הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 2009

090128 - שבוע 4 - אימון 2

אימון שני השבוע:

Front squats 57.5 kg 5-5
Deadlift 127.5 kg 5-5
Bench press 77.5 kg 3-3-3
Chinups +7.5 Kg 5-5-3

הסקוואט והדדליפט עלו בלי בעיות. הבנצ' היה מאוד קשה. עשיתי 5 חזרות בכל סט אבל רק שלוש מהן היו לבד. בשתיים האחרות הספוטר שלי עזר. הסט האחרון של המתח פשוט לא זז.
הצוואר שלי נתפס ביום ראשון בגלל שהסתכלתי למעלה במראה בזמן שעשיתי פרס. זה גרם לי לדלג על אימון ביום שני ואני חושב שזה גם יגרום לי לדלג על מחר. נראה לי שאני אתחיל את השבוע מנוחה המתוכנן שלי כבר מעכשיו ואחזור להתאמן לקראת סוף שבוע הבא. אני עוד לא סגור מה התוכנית. אולי עוד סיבוב של משהו דומה למה שעשיתי בחודש האחרון ואולי קרוספיט by the book.

תגיד איך האחיזה שלך בדדליפט? אתה עובד מיקס או אוברהנד?

תגיד איך האחיזה שלך בדדליפט? אתה עובד מיקס או אוברהנד?

אוברהנד אבל אני בהחלט מרגיש שאני לקראת קצה היכולת. אני מנסה למשוך את זה כמה שאפשר. כבר הרמתי 130 אוברהנד. אני מניח שבקרוב אני אתחיל להכניס גם מיקס גריפ.

למה המשכת עוד 2 חזרות בכל סט עם הספוטר בבנצ'?

בלי סיבה טובה. הוא היה שם ועודד אותי להמשיך. לא ממש הייתי בעמדה להרביץ איתו שיחה מלב אל לב על היתרונות והחסרונות של עבודה לכשל וחזרות עם עזרה.
כל הסיפור הזה עם הצורך בספוטר והעזרה בבנצ' גורם לי להתרחק מהתרגיל הזה.

בלי סיבה טובה. הוא היה שם ועודד אותי להמשיך. לא ממש הייתי בעמדה להרביץ איתו שיחה מלב אל לב על היתרונות והחסרונות של עבודה לכשל וחזרות עם עזרה.
כל הסיפור הזה עם הצורך בספוטר והעזרה בבנצ' גורם לי להתרחק מהתרגיל הזה.

תעשה מה שאני עושה - מבקש ממנו להוציא את המוט ולהתרחק, לא לגעת במוט ולא כלום.
גם אני מעדיף פרס על הבנץ', בגלל העניין שצריך ספוטר.
לי קשה למשל להוציא את המוט ולשמור על מנח כתפיים טוב על הספסל, ולכן אני תמיד צריך ספוטר שיוציא איתי את המשקל.

130 אוברהאנד זה יפה, אני גם מרגיש שאני עכשיו הולך על הקצה של האחיזה שלי באוברהאנד ומקווה לגרור את זה לפחות עד 130.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית