הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ התערבות עם מאמן-סטרואידים קטבוליים

David10381S

משתמש מתחיל
194
8
נק' מוניטין:
225
194
8
שלום,
אני בהתערבות עם המאמן שלי ורציתי לדעת מי צודק לדעתכם:
הייתי בבית חולים ולא התאמנתי 5 חודשים בערך.
והביאו לי תרופה בשם פרדניזון, שזה סטרואידים קטבוליים (לא אנבוליים).
אני לוקח את זה במינון של 8 מ"ג ויורד כל שבועיים במ"ג אחד.
לפני הבית חולים התאמנתי והיה לי גוף די נחמד אבל בגלל הבית חולים הכל ירד.
עכשיו לפני כחודש חזרתי לאימונים ונכנסתי לתקופת מסה.
ותוך שלושה שבועות עליתי 5 קילו.
אני עושה אימון AB 4 פעמים בשבוע.
אני צורך גיינר וגם אוכל מאוד בריא ונכון.
עכשיו לעיקר: הוא טוען שזה לא הגיוני שעליתי תוך 3 שבועות 5 קילו מסת שריר כמעט בלי לעלות באחוז שומן.
הוא בודק את זה כל שבוע ואומר שאני לא עולה באחוז שומן.
והוא טוען שמתי שאני אפסיק לקחת את הסטרואידים הכל ירד
זה הגיוני?
אני טוען שלא כי זה מינון נמוך מדיי וגם בכל זאת זה סטרואידים קטבוליים אז לא הגיוני אם כבר זה אמור לעשות ההפך.
והוא טוען שדווקא זה כן הגיוני בגלל שזה מזרז את התהליך של פירוק השריר וככה הוא נבנה טוב יותר.
והוא אומר שאם אני אנצח אז הוא יעשה לי אימון אישי בשווי של 120 שקל
זה ממש חשוב לא רק מבחינת ההתערבות אלא גם כדי לדעת בשביל עצמי.
תודה רבה! רם

• פותח/ת השרשור
חחח EMZ תודה רבה רק אתה יכול להסביר אז איך עליתי בקצת כזה טוב יחסית?
ונותנים פרדניזון לדלקות פרקים וכל מניי דלקות אחרות בגוף לי אישית נתנו בגלל שהיה לי דלקת קרום הלב
אפשר עוד תגובות כדי להיות בטוח והסבר?

רוב מה שעלית זה נוזלים+שריר.
בנוסף, הוא בטוח לא מודד לך אחוזי שומן בצורה כל כך מדויקת.
+ פרדניזון מפרק שומן בנוסף לפירוק שריר.

והסבר למה? קטבוליים מפרקים שריר, שומן, מערכת אימונית וכל דבר. כשמם כן הם.

הוא מעכב ייצור של ציטוקינים שונים ומדכא גם את תאי T וגם את תאי B.
לא מוצא דרך קלה להסביר לך כי קשה להבין את זה מבלי ללמוד על מערכת החיסון.

ההסבר הכי פשוט מויקי:
Immunosuppression

Glucocorticoids suppress the cell-mediated immunity. They act by inhibiting genes that code for the cytokines IL-1, IL-2, IL-3, IL-4, IL-5, IL-6, IL-8 and IFN-γ, the most important of which is IL-2. Smaller cytokine production reduces the T cell proliferation.[19]
Glucocorticoids do, however, not only reduce T cell proliferation, but also lead to another well known effect called glucocorticoid induced apoptosis. The effect is more prominent in immature T cells that still reside in the thymus, but also affect peripheral T cells. The exact mechanism underlying this glucocorticoid sensitivity still remains to be elucidated.[citation needed]
Glucocorticoids also suppress the humoral immunity, causing B cells to express smaller amounts of IL-2 and of IL-2 receptors. This diminishes both B cell clone expansion and antibody synthesis. The diminished amounts of IL-2 also causes fewer T lymphocyte cells to be activated.
Since glucocorticoid is a steroid, it regulates transcription factors; another factor it down-regulates is the expression of Fc receptors on macrophages, so there is a decreased phagocytosis of opsonised cells.[citation needed]

נערך לאחרונה:
לא עלית 5 ק"ג שריר ב3 שבועות. לא קשור עם\בלי שומן ועם בלי\נוזלים.

אתה גם לא תעלה 5 ק"ג שריר ב-3 שבועות עם סטרואידים אנבוליים ובטח ובטח שלא עם מה שאתה לוקח.

מעבר לכך הדרכים למדידת א.ש במכוני כושר זה בדיחה ועצם זה שהוא מודד לך בכלל א.ש עם הטניטה הזאת או מה שזה לא יהיה כבר מעיד על חוסר רצינות מבחינתו.

בשביל אימון אישי עם מאמן כזה לא הייתי מבזבז את הזמן של כתיבת השאלה הזאת...
תתפשר איתו על 20 שקל אולי שניכם תצאו מרוצים

• פותח/ת השרשור
טוב לכל מי שלא מאמין באמת שאין לי דרך להוכיח לכם אבל אני מוכן להשבע לכם שעלתי 4.7 קילו במהלך ה3 שבועות לא פחות!
אני בעצמי לא כל כך מבין איך זה הגיוני והדבר היחיד שעולה לי לראש זה הזכרון שריר.
ומבחינת הבדיקת אחוז שומן הוא בודק את זה בעצמו זה לא עם הקליפר הזה הוא פשוט מסתכל על הגוף ומעריך תאחוז שומן.
ותאמינו לי שהוא מאמן אחד הטובים הוא זה שהדריך אותי עד עכשיו ועובדה שאני מרוצה בנתיים מהתוצאות

טוב לכל מי שלא מאמין באמת שאין לי דרך להוכיח לכם אבל אני מוכן להשבע לכם שעלתי 4.7 קילו במהלך ה3 שבועות לא פחות!
ומבחינת הבדיקת אחוז שומן הוא בודק את זה בעצמו זה לא עם הקליפר הזה הוא פשוט מסתכל על הגוף ומעריך תאחוז שומן.
ותאמינו לי שהוא מאמן אחד הטובים הוא זה שהדריך אותי עד עכשיו ועובדה שאני מרוצה בנתיים מהתוצאות

אותו עידן שחופר לי כבר חודשיים שאני עולה רק באחוזי שומן ולא עליתי אפילו גרם שריר אבל שאני שואל אותו איך זה שאני עולה במשקלים הוא סותם את הפה .. תבין לבד מי עומד מולך

1. סתם מהסתכלות אף אחד גם לא המוכשר ביותר יכול לקבוע אם עלית או לא בא.ש, יש פרמטר מרכזי והוא עלייה בנוזלים שלא ניתן לכמת אך ורק בבוד פוד או שקילה תת מימית, לכן ייתכן שעלית קצת מסת שריר והרבה נוזלים, כמו כשמתחילים לקחת קריאטין, כבר חוויתי עלייה של 2.5-3 ק"ג בשבוע, לאחר העמסת קריאטין.

2. פזיולוגית בלתי אפשרי להעלות כמות כזו של מסת שריר נקייה תוך זמן קצר כלכך, אם היית מבין טיפה בפזיולוגיה אז היית יודע שהגוף מוגבל מאוד בכמות החלבון שהוא מסוגל לסנטז וגם עם אימונים מתאימים ותזונה מושלמת וחומרים מהחזקים והיעילים ביותר שיש אשר יגבירו את קצב וכמות החלבון שהגוף מסוגל לסנתז, אתה לא תעלה כמות כזאת גדולה של מסת שריר נקייה בזמן קצר כלכך.

מה השרוול אם יש כזה לבניית שריר אצל אדם בוגר? אצל נער?

חח יקיר אני מכיר אותך? לא מוכר לי השם

תסתכל בסירטונים שהעליתי פה אתה תזכר מי אני ..
בכל מקרה שמעתי כמה חברים מדברים לפני כמה ימים על המקרה שלך ונזכרתי שקראתי פה בדיוק אותו דבר
מה שאני יכול לומר לך על המאמן שלך שהוא ליצן אם לא האבא של הליצנים , בתור בן אדם אני מאוד אוהב אותו ומעריך אותו אבל בתור מאמן הוא על הפנים אתה בכלל לא מבין באיזה יציאות הוא בא לי כל אימון שהוא רואה אותי.
הייתי מקשיב למי שענה לך פה ואתה תראה שתלך ותראה לו את מה שכתבו לך פה הוא יתחיל להתווכח איתך כרגיל ..
שיהיה בהצלחה

מאמן מטומטם. וכמו שכמה כתבו לך פה, המדידת אחוז שומן על משקל אלקטרוני זה הכי חרטה שיש, כל אחד פה בפורום יכול ללדרג אותך טוב יותר מאשר המכשיר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית