הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 2009

090119 - שבוע 3 אימון 2

היום בחרתי לעשות משהו קצת שונה. הגב התחתון שלי הרגיש קצת תפוס ועייף מכל הסקוואטים והדדליפט וכל מה שהוא עבר בשבועים האחרונים. במקום להעניש אותו עוד הלכתי לשחות.
1 ק"מ בסגנון מעורב (600 מטר חתירה, 400 חזה). 26 דקות (שזה שיא אישי). אולי שמתם לב אני מאוד אוהב ללמוד דברים חדשים כל הזמן ובשחיה אני בונה מחדש את סגנון החתירה שלי לפי שיטת Total Immersion. בשיטה הזאת הידיים נמצאות מקדימה זמן ממושך יותר ואני מרגיש את האימון חזק מאוד בשרירי הכתף והגב העליון. היה כיף.
ככה זה אמור להיראות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואו עכשיו הזכרת לי כמה זמן לא נכנסתי לבריכה.

גם לי לא יוצא לשחות הרבה. בעבר תמיד כשניסיתי לשחות בעקביות, תמיד נשברתי די מהר כי בסך הכל מדובר בפעילות די מונוטונית (תרגום: משעמם את התחת). אבל, כשזה במינון יותר נמוך אני דווקא ממש נהנה מזה כי זה מגוון את שאר האימונים.

אני נחוש בדעתי לעשות את הסינדי, נשמע לי אחלה דבר 😃

סינדי אימון מתעתע. זה נשמע קל אבל זה קשה רצח. זה טוב שאתה עושה 10 דקות כי 20 זה באמת הגזמה אחרי אימון SS מלא.

אף אחד לא אמר שזה קל, זאת בדיוק הסיבה שאני רוצה לעשות אותה.
סינדי תתכונני, אני בא לעשות אותך.

תקפיד על ביצוע מוקפד כדי שבפעם הבאה שתעשה את אותו אימון תוכל להשוות בצורה מדויקת.
מתח עד למטה, סנטר מעל המתח.
חזה פוגש את הרצפה ומרפקים נעולים למעלה.
סקוואט אתה כבר יודע לאן צריך לרדת 😛
תצלם שנראה שאתה לא מחפף את ה-ROM 😆

איך לצלם את הסינדי? אנשים יחשבו שאני פסיכי לגמרי... ואל תשכח שאני צריך להיות גם עם העין על הסטופר...
איך מצלמים 10 דקות :S?

אגב פושאפס אני עושה בקלות עוד מהצבא באופן מוקפד, לא לדאוג :S

סינדי הוא אימון קרוספיט קלאסי:
כל סיבובי כולל:
5 מתח, 10 פושאפס, 15 סקוואט (בלי משקל)
צריך לעשות כמה שיותר סיבובים בעשרים דקות.

סתם צחקתי לגבי הצילום. אין הרבה דברים משעממים יותר מסירטוני סינדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית