הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 2009

כן ראיתי , אבל אין איזו התאמה אישית ?

בעיקרון, זה צריך להיות משקל כבד, אבל לא מספיק כבד בשביל שזה יחשב אימון כוח. זה צריך להיות משקל שאתה לא צריך להיות מודאג מה יקרה כשהטכניקה תלך לעזאזל (וזה יקרה). בקיצור זה אימון metcon, לא אימון כוח. אם אתה יכול לעשות את זה עם 80 קילו, לך על זה 😃

• פותח/ת השרשור
תזכור שזה לא רק קלין - זה צריך גם לעלות מעל הראש ושם 100 קילו מתחילים להוות בעיה.
אם אתה מסוגל לעשות ברבע שעה עם 100 קילו זה חזק מאוד. בכל מקרה, מכיוון שמדובר באימון power output סביר להניח שתוכל להפיק יותר עבודה בפחות זמן במשקל קצת יותר נמוך כמו 80 קילו. כמו ש- coldfire כתב באימון הזה אתה לא רוצה להגיע למחסום של כח - אתה רוצה שהגורם המגביל יהיה זה שאתה מתנשף ולא בא לך להתכופף למוט כי אולי תפגוש שוב את ארוחת הצהריים. :bad:

בעיקרון, זה צריך להיות משקל כבד, אבל לא מספיק כבד בשביל שזה יחשב אימון כוח. זה צריך להיות משקל שאתה לא צריך להיות מודאג מה יקרה כשהטכניקה תלך לעזאזל (וזה יקרה). בקיצור זה אימון metcon, לא אימון כוח. אם אתה יכול לעשות את זה עם 80 קילו, לך על זה 😃

הבעיה שכל פעם שאני רואה דברים כאלה אני מת לנסות אותם .
אבל זה לא קשור לתוכנית אימונים ויש לי מספיק עומס גם בלי השטיות שלי .

תזכור שזה לא רק קלין - זה צריך גם לעלות מעל הראש ושם 100 קילו מתחילים להוות בעיה.
אם אתה מסוגל לעשות ברבע שעה עם 100 קילו זה חזק מאוד. בכל מקרה, מכיוון שמדובר באימון power output סביר להניח שתוכל להפיק יותר עבודה בפחות זמן במשקל קצת יותר נמוך כמו 80 קילו. כמו ש- coldfire כתב באימון הזה אתה לא רוצה להגיע למחסום של כח - אתה רוצה שהגורם המגביל יהיה זה שאתה מתנשף ולא בא לך להתכופף למוט כי אולי תפגוש שוב את ארוחת הצהריים. :bad:

הפוש פרס שלי יותר חזק מהקלין .
וסתם זרקתי בצחוק את הרבע שעה .
אני מת על אימונים מטורפים אז יש סיכוי שאני אעשה את זה מתישהוא .

הבעיה שכל פעם שאני רואה דברים כאלה אני מת לנסות אותם .
אבל זה לא קשור לתוכנית אימונים ויש לי מספיק עומס גם בלי השטיות שלי .

אם אתה עדיין עם התוכנית שאני חושב שאתה, תנסה את זה בסוף האימון של היום השלישי של התוכנית. זה לא יפגע לך בהתאוששות מי יודע מה. זו בהחלט חוויה 😃

באופן כללי, כנס ל crossfit.com וחפש את האימונים של הבנות. מאוד נחמדים. לינדה למשל זה אחד החזקים.

אם אתה עדיין עם התוכנית שאני חושב שאתה, תנסה את זה בסוף האימון של היום השלישי של התוכנית. זה לא יפגע לך בהתאוששות מי יודע מה. זו בהחלט חוויה 😃

האמת קצת קשה לי להתאושש בה .
אבל זה כבר סיפור אחר
.

• פותח/ת השרשור
זה אחד האימונים שמאוד קל לחשב את כמות העבודה שמתבצעת - המשקל צריך לעלות בערך 2 מטר שלושים פעם.
אם כוח סוס אחד הוא - 76 קילוגרם מטר לשניה.
ואני עשיתי - 30 חזרות כפול 2 מטר כפול 45 קילו = 2700
2700 חלקי 600 שניות = 4.5 קילוגרם מטר לשניה.
4.5 חלקי 76 = 0.06 כוח סוס.

יש אנשים שעושים גרייס עם 60 קילו בשתי דקות:
60 * 2 * 30 = 3600 חלקי 120 שניות = 30 קילוגרם מטר לשניה שזה כמעט חצי כח סוס.

חפרתי...

הגיוני. זה בדרך כלל קשה להתאושש בה אחרי כמה שבועות. כמה זמן אתה כבר עם התוכנית?

לא הרבה 4 שבועות , אבל היה לי רק שבוע אחד שלם .
הבעיה העיקרית היא בשבועות שאני משחק ...
תכלס בלי הפוטבול הייתי מסתדר יותר טוב .

לא הרבה 4 שבועות , אבל היה לי רק שבוע אחד שלם .
הבעיה העיקרית היא בשבועות שאני משחק ...
תכלס בלי הפוטבול הייתי מסתדר יותר טוב .

הגיוני. אין לי ניסיון בלשלב דברים אחרים עם התוכנית, אבל אולי בשבועות שאתה משחק אתה יכול לוותר על ה recovery day.

סעמאק איך אני אוהב אימוני קריעה כשאתה צריך להחליף 2 חולצות באימון כי היא ספוגה בזיעה 👏
למי שמזוכיסט אני ממליץ על דד ליפט תחנות הרגליים מתחילות לרעוד כאילו הם עשויות מטישו באמצע התרגיל 👏

סעמאק איך אני אוהב אימוני קריעה כשאתה צריך להחליף 2 חולצות באימון כי היא ספוגה בזיעה 👏
למי שמזוכיסט אני ממליץ על דד ליפט תחנות הרגליים מתחילות לרעוד כאילו הם עשויות מטישו באמצע התרגיל 👏
מה זה דדליפט תחנות?

מה זה דדליפט תחנות?

תחפש את זה בספר של ריפטו 😍

בדד ליפט יש מס' נק' שבהם הפזה משתנה, דד ליפט תחנות זה דד ליפט איטי כאשר בכל נק' אתה עוצר לכמה שניות ועולה רק כשאומרים לך ( התרגיל היחידי שאתה מתחיל לקלל ולצרוח ומתחיל לטפטף זיעה תוך 15 שניות )

קשה להסביר את זה ככה :🙁

תחפש את זה בספר של ריפטו 😍

בדד ליפט יש מס' נק' שבהם הפזה משתנה, דד ליפט תחנות זה דד ליפט איטי כאשר בכל נק' אתה עוצר לכמה שניות ועולה רק כשאומרים לך ( התרגיל היחידי שאתה מתחיל לקלל ולצרוח ומתחיל לטפטף זיעה תוך 15 שניות )

קשה להסביר את זה ככה :🙁

לא רואה סיבה לעשות משהו כזה.

יש דבר כזה halting deadlifts -- אתה עוצר כשהמוט טיפה מעל הברכיים ומניח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית