מידע אליפות אירופה ב WL - ממחר

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש שם דגל ישראל כי משתתף מישהו מישראל או סתם כי אנחנו באיגוד שלהם?

• פותח/ת השרשור
פספסתי ת'גברים עד 56.............. נרדמתי 😲 כלה יום אני כזה מנומנם.. האימון אתמול עשה את שלו

טוב שיש מחר שידורים חוזרים

יש שם דגל ישראל כי משתתף מישהו מישראל או סתם כי אנחנו באיגוד שלהם?

יש נציג ישראלי ב85 ק"ג, אנטולי מושיק. לא יודע מה בדיוק מצבו, פעם אחרונה שראיתי אותו היתה בתחרות אז כשנפצעתי. הוא היה פצוע קצת במרפק ולא ממש התחרה, עשה משהו כמו 130 הנפה ו150 דחיקה אבל אחרי התחרות עשה קלין 200 בלי יותר מידי בעיה. אם המרפק שלו בסדר אני חושב שהוא יתן הופעה מאוד מעניינת 😃

וואו מעניין לראות. אז הוא ביום שישי 7 בערב?

אם אתה אומר... אין לי טלוויזיה ואני לגמרי לא מעודכן. האמת הייתי שמח אם מישהו יתן לינק עם תוצאות עדכניות (ראיתי שבאתר של האיגוד אין עדיין) אני עוד תקוע בעבודה...

גברים 56 היה חזק ביותר
הספורטאי שניצח היה בין החלשים בהנפה והניף רק 112 כשאחרים הניפו 118 ו119

ואז בדחיקות הוא נכנס למן אטרף רצחני כזה ודחק 150 כמו כלום הבדל של 10 קילו מהדחיקה שבמקום השני וגם לקח את הטוטאל בזכות זה

המתחרה שסיים מקום שלישי הוא רק בן 17 והיה נראה חזק מאוד, פשוט חזר ניסיון קצת, כנראה שיהיה לו עתיד ענק בקטוגריות הנמוכות אם בגיל 17 הוא כבר עם ארד בתחרות של הבוגרים

וכן אנטולי ייצג את ישראל בקטגורייה של ה85 ביום שישי..נקווה שישיג מדלייה, מדליה שקיבלנו השבוע באליפות אירופה בהתעמלות זה לא מספיק טוב 😃

באיזה שעה מתחיל 85 גברים?
וזה שזכה היום פשוט מלך. הוא ממש היה נראה מסכן כזה בסנאץ ואז הוא התחיל להפציץ. מדהים.

הטורקיה הקטנה , הייתי איתה במלטה , היא דחקה 105 בנעליים רגילות בגלל שהמזוודות של הטורקים לא הגיעו .

אגב , השלישי ב-56 ... הוא פשוט לא בקטג' שלו , הוא צריך מינימום 62 אם לא 69 ..

נערך לאחרונה:
הטורקיה הקטנה , הייתי איתה במלטה , היא דחקה 105 בנעליים רגילות בגלל שהמזוודות של הטורקים לא הגיעו .

אגב , השלישי ב-56 ... הוא פשוט לא בקטג' שלו , הוא צריך מינימום 62 אם לא 69 ..

מאיפה אתה יודע את זה?
אתה שקלת אותו?

• פותח/ת השרשור
טוב ראיתי עכשיו את ה גברים עד 56.. היה נחמד מאוד
יאללה.. ב 16:00 נשים עד 53 ו ב 19:00 גברים עד 62

---------- התגובה התווספה ב 16:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:55 ----------

פה יש כמה חמודות..... היה אחלה קטגורייה של סנאץ'

אני מאוהב בגרמניה.
אם אני חיים אני עובר אגודה אגודה ומחפש אותה ברחבי גרמניה.

אני מאוהב בגרמניה.
אם אני חיים אני עובר אגודה אגודה ומחפש אותה ברחבי גרמניה.
לגמרי!!!!!!!!!!!! וואי הגרמניה פשוט יפהפייה
גם האיטלקיה [ג'ניפר] ממש יפה.
הארמנית הזו פשוט מפלצת, זה אשכרה מגעיל.. נראית כמו גבר, אפילו שערות על הידיים יש לה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית