות החיטוב..

לגבי התזונה אני כבר די הרבה זמן על IF ואני מתכנן להשאר גם בזמן הסייקל ארוחה ראשונה 2-3 שעות לפני אימון 60 גר' חלבון 50 גר' פחמימה, ארוחות לאחר אימון יתחלקו ל3 ראשונה בטח שייק 2-3 סקופים עם 2-3 סקופים סוכר ענבים ולאחר מכן עוד 2-3 ארוחות עד השינה שישלימו את המכסה של החלבון לאיזור ה250-300 גר', שומן לאיזור ה 100-120 גר' לפחות ופחמימות מורכבות לפי ההרגשה ובהתאמה להתקדמות בחיטוב .
לגבי אירובי ממשיך 3 פעמים בשבוע כמו עכשיו, 2 אימוני נפח 45-60 דק' בעצימות נמוכה ופעם 1 אימון עצים מידי פעם נכניס פרוטוקולים 3 ו 4 של לייל שאני מאוד אוהב ועשו עימי חסד בעבר האירובי יהיה בנפד מהכוח ברוב המקרים..

ככל שאתקרב לשבועות האחרונים של הסייקל אני מאמין שאחליף אירובי נפח באימוני עצימות ואוסיף עוד אימון..

בקיצור אני מאוד אוהב לזרום ולהסתגל לשינויים שיחולו, כשנכנסים לסייקל תמיד מבצעים התאמות תוך כדי כי זה כמעט בלתי אפשרי לצפות את הכל מראש, בעיקר אחרי שנה הפסקה מחומרים..
בהצלחה. רק לגבי טי 3 הגוף מפקיש בסביבות 12מקג ביום אני הגעתי עד ל 100 מקג וראיתי שאין הבדל משמעותי באפקט שריפת שומן בין חמישים למאה מיקרוגרם ביום רק תופעות יותר מעצבנות הזעות יתר דופק טיפה מהיר וגלי חום. לדעתי חמישים זה מספיק אבל תראה איך אתה מגיב. שיהיה בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז כמו כל דבר בחיים כשיש תוכנית טובה ובדיוק כשהיא מתקרבת לצאת לדרך, אתה מקבל צו מילואים שהורס את הכל.😵 טוב בקיצור לא הורס את הכל אבל דוחה בכמה שבועות, מאחר והמילואים בסוף חודש הבא, אני אדחה את הסייקל כך שכשאתחיל את הטי3 אהיה בבית, לא רוצה לחשוב שאני בשטח בלי מקלחת כמה ימים ומזיע כמו חמור ומסריח כמו בית שחי של מתאבק סומו מהבוקר עד הערב.

תחילת מאי כנראה נתחיל, בכל אופן הכל לטובה, בינתיים נמשיך להתאמן חזק ונקי ואולי להגיע יותר מוכן פיזית ומנטלית לסייקל...

בנוגע לשאר הדברים

איך אתה מתכוון למנוע ספיחה של נוזלים מהאנטט?
ואם תוכל לפרט מה הבעיה עם פרופ?
כל הכבוד על היוזמה.

אני כנראה אתחיל לקחת 10 מ"ג נולבה כל יום מהשבוע ה3-4 ככל הנראה..

הבעיה עם הפרופ' היא שהוא כואב ברמות של שיתוק וחום, הרגשה מזופטת של מחלה ליום שלם, אז עם זריקות של יום כן יום לא אני לא אשרוד רבע סייקל..

עדי בנוגע לטי3, אין לי נסיון עם החומר ואצתרך להקשיב לגוף ולראות איך הוא מגיב, בכל מקרה, לקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת..

מעבר לזה שרון עובד כל יום מ11-23 בימים הטובים ואין לו זמן, או אנרגיות לשום דבר כמעט חוץ מהעבודה בעדן. (אותו דבר מישל ואפילו גרוע מכך..)

ואפשר להעביר לפורום לוגים, אני אעדכן כשיהיה מה, כאמור בעוד שלושה-ארבעה שבועות, בלי נדר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית