הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 165 קילו דדלט ב. טכניקה ושאלה

• פותח/ת השרשור ssd
  • פורסם בתאריך

ssd

משתמש מתחיל
24
2
נק' מוניטין:
16
24
2

עכשיו השאלה כזו
לאחר ביצוע שלושת החזרות הרגשתי חיוורון קצר וסחרחורת שעוד שניה הפילה אותי..
הפחד הגדול שלי שזה נגרם מהביצוע הטכני של התרגיל
מה אומרים ?

משהו קריטי לגבי הטכניקה שלך אני לא רואה, אבל למה אתה עובד עם נעליים עם כזאת הגבהה? נראה לי זה קצת דופק לך את המנח של הגב, אבל קשה להיות בטוח מהזווית הזאת.
לגבי השאלה שלך, זה לא קשור לטכניקה, זה קשור ללחץ תוך בטני, אין לך מה לדאוג, אבל שיפור של הלב-ריאה יכול להקל על זה

• פותח/ת השרשור
משהו קריטי לגבי הטכניקה שלך אני לא רואה, אבל למה אתה עובד עם נעליים עם כזאת הגבהה? נראה לי זה קצת דופק לך את המנח של הגב, אבל קשה להיות בטוח מהזווית הזאת.
לגבי השאלה שלך, זה לא קשור לטכניקה, זה קשור ללחץ תוך בטני, אין לך מה לדאוג, אבל שיפור של הלב-ריאה יכול להקל על זה
קניתי את הנעליים האלה במיוחד לטובת ההרמות האלה, מה רע בהם?
אני דווקא מרגיש שהם תורמות לי באיזון על הקרקע. מנגד אני לא חושב שנעלי ספורט הם רעיון טוב יותר.

קניתי את הנעליים האלה במיוחד לטובת ההרמות האלה, מה רע בהם?
אני דווקא מרגיש שהם תורמות לי באיזון על הקרקע. מנגד אני לא חושב שנעלי ספורט הם רעיון טוב יותר.
הן טובות לסקוואט ואולי גם לבנצ' ופרס, אבל לדדליפט הן כמעט תמיד יהיו יותר חיסרון מיתרון
נעלי ספורט זה ממש לא עדיף, אבל כן עדיף נעל שטוחה לחלוטין, או יחף אם אתה יכול

• פותח/ת השרשור
הן טובות לסקוואט ואולי גם לבנצ' ופרס, אבל לדדליפט הן כמעט תמיד יהיו יותר חיסרון מיתרון
נעלי ספורט זה ממש לא עדיף, אבל כן עדיף נעל שטוחה לחלוטין, או יחף אם אתה יכול
אתה יכול להסביר לי למה?

אתה יכול להסביר לי למה?
בגלל שגם הנעל גבוהה (שלך אפילו גבוהה במיוחד אם אני לא טועה), וזה אומר שאתה צריך למשוך למרחק גדול יותר, וגם העקב דוחף אותך קדימה, אז כדי לפצות אתה צריך להוריד הרבה יותר את התחת, ולמקד את המשיכה יותר על ה-4 ראשי, במקום על השרשרת האחורית, כמו שאתה אמור.
דדליפט עם עקב יכול להיות ווריאציה סבבה למי שצריך לחזק יותר את הדחיפה מהרגליים, אבל למטרות כוח כלליות זה פחות טוב

אני לא רואה כלכך בסרטון אם אתה משתמש בטכניקת valsalva בנשימות שלך
אבל אם כן אז יש סיכוי שזה גורם לתחושת הסחרור וחוסר אוויר שאתה מדבר עליה

• פותח/ת השרשור
בגלל שגם הנעל גבוהה (שלך אפילו גבוהה במיוחד אם אני לא טועה), וזה אומר שאתה צריך למשוך למרחק גדול יותר, וגם העקב דוחף אותך קדימה, אז כדי לפצות אתה צריך להוריד הרבה יותר את התחת, ולמקד את המשיכה יותר על ה-4 ראשי, במקום על השרשרת האחורית, כמו שאתה אמור.
דדליפט עם עקב יכול להיות ווריאציה סבבה למי שצריך לחזק יותר את הדחיפה מהרגליים, אבל למטרות כוח כלליות זה פחות טוב
תודה רבה. חיזקת לי כמה דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית