נק' מוניטין:
58,706
- 103,273
- 12,429
סקוואט (85 ק"ג):
דדליפט (88 ק"ג):
לחיצת חזה (30 ק"ג):
דדליפט (88 ק"ג):
לחיצת חזה (30 ק"ג):
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Her plans are largely up to her, and where her interest takes her. Her immediate plan, for her next contest this summer, is to break the all-time raw squat record, across all powerlifting federations for women 97 lbs and below, which currently stands at 203 lbs (92.5 kilos). She has a very good chance of getting that based on how her training has been going. After that, we'll see. She is a 9 year old girl, and her mother and I want her to stay well-rounded, do well in school, etc. And stay physically active and healthy.
Her deadlift form was really pretty good, except that she thrust back too far at the top. I've never seen her do that before, and we are working on making sure that she remembers that straightening at the top is not thrusting way back. The truth is that she deadlifted a lot more than I thought she could. In training at home, she usually squats more than she deadlifts. The thing about the deadlift is that the toughest part is usually right off of the floor, so you are starting from no stress to the toughes stress part of the lift. This is different than both squatting and benching. Because of this, getting really psyched up is particularly important for deadlifting (I hope you understand me). Naomi gets very psyched up by the crowd at contests, so she does particularly well in the deadlift compared with her trianing numbers. So, I have to watch her form at contests to know what to work on for the next contest.
תסתכל על הגב שלה. אין שום סיבה בעולם שילדה בגיל הזה תמשוך עם גב עקום. ולא, לא אכפת לי שזו תחרות.
סיבה אחת לפחות היא שמדובר בתחרות והיא מרימה משקל גבוה מאוד עבורה.
אלא אם אתה מכיר סטטיסטיקות שמראות שילדות בגיל כזה לא מושפעות ממשקל כבד,להבדיל מאנשים מבוגרים יותר.
סיבה אחת לפחות היא שמדובר בתחרות והיא מרימה משקל גבוה מאוד עבורה.
אלא אם אתה מכיר סטטיסטיקות שמראות שילדות בגיל כזה לא מושפעות ממשקל כבד,להבדיל מאנשים מבוגרים יותר.
😃
כלומר אם הייתי רושם 'סיבה נסיבתית' הייתי נוטל ממך את האמביציה לתקן אותי?
והדוגמא שלך עם הדיסקוס מעולה, בול באותה הלוגיקה של ההסבר שהצעתי למעלה. הנה, אני אפילו לא מתקן אותך : ))
אתה רציני? כבר כתבתי שאתה צודק כמובן.
(אבל אם כבר משכת אותי לכאן שוב, אלכס כתב שאין שום סיבה בעולם שהיא תמשוך עקום. הוא לא כתב שהיא לא 'צריכה' או שלא צריך 'לאפשר' לה למשוך כך)
ואתה חשבת שהוא התכוון לסיבה פיזית, כאשר המסקנה שנובעת מהטענה היא שבת 9 לא יכולה אלא למשוך ישר, ואך ורק ישר (מאחר שלא יתכן שהיא תמשוך עקום)?
כמובן
הבנתי. אז הטענה שלך הייתה שלמרות שבת 9 לא יכולה למשוך עם גב עקום, כנראה שהתנאים הקיצוניים של המשקל והתחרות הם שהביאו אותה לעשות זאת. עכשיו הכל ברור לי, תודה.
יש לנו בארץ ילדה, שבגיל 7 לחצה 22.5 ק"ג (היא הרבה מתחת ל-44 ק"ג קטגוריה מינימלית)
הילדה הזאת, ליזה טומילוב, נוסעת לאליפות אירופה GPC (עם אבא שלה, ולרי טומילוב).
חכו ותראו 😃