הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטיף חלבון

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
איפה הכי זול לקנות בארץ חטיפי חלבון שכמובן יהיו בעלי טעם נחמד?
(באזור המרכז)

כגולש LBS מגיע לך 10% הנחה על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ
יש לך את חטיפי ממותה בטעם שוקולד וחמאת בוטנים עם שוקולד (אני אהבתי את החמאת בוטנים)
הרבה קלוריות (400 ~) עם הרבה חלבון (30 גרם לחטיף)

אם אתה מחפש המלצה, לך על או-יה של ISS, הכי הרבה חלבון, כמעט בלי חלבון סויה ומלא קלוריות. וגם וטימניים

חטיף חלבון בזול תוכל להשיג כחבר פורום LBS חטיף חלבון של אינטראקטיב שנקרא ממותה ב 10% הנחה בכל חנות בארץ!
אם תקנה חבילה יהיה לך 10% הנחה תעשה לבד את החשבון רק זה ייצא לך זול מאוד.

שלום לכם.
צר לי לבשר שאזל המלאי על חטיפי החלבון ממוטה באר ופרוטאין 2 גו בארץ,אך הינכם מוזמנים להנות ממוצרים אחרים וטובים לא פחות של אינטראקטיב.
כמו כן לחברי פורום LBS ניתנת הנחה של 10% על תוספי המזון של אינטראקטיב.
אבקת החלבון אינטראקטיב ISOWHEY,אינטראקטיב BCAA,קריאטין אינטראקטיב MICROPURE ומוצרים נוספים טובים ואיכותיים.
לשובר,למידע נוסף ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה אליכם לחצו על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

אם אתה מחפש המלצה, לך על או-יה של ISS, הכי הרבה חלבון, כמעט בלי חלבון סויה ומלא קלוריות. וגם וטימניים
לא ממליץ על החטיפים של ISS, הם ממש לא טעימים וזרקתי קופסה שלמה לפני כמה ימים (טעם כרמל ושוקולד).
אני אוהב את החטיפים של Supreme, גם החטיפים של דימטייז טובים. לא חושב שאפשר להשיג אותם בארץ.
בכל מקרה, אתה יכול לעשות חטיפי חלבון ביתיים ולארוז בשקית, יצא הרבה יותר זול - י ש המון מתכונים באינטרנט.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, אתה יכול לעשות חטיפי חלבון ביתיים ולארוז בשקית, יצא הרבה יותר זול - י ש המון מתכונים באינטרנט.

אני על הפרצוף בכל מה שקשור לאפיה, יש לך לינק למשהו ספציפי שקל להכין?

אין לי מושג לא הכנתי, תמיד קניתי כי זה זול (לי).
אבל נתקלתי בין השיטוטים שלי באתרים השונים בהמון מתכונים, נסה להריץ איזה חיפוש בגוגל.

נתנאל למה אתה צריך חטיפים ?
תאכל אוכל, תארוז מהבית יש לכם שם מיקרו וקומקום

• פותח/ת השרשור
נתנאל למה אתה צריך חטיפים ?
תאכל אוכל, תארוז מהבית יש לכם שם מיקרו וקומקום

עובר עלי שבוע קשה עם הנקיונות של הבית לפסח. אמא שלי חיסלה את כל החמץ כבר, ומסרבת לקנות אוכל חדש עד לפני פסח. בקיצר, אין אוכל בבית!!! :(

• פותח/ת השרשור
תקנה כרטיסיה לקפיטריה בווב. 11 ארוחות ו10 כוסות קפה ב200 שקל.

ראיתי כבר תודה!
בכל מקרה זה לא פותר את הבעיה, כי אני נמצא עכשיו בבית (התחלתי את החופש יום מוקדם יותר בחסות הוידאו).

מה עושים? :bad:

עובר עלי שבוע קשה עם הנקיונות של הבית לפסח. אמא שלי חיסלה את כל החמץ כבר, ומסרבת לקנות אוכל חדש עד לפני פסח. בקיצר, אין אוכל בבית!!! :(

חח אותו מצב גם כאן, אבל מזל שיש לי כסף מהעבודה ללכת לאכול בבלאק 😃 אייי אני מת על האנטריקוט שלהם, והצלי כתף בכלל על רמה!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית