הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אליפות אירופה ב WL - ממחר

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואי וואי כמה בלאגן.
לקח ארד בסנאץ. נפצע ופרש מקלין וג'רק.
מי זה המאמן עם השיער הארוך?

מושיק מלך, חבל שהוא נפצע עם 197. אם הוא היה דוחק את ה -200 שהוא דחק בארץ שנה שעברה הוא היה לוקח מקום 4 בסכום שזה מאוד מאוד מכובד.

מדליה לישראל ובנג'מין לקח מקום שלישי + שיאים אישיים, יותר טוב מזה לא יכול להיות

מכבי איזה פרסום קיבלתם 🎉🎊🎈

לא הייתי ממהר לזלזל ולרדת על אנשים שאני לא מכיר, בייחוד כשהם מאמנים של אנשים אחרים פה ובייחוד כשאותו מאמן הניף ודחק יותר ממה שאתה מסוגל או אי פעם תהיה מסוגל לנתק מהרצפה.

אני לא מזלזל במאמן עצמו, אני מזלזל באיך שהוא הציג את עצמו.. זה כמו שתבוא לבר מצווה בטריינינג, זה ישנה כמה כסף יש לך בארנק? יש דפוס לבוש שם, וכשהוא בא עם דגמ"ח, חולצה של "נטו חשמל" והכל זרוק כזה, זה עושה שם רע לישראל.
דפוס לבוש?
לכל המאמנים שם היה טרנינג עם צבעים של המדינה שלהם. מדינת ישראל לא מנפיקה כאלה עד כמה שידוע לי אז הוא לבש חולצה של הספונסרים, מה רע בזה?

אני לא מזלזל במאמן עצמו, אני מזלזל באיך שהוא הציג את עצמו.. זה כמו שתבוא לבר מצווה בטריינינג, זה ישנה כמה כסף יש לך בארנק? יש דפוס לבוש שם, וכשהוא בא עם דגמ"ח, חולצה של "נטו חשמל" והכל זרוק כזה, זה עושה שם רע לישראל.

בקיצור אל תדבר על אנשים שלא קוראים פה ולא יכולים להגיב בחזרה. ואל תתעסק בשטויות.

כבוד, מי המאמן שוני?
193ek.gif

לשוני יש שיער של טרזן?
98sf.gif

דפוס לבוש?
לכל המאמנים שם היה טרנינג עם צבעים של המדינה שלהם. מדינת ישראל לא מנפיקה כאלה עד כמה שידוע לי אז הוא לבש חולצה של הספונסרים, מה רע בזה?
זה רע כי תמיד רק הישראלים שונים, כל המדינות יהיו אותו הדבר, רק אנחנו חייבים לתת את הטאצ' הישראלי הזה. שיתחילו לעשות קצת משהו עם המדינה הזו, שישקיעו קצת יותר, גם בספורט וגם באיך שמציגים אותנו, כי הדברים הקטנים האלו משנים המון.

זה מה קורה שהמדינה שלך נותנת משהו כמו 40 אגורות לתחום. בושה וחרפה כרגיל.

זה מה קורה שהמדינה שלך נותנת משהו כמו 40 אגורות לתחום. בושה וחרפה כרגיל.
יצא לי להכיר המון אנשים מחו"ל.. ובגלל איך שאנחנו מוצגים בעולם, 90% מהם שאלו אותי "איך אתה על המחשב? אתם לא רוכבים שם על גמלים? אתה לא תופר נעליים לפרנסתך?"

הם אשכרה חושבים שאנחנו חיים במדבר

יצא לי להכיר המון אנשים מחו"ל.. ובגלל איך שאנחנו מוצגים בעולם, 90% מהם שאלו אותי "איך אתה על המחשב? אתם לא רוכבים שם על גמלים? אתה לא תופר נעליים לפרנסתך?"

הם אשכרה חושבים שאנחנו חיים במדבר

זה מה שקורה כש"מכירים" אנשים דרך מייפל סטורי.

זה מה שקורה כש"מכירים" אנשים דרך מייפל סטורי.
צא מהסרט שלך, מה אני נראה לך ילד בן 12?
לפני חודש גם הייתי אמור לטוס להתארח אצל כמה מהם, גם זה נשמע לך כמו מייפל? מה אתה שופט בכלל

כ"כ קשה לכם להאמין שזה מה שחושבים עלינו בעולם שאתם מעדיפים להפיל את האשמה עליי, כאילו אני האידיוט פה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית