לכבוד השנה החדשה אני פותח לוג.
נתונים:
גובה: 185
משקל: 88.5
אחוזי שומן: 18 (לפי מדידת קליפר 7 נקודות)
מה עשיתי עד עכשיו:
התחלתי להתאמן לפני קרוב לשנה וחצי. ארבעה חודשים בתוכנית 5x5 של stronglifts ולאחר מכן קרוב לשנה קרוספיט (היתה הפסקה של שלושה חודשים באמצע). כרגע אני מרגיש שאני קצת הולך לאיבוד ברנדומליות של קרוספיט אז אני רוצה לבנות תוכנית שתשלב חצי מובנה (כח) וחצי רנדומלי (GPP). המטרה הכללית היא להשתפר בכל מרכיבי הכושר.
התוכנית: אימוני כח פעמים בשבוע (ראשון ורביעי). האימונים בנויים על תבנית SS פחות או יותר.
א:
Back Squat 3x5
Press 3x5
Power Clean 5x3
ד:
Front squat 2x5
Deadlift 2x5
Benchpress 3x5
Chinups 3x5
בימי שני Metcon כבד. אימון בעצימות גבוהה עם משקלים ועדיף שהזמן יהיה עד 15 דקות. לדוגמה fran, grace למי שמכיר.
בימי חמישי (עם אופציה לדחיה לשישי) Metcon יותר ארוך מבוסס על תרגילים במשקל גוף. 20-30 דקות בסיגנון cindy למי שמכיר.
אני רוצה גם לדחוף אימון אירובי ארוך (ריצה או שחיה) בסופי שבוע מדי פעם לפי מדד האנרגיה.
תזונה:
אחוז השומן שלי עדיין גבוה אז אני מכוון לחסך קלורי קל. תוכנית התזונה שלי מבוססת על שילוב של zone ו- paleo אבל לא בפנאטיות.
התבנית נראית כך:
בוקר -
2-3 ביצים (קשות או עין)
כוס יוגורמה + פרי + אגוזי מלך
צהריים (מיד אחרי אימון)-
200 גר' בשר (לרוב עוף)
ירקות מבושלים (ברוקולי, שעועית, גזר, אפונה)
אחה"צ -
טונה+מיונז או פסטרמה+גבנ"צ
פרי + שקדים
ערב -
200 גר' בשר או 2-3 ביצים
סלט ירקות גדול
ביום ממוצע זה יוצא בערך 2000 קלוריות (150 גרם חלבון, 100 גרם פחמימות, 110 גר שומן). פלוס 4-6 קפסולות שמן דגים.
החלק של התזונה כמובן הרבה יותר קשה מהאימונים ולצערי יש חריגות אבל ב- 90% מהזמן אני עובד לפי התוכנית.
אני אתחיל את התוכנית ביום ראשון. משקלי העבודה ההתחלתיים לחמש חזרות הם:
סקוואט - 80 קילו
דדליפט - 120 קילו
פרס - 50 קילו
פאוור קלין - 50 קילו
בנצ' - 70 קילו
זהו, אם יש שאלות או הצעות אני אשמח לשמוע את דעתכם.
נתונים:
גובה: 185
משקל: 88.5
אחוזי שומן: 18 (לפי מדידת קליפר 7 נקודות)
מה עשיתי עד עכשיו:
התחלתי להתאמן לפני קרוב לשנה וחצי. ארבעה חודשים בתוכנית 5x5 של stronglifts ולאחר מכן קרוב לשנה קרוספיט (היתה הפסקה של שלושה חודשים באמצע). כרגע אני מרגיש שאני קצת הולך לאיבוד ברנדומליות של קרוספיט אז אני רוצה לבנות תוכנית שתשלב חצי מובנה (כח) וחצי רנדומלי (GPP). המטרה הכללית היא להשתפר בכל מרכיבי הכושר.
התוכנית: אימוני כח פעמים בשבוע (ראשון ורביעי). האימונים בנויים על תבנית SS פחות או יותר.
א:
Back Squat 3x5
Press 3x5
Power Clean 5x3
ד:
Front squat 2x5
Deadlift 2x5
Benchpress 3x5
Chinups 3x5
בימי שני Metcon כבד. אימון בעצימות גבוהה עם משקלים ועדיף שהזמן יהיה עד 15 דקות. לדוגמה fran, grace למי שמכיר.
בימי חמישי (עם אופציה לדחיה לשישי) Metcon יותר ארוך מבוסס על תרגילים במשקל גוף. 20-30 דקות בסיגנון cindy למי שמכיר.
אני רוצה גם לדחוף אימון אירובי ארוך (ריצה או שחיה) בסופי שבוע מדי פעם לפי מדד האנרגיה.
תזונה:
אחוז השומן שלי עדיין גבוה אז אני מכוון לחסך קלורי קל. תוכנית התזונה שלי מבוססת על שילוב של zone ו- paleo אבל לא בפנאטיות.
התבנית נראית כך:
בוקר -
2-3 ביצים (קשות או עין)
כוס יוגורמה + פרי + אגוזי מלך
צהריים (מיד אחרי אימון)-
200 גר' בשר (לרוב עוף)
ירקות מבושלים (ברוקולי, שעועית, גזר, אפונה)
אחה"צ -
טונה+מיונז או פסטרמה+גבנ"צ
פרי + שקדים
ערב -
200 גר' בשר או 2-3 ביצים
סלט ירקות גדול
ביום ממוצע זה יוצא בערך 2000 קלוריות (150 גרם חלבון, 100 גרם פחמימות, 110 גר שומן). פלוס 4-6 קפסולות שמן דגים.
החלק של התזונה כמובן הרבה יותר קשה מהאימונים ולצערי יש חריגות אבל ב- 90% מהזמן אני עובד לפי התוכנית.
אני אתחיל את התוכנית ביום ראשון. משקלי העבודה ההתחלתיים לחמש חזרות הם:
סקוואט - 80 קילו
דדליפט - 120 קילו
פרס - 50 קילו
פאוור קלין - 50 קילו
בנצ' - 70 קילו
זהו, אם יש שאלות או הצעות אני אשמח לשמוע את דעתכם.