הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שלום לכולם ושאלה

MisterHamster

משתמש פעיל
874
4
נק' מוניטין:
237
874
4
שלום כולם.
אני די בטוח שיש דיון כמו זה כל איזה שבועיים אבל לדעתי עדיף לי להציג את עצמי לפני שאני סתם מתחיל להגיב.

אתם יכולים לקרוא לי האוגר, כן אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה מין כינוי שנדבק אלי לפני כמה שנים מסיבות כאלה ואחרות ואני פשוט משתמש בו...
אני בן 17 מחיפה, מתאמן קצת יותר משנה.
כשהתחלתי להתאמן הסיבה העיקרית הייתה קצת לעצב את הגוף שיראה קצת פחות רופס אחרי שרזיתי אבל אחרי אני חשוב חצי שנת אימונים צפיתי בכמה תחרויות STRONGMAN ו POWELIFTING ואפשר לומר שנדלקתי, לא הרבה אחרי זה הכירו לי את תוכנית הSS.
הגעתי למשקלים שעוברים בדי הרבה את שאר המתאמנים הממוצעים שראיתי שעשו את אותם התרגילים (ואני מעדיף כרגע לא לומר, שלא תציבו לי חובות).

הסיבה העיקרית שבאתי לפורום הזה כי הייתי צריך ייעוץ מאנשים שאני מאמין שמבינים ויודעים על מה הם מדברים, ובניגוד לקהילות דומות בנושא אני רואה שפה מדברים בצורה יותר רצינית ומבינה.

זה הכל בעיקרון אבל אני אוסיף שאלה, לפני כמה זמן התחלתי להבחין בעצירה במשקלים ואני מאמין שהגיע זמן להחליף תוכנית (לדעתי הSS הרציני היה בערך חודשיים - שלושה אם לא כוללים את הזמן שלקח לי ללמוד את הטכניקה בצורה טובה) ואני מאמין שהגיע זמן לתוכנית אחרת, איזה תוכלו להציע לי? (ואגב, קראתי כמעט כל מאמר שמצאתי בנושא הPL והSM ואני מנסה תמיד לא לרוץ לשאול לפני שאני חוקר בעצמי)

תודה לכל מי שעונה וסליחה על קיר הטקסט.

מעניין למה ברוב המוחלט של המקרים אנשים מאשימים את התכנית כשהם נתקעים.

• פותח/ת השרשור
מישהו אמר שאני מאשים אותה?
אני בדקתי אם אני עושה הכל נכון כל פעם שניתקעתי - אני ישנתי מספיק ואכלתי מה וכמה שצריך, לא ניסיתי לקפוץ 10 קילו כל אימון וזה לא קרה כהוספתי את תרגילי העזר וכבר עשיתי מספר ריסטים, אחרי כמה ריסטים אני מאמין שצריך תוכנית אחרת...
חוץ מזה הבנתי שלא אמורים להיות הרבה יותר מ3 חודשים פלוס מינוס בתוכנית הזאת ושהיא נועדה לצבור כוח ושיפור הטכניקה לשאר התוכניות המתקדמות יותר(שוב זה כמה שהבנתי, כמו שאמרתי אני מנסה לקרוא ולהשכיל כמה שיותר בנושא בעצמי)

אתה אמור להיות בתכנית הזאת כל עוד היא עוזרת לך להתקדם. לאיזה משקלי עבודה הגעת? (אל תדאג, חובות מטילים על אלו שמתרברבים ולא על מישהו שמנסה להשיג עזרה וייעוץ)

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני רוצה לציין שסקוואט עשיתי לפני שהתחלתי SS אז המשקל אני חושב גבוה יחסית לשאר ולזמן של התוכנית...
דבר שני לא יצא לי לבדוק לעצמי מה הRM1 אף פעם.

סקוואט
130
דדליפט כמו הסקוואט (אני יודע שהוא אמור להיות יותר)
בנץ'
85
פרס
55

אם אתה בטוח שזה הזמן להחליף תוכנית, תעבור לליניארית ש מונלייט נתן קישור אליה.
לדעתי אתה יכול להתקדם בדדליפט בקפיצות גדולות יותר מאשר בסקווט.

המשקלים נראים בסדר, מה הנתונים של המשקל והגובה?
אם מיצת את היכולת שלך להתקדם מאימון לאימון, אני מצטרף להמלצות שכבר ניתו פה, הלינארית תוכנית מעולה. אתה יכול גם לעבור לטקסס מט'וד, אבל היא לדעתי מתאימה לשלב מעט מתקדם יותר, והלינארית עדיפה כרגע.

כפי שאמרו קודמי, אני חושב שאתה יכול להמשיך בתכנית ולהתקדם עוד יותר.

תנסה לשנות את התזונה שלך, לאכל יותר קלוריות אבל שבאות ממקור טוב.. לא סתם לדחוף גלידה כל היום.
אם לא יעזור אז אולי תנסה ת'לינארית

• פותח/ת השרשור
אני חשוב שאני אנסה את הלינארית, באמת שאני שומר ומנסה לאכול כמות מספיקה של מה שצריך ואני במאת מאמין שהתזונה זה לא הפקטור, אני אעבור לתוכנית הלינארית... תודה רבה כולם!

אתה יכול לפתוח לוג אימונים. זה יעזור לך לעקוב אחרי האימונים ולהיוועץ עם חברי הפורום אם יהיו לך שאלות.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית