הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ילדה בת 9 (40 ק"ג) עושה סקוואט 85 ק"ג/ דדליפט 88 ק"ג/ לחיצת חזה 30 ק"ג

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
סקוואט (85 ק"ג):

דדליפט (88 ק"ג):

לחיצת חזה (30 ק"ג):

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Her plans are largely up to her, and where her interest takes her. Her immediate plan, for her next contest this summer, is to break the all-time raw squat record, across all powerlifting federations for women 97 lbs and below, which currently stands at 203 lbs (92.5 kilos). She has a very good chance of getting that based on how her training has been going. After that, we'll see. She is a 9 year old girl, and her mother and I want her to stay well-rounded, do well in school, etc. And stay physically active and healthy.​

Her deadlift form was really pretty good, except that she thrust back too far at the top. I've never seen her do that before, and we are working on making sure that she remembers that straightening at the top is not thrusting way back. The truth is that she deadlifted a lot more than I thought she could. In training at home, she usually squats more than she deadlifts. The thing about the deadlift is that the toughest part is usually right off of the floor, so you are starting from no stress to the toughes stress part of the lift. This is different than both squatting and benching. Because of this, getting really psyched up is particularly important for deadlifting (I hope you understand me). Naomi gets very psyched up by the crowd at contests, so she does particularly well in the deadlift compared with her trianing numbers. So, I have to watch her form at contests to know what to work on for the next contest.

המשך תגובת האבא, כולל על ביצוע הדדליפט.

הוא לא מתייחס אבל לגב העקום שלה, הוא כולה מתייחס לזה שהיא סוגרת עם הטית גב כזאת בסוף, זה לא סוף העולם, גב עקום מצד שני זה לא הכי רצוי.

תסתכל על הגב שלה. אין שום סיבה בעולם שילדה בגיל הזה תמשוך עם גב עקום. ולא, לא אכפת לי שזו תחרות.

סיבה אחת לפחות היא שמדובר בתחרות והיא מרימה משקל גבוה מאוד עבורה.
אלא אם אתה מכיר סטטיסטיקות שמראות שילדות בגיל כזה לא מושפעות ממשקל כבד,להבדיל מאנשים מבוגרים יותר.

אלא אם אתה מכיר סטטיסטיקות שמראות שילדות בגיל כזה לא מושפעות ממשקל כבד,להבדיל מאנשים מבוגרים יותר.

היא לא יודעת למשוך. הגב שלה מעולם לא נכנס למצב נכון, זה לא קשור למשקל. וגם בתחרות אין סיבה שהיא תמשוך משקלים שהיא לא יכולה למשוך קרוב למושלם. יש זמן לזה קצת אחרי גיל 9, אתה יודע.

לא ידעתי שזה אפשרי להרים(ועוד בגיל הזה) משקל כלכך גבוהה(מן הסתם ביחס למשקל שלה).
סבבה.

זו סיבה נסיבתית במקרה הטוב ולא סיבה בכלל במקרה המחמיר. זה כמו שאני אגיד שאין הרבה ילדות בנות 9 שמתחרות בזריקת דיסקוס, אז זה בסדר שאחת מהן זורקת עם השיניים (לשם ההקצנה).

😃
כלומר אם הייתי רושם 'סיבה נסיבתית' הייתי נוטל ממך את האמביציה לתקן אותי?
והדוגמא שלך עם הדיסקוס מעולה, בול באותה הלוגיקה של ההסבר שהצעתי למעלה. הנה, אני אפילו לא מתקן אותך : ))

😃
כלומר אם הייתי רושם 'סיבה נסיבתית' הייתי נוטל ממך את האמביציה לתקן אותי?
והדוגמא שלך עם הדיסקוס מעולה, בול באותה הלוגיקה של ההסבר שהצעתי למעלה. הנה, אני אפילו לא מתקן אותך : ))

אה, לא הבנת שב"סיבה נסיבתית" אני טוען שהטיעון שלך לא תקף? אתה אומר שהגב שלה עקום כי "היא בת 9 ומרימה משקל גבוה", ומבסס את ההשערה על היעדר נתונים סטטיסטיים כי אין הרבה בנות 9 שמרימות משקל גבוה. זו אכן סיבה מאוד הגיונית לאפשר גב עקום.

אלכס כתב שאין שום סיבה לאפשר גב עקום, ואתה שיערת שיש סיבה לאפשר גב עקום, שאם הבנתי נכון נעוצה בהשערה שייתכן שילדה בת 9 שמרימה משקלים כאלה לא יכולה למשוך אותם עם גב ישר. זה שהיא לא יכולה למשוך עם גב ישר יעיד יותר על כך שהיא לא צריכה למשוך מאשר על כך שצריך לאפשר לה למשוך עם גב עקום. יוצא שהסיבה שציינת לא מפריכה את הטענה הראשית שאין סיבה לאפשר גב עקום. QED

אתה רציני? כבר כתבתי שאתה צודק כמובן.

(אבל אם כבר משכת אותי לכאן שוב, אלכס כתב שאין שום סיבה בעולם שהיא תמשוך עקום. הוא לא כתב שהיא לא 'צריכה' או שלא צריך 'לאפשר' לה למשוך כך)

אתה רציני? כבר כתבתי שאתה צודק כמובן.

(אבל אם כבר משכת אותי לכאן שוב, אלכס כתב שאין שום סיבה בעולם שהיא תמשוך עקום. הוא לא כתב שהיא לא 'צריכה' או שלא צריך 'לאפשר' לה למשוך כך)

ואתה חשבת שהוא התכוון לסיבה פיזית, כאשר המסקנה שנובעת מהטענה היא שבת 9 לא יכולה אלא למשוך ישר, ואך ורק ישר (מאחר שלא יתכן שהיא תמשוך עקום)?

הבנתי. אז הטענה שלך הייתה שלמרות שבת 9 לא יכולה למשוך עם גב עקום, כנראה שהתנאים הקיצוניים של המשקל והתחרות הם שהביאו אותה לעשות זאת. עכשיו הכל ברור לי, תודה.

הבנתי. אז הטענה שלך הייתה שלמרות שבת 9 לא יכולה למשוך עם גב עקום, כנראה שהתנאים הקיצוניים של המשקל והתחרות הם שהביאו אותה לעשות זאת. עכשיו הכל ברור לי, תודה.

קצת בלבלת (כבר במקור) ביחס למי טען מה, אבל העיקר שנסתתמו טענותיי וניתן לחזור לכמה דברים מועילים יותר. בבקשה.

יש לנו בארץ ילדה, שבגיל 7 לחצה 22.5 ק"ג (היא הרבה מתחת ל-44 ק"ג קטגוריה מינימלית)

הילדה הזאת, ליזה טומילוב, נוסעת לאליפות אירופה GPC (עם אבא שלה, ולרי טומילוב).
חכו ותראו 😃

יש לנו בארץ ילדה, שבגיל 7 לחצה 22.5 ק"ג (היא הרבה מתחת ל-44 ק"ג קטגוריה מינימלית)

הילדה הזאת, ליזה טומילוב, נוסעת לאליפות אירופה GPC (עם אבא שלה, ולרי טומילוב).
חכו ותראו 😃

ילדה מוכשרת מאוד 🙌
היה ממש כיף לראות אותה בתחרות האחרונה
כבוד ענק, לוחצת יותר טוב ממני :120ag:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית