עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קניתי את הנעליים האלה במיוחד לטובת ההרמות האלה, מה רע בהם?משהו קריטי לגבי הטכניקה שלך אני לא רואה, אבל למה אתה עובד עם נעליים עם כזאת הגבהה? נראה לי זה קצת דופק לך את המנח של הגב, אבל קשה להיות בטוח מהזווית הזאת.
לגבי השאלה שלך, זה לא קשור לטכניקה, זה קשור ללחץ תוך בטני, אין לך מה לדאוג, אבל שיפור של הלב-ריאה יכול להקל על זה
הן טובות לסקוואט ואולי גם לבנצ' ופרס, אבל לדדליפט הן כמעט תמיד יהיו יותר חיסרון מיתרוןקניתי את הנעליים האלה במיוחד לטובת ההרמות האלה, מה רע בהם?
אני דווקא מרגיש שהם תורמות לי באיזון על הקרקע. מנגד אני לא חושב שנעלי ספורט הם רעיון טוב יותר.
אתה יכול להסביר לי למה?הן טובות לסקוואט ואולי גם לבנצ' ופרס, אבל לדדליפט הן כמעט תמיד יהיו יותר חיסרון מיתרון
נעלי ספורט זה ממש לא עדיף, אבל כן עדיף נעל שטוחה לחלוטין, או יחף אם אתה יכול
בגלל שגם הנעל גבוהה (שלך אפילו גבוהה במיוחד אם אני לא טועה), וזה אומר שאתה צריך למשוך למרחק גדול יותר, וגם העקב דוחף אותך קדימה, אז כדי לפצות אתה צריך להוריד הרבה יותר את התחת, ולמקד את המשיכה יותר על ה-4 ראשי, במקום על השרשרת האחורית, כמו שאתה אמור.אתה יכול להסביר לי למה?
תודה רבה. חיזקת לי כמה דבריםבגלל שגם הנעל גבוהה (שלך אפילו גבוהה במיוחד אם אני לא טועה), וזה אומר שאתה צריך למשוך למרחק גדול יותר, וגם העקב דוחף אותך קדימה, אז כדי לפצות אתה צריך להוריד הרבה יותר את התחת, ולמקד את המשיכה יותר על ה-4 ראשי, במקום על השרשרת האחורית, כמו שאתה אמור.
דדליפט עם עקב יכול להיות ווריאציה סבבה למי שצריך לחזק יותר את הדחיפה מהרגליים, אבל למטרות כוח כלליות זה פחות טוב