הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלן פנדלי אחרי חודש הפסקה

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
אני רוצה לעשות חודשיים של גלן פנדלי ככה לפני החיטוב אבל חודש לא התאמנתי.אז יש 3 דברים שאני לא סגור עליהם :
1) להתחיל ישר מגלן פנדלי (80% של RM5) או לעבוד אימון או 2 עם משקלים קלים ללא כשל.
2) בגלל שחודש לא התאמנתי אני לא סגור על משקלי ה RM5 שלי ככה שאני לא יודע איך אני אמור לתכנן את המשקלים בתוכנית. אני אמור לתכנן את המשקלים כאילו לא הפסקתי להתאמן?
3) איזה שנה לא עשיתי מתח ככה שאני לא יודע בכלל מה המשקלים שלי במתח ואני לא יודע אפילו אם יש אצלנו אופציה לעשות מתח עם משקל. מה ההמלצה שלכם בעניין המתח?
אם זה משנה אז אלה היו משקלי הRM5 שלי לפני החודש הפסקה :
סקוואט : 125 קילו
בנץ פרס : 110 קילו
בנט אובר רוו : 105 קילו
פרס : 62.5 קילו
דד ליפט : 145 קילו
תודה מראש

תתחיל מליניארית תגיע לכשלים (תתקדם כמה שיותר ותדע RM5 בקירוב) ואז תעבור לפנדלי

מתח אפשר להחזיק דאמבל בין הרגלים, או לקנות שרשרת ברזל + שאקל ולקשור
אפשר לעשות בנט אובר כתרגיל עיקרי ואחר כך מתח לחזרות כעזר (ואז לא צריך משקל)

עם משקלים כאלה במיוחד בסקוואט/דדליפט יש לך עוד קצת זמן לדעתי לעבור לפנדלי תוסיף בתוכנית ליניארית עוד 20 קילו + ואז אולי תעבור

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תתחיל מליניארית תגיע לכשלים (תתקדם כמה שיותר ותדע RM5 בקירוב) ואז תעבור לפנדלי

מתח אפשר להחזיק דאמבל בין הרגלים, או לקנות שרשרת ברזל + שאקל ולקשור
אפשר לעשות בנט אובר כתרגיל עיקרי ואחר כך מתח לחזרות כעזר (ואז לא צריך משקל)

עם משקלים כאלה במיוחד בסקוואט/דדליפט יש לך עוד קצת זמן לדעתי לעבור לפנדלי תוסיף בתוכנית ליניארית עוד 20 קילו + ואז אולי תעבור
20 קילו בחודשיים אני בטוח לא יעלה אבל אם אתה אומר להמשיך עם הלינארית אז אני אמשיך. אני אמור להתחיל ישר מלינארית או קודם כמה אימונים עם משקל קל בגלל שחודש לא התאמנתי? ובשבוע הראשון של לינארית להתחיל עם 92.5% מהRM5 שלי מלפני חודש או מפחות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית