הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 2009

• פותח/ת השרשור
אימון יום שישי 090109

אימון רביעי השבוע, נדחה מאתמול להיום בבוקר עקב אילוצי לו"ז.

שלושה סיבובים, בכל אחד:
10 Burpees
10 DoubleUnders
30 Situps
15 Back extension

סה"כ: 20 דקות.
בורפיז זה מספיק גרוע, אבל לנסות אחרי זה למצוא את המוטוריקה לקפיצות כפולות כשאתה מתנשף זה קשה.

זהו, השבוע הראשון עבר ואני מרוצה מהתוכנית החדשה. שבוע הבא המשקלים עולים והולך להיות מאתגר.

מה זה doubleunders?
ברפיז זה באמת קשה רצח, ניסיתי:victory:

קפיצות חבל כפולות, כלומר שני סיבובים בקפיצה אחת. תרגיל מאוד טכני ולכן מאוד מאתגר כשאתה גמור ומתנשף.
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_DoubleUnders2.mov
נשמע ונראה די קשה. אני ממש גרוע בחבל, במבחנים ביסודי לא הצלחתי 10 קפיצות רצופות :(

אל תשאל למה אני מגיב בשעות כאלה 🤯

• פותח/ת השרשור
אחד הדברים שאני מאמין בהם מאוד הוא שצריך ללמוד כל הזמן דברים חדשים. זה ברור כשמדברים על ידע, אבל אני מתכוון הפעם לאימון גופני.
תחשוב כמה הרווחת כשלמדת לעשות סקוואט טוב או דדליפט או עכשיו כשאתה עובד על הפאוור קלין שלך. יש תועלת עצומה בלימוד עצמו, כלומר בלהכריח את הגוף שלך לעשות משהו טכני שהוא לא רגיל או לא רוצה. בקיצור, גם כשתיהיה מאסטר בארבעת התנועות שצריך בשביל לעשות SS אל תנוח. תלמד לקפוץ עם חבל, או snatch, או לעמוד על הידיים, או לעשות גלגלון, או איזה תנועה מסובכת של יוגה. זה טוב. כמובן שכל סוגי הספורט נכנסים פה יופי - ניסית פעם לשחק טניס? כדורעף? אולטימט פריסבי? קראטה? אני מאוד בעד להתנסות בהכל.

אחד הדברים שאני מאמין בהם מאוד הוא שצריך ללמוד כל הזמן דברים חדשים. זה ברור כשמדברים על ידע, אבל אני מתכוון הפעם לאימון גופני.
תחשוב כמה הרווחת כשלמדת לעשות סקוואט טוב או דדליפט או עכשיו כשאתה עובד על הפאוור קלין שלך. יש תועלת עצומה בלימוד עצמו, כלומר בלהכריח את הגוף שלך לעשות משהו טכני שהוא לא רגיל או לא רוצה. בקיצור, גם כשתיהיה מאסטר בארבעת התנועות שצריך בשביל לעשות SS אל תנוח. תלמד לקפוץ עם חבל, או snatch, או לעמוד על הידיים, או לעשות גלגלון, או איזה תנועה מסובכת של יוגה. זה טוב. כמובן שכל סוגי הספורט נכנסים פה יופי - ניסית פעם לשחק טניס? כדורעף? אולטימט פריסבי? קראטה? אני מאוד בעד להתנסות בהכל.

אתה כ"כ צודק, אני שונא שאני צריך להסכים עם הכל ואין על מה להתווכח 😆😆😆 חחחח
בתיכון שיחקתי כדורעף (נמוך, חלש, שחקן ספסל מאחרונים בקיצור), סקוואש שיחקתי קצת ופרשתי מהעניין אחרי שנכנסתי לחדר כושר - זה עושה כאבי ברכיים מטורפים.
כדורגל כמובן, ואחרי שאני אעלה את הסקוואט שלי לאיזור ה140 אני מתכנן להתחיל לשחק פוטבול באחד התפקידים ההגנתיים (אני מת לשחרר אגרסיות)

גלגלון?!!? עמידת ידיים? HELL NO, גם את זה לא הצלחתי בחטיבה\תיכון 😃

• פותח/ת השרשור
090111 אימון - שבוע 2 אימון 1

אימון כח ראשון השבוע:
Back squat 82.5 kg 5-5-5
Shoulder Press 52.5 kg 5-5-5
Power Clean 52.5 kg 3-3-3-3-3

הסקוואט הלך טוב. הסט הראשון של הפרס היה קשה ובמנוחה אחריו התחלתי לחשוב מה אני יעשה בסטים הבאים ואם אני יעלה משקל שבוע הבא או לא. בסוף תפסתי את עצמי בידיים, העלתי את האגרסיביות ל- 110% ודפקתי את שני הסטים הבאים בלי יותר מדי בעיה.
פאוור קלין מתחיל להיות מאתגר וקשה לשמור על המעט טכניקה שיש לי בתרגיל הזה.

איך אתה מושך את הקלינים מהגובה הנכון? יש לך פלטות אולימפיות?
הפרס אצלי אימון שעבר ב55 קילו היה 5-5-4 ומלחמת עולם על כל חזרה, אני מקווה שהיום אני משלים את ה5-5-5 עם 55קילו וסוגר עניין.

אני הולך להביא לעצמי מכות לפני הסט...

• פותח/ת השרשור
איך אתה מושך את הקלינים מהגובה הנכון? יש לך פלטות אולימפיות?
הפרס אצלי אימון שעבר ב55 קילו היה 5-5-4 ומלחמת עולם על כל חזרה, אני מקווה שהיום אני משלים את ה5-5-5 עם 55קילו וסוגר עניין.

אני הולך להביא לעצמי מכות לפני הסט...

אני מגביה בעזרת שתי פלטות של 10 מכל צד. לא אידיאלי אבל זה מה יש עד שנגיע לשישים.

לא צריך מכות, אבל קצת עצבים בהחלט עוזרים. פרס הוא בהחלט אחד התרגילים שבהם טכניקה טובה גם מאוד מקלה על הביצוע. מרפקים קצת לפני המוט, ולדחוף בקו ישר ולהיכנס מתחת למוט. אם אתה נותן למוט לברוח קדימה או לא נכנס מתחת זה הרבה יותר קשה להרים. בהצלחה היום.

אתה כ"כ צודק, אני שונא שאני צריך להסכים עם הכל ואין על מה להתווכח 😆😆😆 חחחח
בתיכון שיחקתי כדורעף (נמוך, חלש, שחקן ספסל מאחרונים בקיצור), סקוואש שיחקתי קצת ופרשתי מהעניין אחרי שנכנסתי לחדר כושר - זה עושה כאבי ברכיים מטורפים.
כדורגל כמובן, ואחרי שאני אעלה את הסקוואט שלי לאיזור ה140 אני מתכנן להתחיל לשחק פוטבול באחד התפקידים ההגנתיים (אני מת לשחרר אגרסיות)

גלגלון?!!? עמידת ידיים? HELL NO, גם את זה לא הצלחתי בחטיבה\תיכון 😃

אולי תהיה נהג פורמולה 1 מה אתה חושב?

• פותח/ת השרשור
090112 - שבוע 2 אימון 2

היום אימון קרוספיט קלאסי - "grace" שזה 30 חזרות של קלין + ג'רק בכמה שפחות זמן.
אני השתמשתי ב-45 קילו (המשקל ה"מומלץ" הוא 60).
סה"כ 10 דקות (מינוס כמה שניות).
תוצאה מצוינת בשבילי - cבפעם הקודמת שהיתה בספטמבר לקח לי 13 וחצי דקות עם 40 קילו.
למי שרוצה לראות מה ההגדרה המילונית של BADASS -
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFitAgainFaster_ManGrace.mov

10 דקות זה יפה. עשיתי פעם גרייס עם 50 קילו. הרגיש כאילו אני הולך למות. 😵

• פותח/ת השרשור
10 דקות זה יפה. עשיתי פעם גרייס עם 50 קילו. הרגיש כאילו אני הולך למות. 😵

אז עשית אותו כמו שצריך. 😆

הבעיה עם גרייס זה שקלין היא תנועה שצריך הרבה טכניקה בשביל לעשות אותה חצי בסדר. באימונים אחרים אני מרשה לעצמי ללכת balls to the wall, אבל בגרייס אני קצת עוצר את עצמי כדי לא לפספס ולעשות איזה קלין מטורף עם גב עקום, חצי מטר מהגוף ולהצטער על זה אחרי זה שבועות. גם היום כמו כל פעם שעשיתי את גרייס הצלחתי לדפוק לעצמי את המוט בברך פעם אחת (יש שיפור - פעם קודמת היה פעמיים). 😣

פאק, זה widowmakers של קלין.
איזה זין.
אתה תתאושש מדבר כזה עם הכמות קלוריות הביזיונית שאתה מכניס? 😲

היום אימון קרוספיט קלאסי - "grace" שזה 30 חזרות של קלין + ג'רק בכמה שפחות זמן.
אני השתמשתי ב-45 קילו (המשקל ה"מומלץ" הוא 60).
סה"כ 10 דקות (מינוס כמה שניות).
תוצאה מצוינת בשבילי - cבפעם הקודמת שהיתה בספטמבר לקח לי 13 וחצי דקות עם 40 קילו.
למי שרוצה לראות מה ההגדרה המילונית של BADASS -
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFitAgainFaster_ManGrace.mov

נשמע כיף:s59: , אם כמה משקל אמורים לעשות את זה ?

• פותח/ת השרשור
כן ראיתי , אבל אין איזו התאמה אישית ?

המתאמן אמור לדעת לבד מה מתאים לו. זה אמור להיות אימון קצר ורוצח - צריך לבחור משקל שמתאים. לדוגמה, אם הייתי הולך על 60 קילו זה היה לוקח לי חצי שעה ובטח הייתי עושה לעצמי נזק. אני מעלה במשקל מפעם לפעם ומנסה לשמור על זמנים סבירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית