אחר נגמר התוסף מחפש משהו חדש

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
היום זאת המנה האחרונה של הסופר פאמפ שלי....היה כל כך כיף איתו....
אני מחפש את התוסף הבא שלי...אני מרוצה לקנות משהו ללפני אימון ומשהו לאחרי אימון....
ללפני אימון כנראה אביא את הנאנו ואפור או הנו אקספלוד
לאחרי אימון יש הצעות?[ניסיתי את סלמס והייתי מרוצה ואני רוצה לנסות משהו חדש]
יש הצעות?!

• פותח/ת השרשור
ד"א....
יש בעיה לשלב גם את הסלמס וגם נאנו ואפור?
או בכלל לשלב תוסף לפני אימון ותוסף לאחרי אימון מבחינת מינונים של דברים?

• פותח/ת השרשור
האפדרין אני שומר לחיטוב

בקשר לנו אקספלוד....שמעתי עליו פה ובועוד מקום אבל הבנתי שאחרי שניים שלושה אימונים צריך להכפיל ת'כמות כי הוא כבר לא מורגש...

עוד הצעות? [ואל תמליצו לי על סייקל! יש לי חצי שנה -שנה עד לראשון 😃 ]

נערך לאחרונה:
טוב נראה לי שמצאתי משהו ללפני אימון 😃
נשמע נחמד נקווה שהחברה הזאת תעמוד בזה כמו שעמדה בסופר פאמפ
http://www.bodybuilding.com/store/gn/plasmajet.html

תנו דעתכם
או או נפלת על מוצר טוב..זה אחד הדברים אבל הוא גם אחד היקרים שיש. זה מספיק לך רק ל-16 אימונים.
פורמולות אחרות זה ל-30-40 והמחיר בניהם כמאט אותו דבר.

מה עושים התוספים האלה וכמה הם עולים בארץ ?
התפקיד שלהם זה בד"כ לתרום לחשבון הבנק של BB.COM 🤩
סתם....
התפקיד שלהם זה בד"כ לתרום להתאוששות טובה יותר בין האמינים\ פאמפ באימון\ מרץ וכו.. כמובן שזה תורם גם מבחינה פסיכולוגית.
לפי מה שראיתי בארץ זה עולה הרבה יותר יקר...

לפי מה שזכור לי מהמאמר הוא כתב שהיחידים( החוקיים) שכדאי לקנות - מולטי ויטמין, קריאטין מונו, אומגה 3 וחלבון (אם חסר חלבון).

• פותח/ת השרשור
או או נפלת על מוצר טוב..זה אחד הדברים אבל הוא גם אחד היקרים שיש. זה מספיק לך רק ל-16 אימונים.
פורמולות אחרות זה ל-30-40 והמחיר בניהם כמאט אותו דבר.
אחי... אני יודע מה הוא עושה...
השאלה היא אם הוא באמת עומד מאחורי ההבטחות?....ניסית פעם אותו?

תראה מה הוא כתב כאן על כל הפורמולות ( תוספים שאינם פועלים )http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=68
"פורמולות קריאטין נועדו לשווק את עצמן מבחינת ההרגשה הרגעית שהמוצר מביא. המוצר מביא אנרגיה לפני אימון ולכן אנשים מתלהבים , בסה"כ הוא לא יביא לכם שום יתרון משמעותי מבחינת התוצאה, אתם תרימו יותר משקל כי יש שם מרכיבים כמו מוצר NO שהיא בעצם תחמוצת חנקן שאפשר לקנות בנפרד , בשילוב עם קפיאין ואלרגנין (חומצת אמינו)- שגם אותם אפשר לקנות בנפרד תביא את אותו אפקט הפאמפ (זרימת דם מוגברת לשריר ותחושה של "הקשיית שרירים") ואת אפקט הכוח שחלקו פלסבו (פסיכולוגי)."

תראה מה הוא כתב כאן על כל הפורמולות ( תוספים שאינם פועלים )http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=68
"פורמולות קריאטין נועדו לשווק את עצמן מבחינת ההרגשה הרגעית שהמוצר מביא. המוצר מביא אנרגיה לפני אימון ולכן אנשים מתלהבים , בסה"כ הוא לא יביא לכם שום יתרון משמעותי מבחינת התוצאה, אתם תרימו יותר משקל כי יש שם מרכיבים כמו מוצר NO שהיא בעצם תחמוצת חנקן שאפשר לקנות בנפרד , בשילוב עם קפיאין ואלרגנין (חומצת אמינו)- שגם אותם אפשר לקנות בנפרד תביא את אותו אפקט הפאמפ (זרימת דם מוגברת לשריר ותחושה של "הקשיית שרירים") ואת אפקט הכוח שחלקו פלסבו (פסיכולוגי)."
אוקיי

תודה.

• פותח/ת השרשור
חחחח תחנק.....
אם תגיד לי את זה בקיץ זה יגמר במכות....

ד"א...איך התכנית שכתבתי לך? [אוף למה אין במיילי שמצביע עלייך ונשפף מצחוק?]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית