הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוזי שומן?

• פותח/ת השרשור Reflect
  • פורסם בתאריך

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
היי כולם,
בהמשך לנושא שלי, כי אפחד כבר לא טורח להגיב בו, אני מפרסם עדכון ומבקש זיהוי א.ש:

april82011.jpg

כבר כמעט 5 חודשים בחיטוב, רק לאחרונה התחלתי להכנס לזה בקיצוניות עם IF.
גובה 163, משקל כרגע 75.5 ק"ג (התחלתי 86 ק"ג).

תודה ושבת שלום 😣

סחתיין על ההתמדה זה לא פשוט בכלל נושא החיטוב.

בהמשך לאשכול שכבר פרסמת http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=19854

אתה סביב ה22 א.ש

לפי דעתי אחרי תקופת חיטוב ארוכה כזאת של 5-6 חודשים שווה לצאת לאיזה שבוע של מנוחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
ו-22 א.ש.? וואי, זה ממש מלא... |:
אני לא רואה את הסוף ...

רואים שינוי אבל זה הרבה זמן תגביר את הקצב... מה עם אימוני אירובי?

• פותח/ת השרשור
רואים שינוי אבל זה הרבה זמן תגביר את הקצב... מה עם אימוני אירובי?
הגברתי. בחודשיים הראשונים ליענו "חיטוב" הייתי אוכל עוגות בסיטונאות כשאף אחד לא היה רואה. מה חשבתי לעצמי לא יודע.

בכל מקרה אני עושה אירובי כמה שיותר, משלב 40 דקות אירובי לפחות בכל אימון FBW, ומנסה להכניס עוד לפחות פעמיים בשבוע אירובי של 40 דקות~שעה.

אני מעוניין לקנות שורף שומנים, גם כי אני רוצה לנסות ולראות מה זה, וגם כי אני מרגיש שאחרי 11 ק"ג הגוף מאט בירידה.. אני כרגע קורא חומרים מהפורום, אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע
(שמעתי שמשה אמר שאפדרין+קפאין יותר טוב משורף שומנים רגיל, אני מחפש על זה חומר:79nb:)

אתה לא צריך שורף שומנים באחוזים האלה, יכול להיות אבל מאוד שאתה צריך לשחק קצת עם התזונה בשביל לגרות ירידה טובה יותר (לצאת לשבועיים נייטרלי ואז לחזור, אולי לפחות פחמימה).

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה שמטרידה אותי - האם לפי דעתכם מה שאני עושה עכשיו הוא חיטוב, או נטו דיאטה של שמנים?
הכוונה, האם יש עלי בכלל מסה משמעותית?

אתה בטח שלא בחיטוב
ודיאטה צריך לעשות לפי תוכנית ולא סתם, אז נרא לי לא זה ולא זה , אתה בסביבות ה22+ אחוז שומן
אםם תן לי לנחש הייתה ילד קצת שמן אל תיעלב, והתחלתה להתאמן ועם כן אז יש לך להוריד הרבה שאריות ואז להתחיל לבנות הכול מהתחלה לפי הספר ,הכול לפי העין

• פותח/ת השרשור
אתה בטח שלא בחיטוב
ודיאטה צריך לעשות לפי תוכנית ולא סתם, אז נרא לי לא זה ולא זה , אתה בסביבות ה22+ אחוז שומן
אםם תן לי לנחש הייתה ילד קצת שמן אל תיעלב, והתחלתה להתאמן ועם כן אז יש לך להוריד הרבה שאריות ואז להתחיל לבנות הכול מהתחלה לפי הספר ,הכול לפי העין
לא הבנתי כלום...😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית