הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אליפות אירופה ב WL - ממחר

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וכן צודקים, לא היה במקום שדיברתי עליו לא יפה מבלי להכיר אותו
אבל זו לא הייתה הכוונה, הכוונה הופנתה כלפי המדינה שלא משקיעה.

וכן צודקים, לא היה במקום שדיברתי עליו לא יפה מבלי להכיר אותו
אבל זו לא הייתה הכוונה, הכוונה הופנתה כלפי המדינה שלא משקיעה.

אני דווקא חושב שהיית ברור מאוד. לאנשים כאן יש יכולת לקרוא דברים הפוך, זה ידוע.

לא הייתי ממהר לזלזל ולרדת על אנשים שאני לא מכיר, בייחוד כשהם מאמנים של אנשים אחרים פה ובייחוד כשאותו מאמן הניף ודחק יותר ממה שאתה מסוגל או אי פעם תהיה מסוגל לנתק מהרצפה.

בוא נגזים. מה התוצאות של אמיר בתחרות?

זה מה קורה שהמדינה שלך נותנת משהו כמו 40 אגורות לתחום. בושה וחרפה כרגיל.

זו אכן בושה. הסכום שהמדינה צריכה לתת לספורט הוא אפס אגורות.

הוא התחרה בעבר? איפה אפשר לקרוא עליו? אני תמיד שומע את השם ולא מצליח למצוא יותר מידע.

מאה עשרים ומשהו הנפה ו160 דחיקה, ב60 או 64 ק"ג משקל גוף. לא יודע איפה אתה מצפה לקרוא על משקולנים ישראלים, אבל כנראה לא תמצא 😃

כנראה שאתה מכיר אנשים לא כל כך אינטלגנטים.
גם אני נתקלתי במקרים כאלו, שאלו אותי אם יש בישראל מחשבים ואם מלמדים אותנו אנגלית בבתי הספר או "יש לכם בכלל אנגלית שם? רק ערבית ועברית, לא?"
בכל מקרה זה לטובתי, אפשר לשחק אותה מסכן 😛

מאה עשרים ומשהו הנפה ו160 דחיקה, ב60 או 64 ק"ג משקל גוף. לא יודע איפה אתה מצפה לקרוא על משקולנים ישראלים, אבל כנראה לא תמצא 😃

נשמע מכובד מאוד. יש רפרנס לזה איפשהו?

למה להגזים? הוא הניף ודחק ביחד מעל 280 ק"ג, סיכוי סביר שהבחור לא ינתק את זה מהרצפה אף פעם 🤡🤡

לא הבנתי, לנתק משקל של 160 קילו מהרצפה הוא לא יצליח אף פעם?

לא יודע אם יש רפרנס, באתר של האיגוד אין תוצאות עבר. שלח לו הודעה בפייסבוק אם אתה מוטרד.

לא יודע אם יש רפרנס, באתר של האיגוד אין תוצאות עבר. שלח לו הודעה בפייסבוק אם אתה מוטרד.

בכלל לא מוטרד, מנסה לעמוד פשוט על טיבו של מישהו שקראת לו "אחד התותחים בתחום" מאחר שאני לא מכיר אותו באופן אישי.

בכלל לא מוטרד, מנסה לעמוד פשוט על טיבו של מישהו שקראת לו "אחד התותחים בתחום" מאחר שאני לא מכיר אותו באופן אישי.

אתה בארץ? תבוא לאימון מתישהו. עד אז תצטרך לסמוך (או לא) על השיקול דעת שלי בנושא.

איכשהו נראה לי שבאימון חיים לא יראה הנפות או דחיקות שמתקרבות למשקלים שציינת, אם בכלל.

אתה בארץ? תבוא לאימון מתישהו. עד אז תצטרך לסמוך (או לא) על השיקול דעת שלי בנושא.

אני לא חושב שמאימון אני אדע מי תותח בתחום ומי לא, כי אין לי ניסיון עם מאמנים ועם וייטליפטינג. אני מניח שבהיעדר ניסיון כזה ההישגים של המאמן ושל המתאמנים שלו הם שיצביעו על הרמה שלו.

איכשהו נראה לי שבאימון חיים לא יראה הנפות או דחיקות שמתקרבות למשקלים שציינת, אם בכלל.

יראה, של החבר'ה הצעירים.
אלה לא תוצאות שלו מהתקופה האחרונה מין הסתם, הוא לא מתאמן כבר תקופה ארוכה (הוא נראה צעיר אמנם אבל באזור ה40).

יראה, של החבר'ה הצעירים.
אלה לא תוצאות שלו מהתקופה האחרונה מין הסתם, הוא לא מתאמן כבר תקופה ארוכה (הוא נראה צעיר אמנם אבל באזור ה40).

ומה בדיוק הוא יראה שם? שום דבר מיוחד חוץ מהבחור שכבר הגיע לארץ עם תוצאות טובות.

לא הבנתי מה אתה רוצה. הוא שאל לגבי אמיר ואני אמרתי לו שאם זה כ"כ מסקרן אותו הוא מוזמן לאימון. אם לדעתך אני טועה והוא לא אחד התותחים - שיהיה לך בכיף.

לא אמרתי שאתה טועה או צודק. השאלה הייתה מה הביסוס לטענה שלך.

אה, נו, אז היית שואל את זה מההתחלה והיית מקבל תשובה.

אני ביססתי את זה על סמך הכרות אישית שלי איתו ועזרה שקיבלתי ממנו. חוות דעת סובייקטיבית לגמרי (ואולי היה צורך לסייג בתור אחד התותחים -בארץ-, למרות שאני יכול להגיד לך שבדברים מסויימים אני אעדיף את הדעה שלו גם על פני של פנדליי למשל).

נתונים יבשים גם יש, אבל האמת היא שלא עליהם חשבתי כשעניתי.

אוח נו מה זה השטויות האלה.. בנשים עד 75 ק"ג הראו רק 3 בנות, והייתה רשימה של איזה 10 בנות.. למה הם חותכים דברים כאלה? ראיתי ברשימה שיש שבדית ושתי גרמניות :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית