הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב , חלבון ואבקת חלבון

• פותח/ת השרשור AW123
  • פורסם בתאריך

AW123

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם ,
אני היום עומד על משהו כמו 12 אחוזי שומן וברצוני להגיע ל 10 ואחר כך 8 .
עכשיו תכלס , אני די רזה(לא שלד ) , אבל עדיין השרירים לא מחוטבים .
יש לכם המלצות או טיפים להגיע למטרה ?

דבר שני אני רואה שכל הזמן כותבים שצריך להגיע למשהו כמו 2 גרם חלבון לכל קילוגרם גוף .
אנלא רואה איך מגיעים לכל כך הרבה חלבון ביום , ביום טוב שלי אני מגיע ל100 גרם .
איזה מאכלים מומלצים ?

ושאלה אחרונה אני צריך קצת ייעוץ בנוגע לאבקת חלבון , מה חשוב שיהיה בה ?
והאם זה משנה החברה או כמות החלבון (22 או 30 ) האם הכמות קריטית ?

תודה רבה =]

משקל גובה?
אבקת חלבון הכי חשוב שתהיה אמינה וטעימה! פה כחבר פורום LBS אתה מקבל 10% הנחה על חלבון של אינטראקטיב שעבר בדיקות מעבדה!

כלומר לפי המדריך לחיטוב שיש בפורטל, אני עושה אותו וירדתי כבר 4 ק"ג ו 6% שומן תוך חודש.

יש לי עוד דרך ארוכה בחיטוב כי הייתי דפוק ועשיתי מסה ארוכה מאוד, ארוכה מידי הייתי אומר.

אבל תעלה תמונה כדי שאנשים יעריכו את אחוז השומן שלך, יכול להיות זה יותר מ 12 או פחות ויכול להיות שחסר לך מסת שריר ובגלל זה המלצתי להמשיך במסה עוד חודש.

כלומר לפי המדריך לחיטוב שיש בפורטל, אני עושה אותו וירדתי כבר 4 ק"ג ו 6% שומן תוך חודש.

יש לי עוד דרך ארוכה בחיטוב כי הייתי דפוק ועשיתי מסה ארוכה מאוד, ארוכה מידי הייתי אומר.

אבל תעלה תמונה כדי שאנשים יעריכו את אחוז השומן שלך, יכול להיות זה יותר מ 12 או פחות ויכול להיות שחסר לך מסת שריר ובגלל זה המלצתי להמשיך במסה עוד חודש.

ספק אם ירדת 6 א.ש תוך חודש. ירדת בעיקר נוזלים. וזה שונה מאוד מלהוריד שומן. אם ירדת כ"כ הרבה יש מצב ששרפת המון שריר כי הגרעון היה ענקי.

לגבי המלצות לחיטוב - הקפדה מאוד גדולה על תזונה - מספיק חלבון בתפריט כ2 גרם לפחות לפי דעתי - יש כאלה שיגידו 1.5 ויש כאלה כמו לייל שיגידו 3 ואף אחד כנראה לא טועה.

דבר שני - מניסיון אישי 3 אימונים עצימים

דבר שלישי - סבלנות מטורפת בעיקר לא.ש נמוכים מאוד. זה יכול לקחת גם 5-6 חודשים בכיף.

ספק אם ירדת 6 א.ש תוך חודש. ירדת בעיקר נוזלים. וזה שונה מאוד מלהוריד שומן. אם ירדת כ"כ הרבה יש מצב ששרפת המון שריר כי הגרעון היה ענקי.

לגבי המלצות לחיטוב - הקפדה מאוד גדולה על תזונה - מספיק חלבון בתפריט כ2 גרם לפחות לפי דעתי - יש כאלה שיגידו 1.5 ויש כאלה כמו לייל שיגידו 3 ואף אחד כנראה לא טועה.

דבר שלישי - סבלנות מטורפת בעיקר לא.ש נמוכים מאוד. זה יכול לקחת גם 5-6 חודשים בכיף.

תפריט של 2500 קלוריות ליום וכן גם לי ניראה שלפחות 70% מהמשקל היה נוזלים כי עכשיו אני מרגיש יותר מוצק ממה שהיה לפני החיטוב.

ירידה בנוזלים לא משפיעה על הא.ש בגוף. יותר קשה לחמצן שומן ומאשר לרדת בנוזלים.

כמו שהנוזלים יורדים הם גם יכולים בקלות לחזור.

ירידה בנוזלים לא משפיעה על הא.ש בגוף. יותר קשה לחמצן שומן ומאשר לרדת בנוזלים.

כמו שהנוזלים יורדים הם גם יכולים בקלות לחזור.

לא משנה המטרה היא לרדת ל 12-11% שומן ואז להתחיל שוב מסה. לפי מה שאני מחשב ייקח לי עוד 4-3 חודשים להגיעה לאחוז שומן הזה בצורה בטוחה.

מ-12 ל-9% יכול לקחת 5-6 חודשים ?
אם הוא על % כזה הוא צריך בכלל להתחיל דל לא ? והעמסה כל 9 ימים ?

• פותח/ת השרשור

מתשובתך אני מבין שאתה מבין בתחום ולכן רציתי להרחיב מעט ולשאול לעצתך :

קודם כל אני1.70 על 65 משקל .
עשיתי מסה כחודשיים ולפני כשבוע התחלתי חיטוב .(המסה קצרה כי רציתי להאמן לקיץ , אחרי הקיץ אתחיל שוב מסה ) .
התנפחתי מעט וכעט ברצוני להתחטב .
לפי חישוב אני מוציא 2000 קלוריות יומיות (ללא כל פעילות ספורטיבית) ומכניס בסביבות ה1500-1800
כשהתפלגות המזון היא 100 גרם חלבון150 פחמימות(ויותר) ובסיבות ה50 גרם שומן ועוד .
מלפני שבוע , שהחלתי את החיטוב , אני מנסה להגיע לסביבות 140 גרם חלבון , שאגב אני לא מצליח , אני מנסה להפחית את הפחמימות ל50 ומטה ושומן מגיע עם החלבון . זה לא עובד ואני מוצא את עצמי אוכל קוטג' ביצים בשר וטונה . בסך הקל יוצא שאני מכניס סדר גודל של 1400-1500 .
משמע גרעון של 600 קלוריות ביום , זה יותר מדי "כאסח" ולא מה שאני מחפש . רציתי לשאול אותך מה אתה עושה על מנת להגיע לאחוזי שומן נמוכים , האם אתה מבצע אירובי , ובכללי טיפים והדרכה על מנת להגיע לתוצאה הרצויה .

תודה רבה ;susss

אני מקפיד על אכילת חלבון ושומן כי אני על דל פחמימה. אבל ממש לא חייב את זה כדי לרדת בא.ש.

לגבי טיפים לחיטוב - אימונים עצימים עם מנוחה להתאוששות. מתי שאפשר כן להכניס אירובי אבל בעצימות לא גבוהה שלא יפגע באימונים (לא חייב אירובי)

המדריך לחיטוב בפורטל - עליו אני כן ממליץ בחום.

דבר באמת חשוב לכאלה שרוצים לרדת חזק באחוזי השומן זה להמשיך בדיאטה לא להישבר והמון סבלנות.

• פותח/ת השרשור
אני מקפיד על אכילת חלבון ושומן כי אני על דל פחמימה. אבל ממש לא חייב את זה כדי לרדת בא.ש.

לגבי טיפים לחיטוב - אימונים עצימים עם מנוחה להתאוששות. מתי שאפשר כן להכניס אירובי אבל בעצימות לא גבוהה שלא יפגע באימונים (לא חייב אירובי)

המדריך לחיטוב בפורטל - עליו אני כן ממליץ בחום.

דבר באמת חשוב לכאלה שרוצים לרדת חזק באחוזי השומן זה להמשיך בדיאטה לא להישבר והמון סבלנות.

תודה על התגובה ,
כשאתה אומר אימונים עצימים עם מנוחה כלומר אימונים אינטרוולים כלומר 30 שניות ספרינט 60 מנוחה .

או

אימונים עצימים (כלומר קצרים בדופק גבוהה ) ומנוחה בין האימונים עצמם .

שוב תודה

שלום לך.
אתה זכאי כחבר פורום להנחה ייחודית של 10% על המוצרים של אינטראקטיב.
טעמים חדשים ואיכות גבוהה שעומדת בסטנדרטים מהגבוהים בעולם עכשיו גם במחיר זול לצרכן ולחברי פורום LBS בפרט.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי החברה!
לשובר,למידע נוסף ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה לביתך תלחץ על הלינק המופיע בתחתית הודעה זו.
בין תוספי המזון של אינטראקטיב אפשר למצוא את אבקת החלבון 100% PRO WHEY ואבקת החלבון האיכותית ISOWHEY ורבים אחרים.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית