הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR 240kg deadlift, on 87.5 body weight

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
טוב אז אני מצטער שאני קצת מציף פה את הפורום בזמן האחרון, זה לא שאני נהנה לצלם סירטונים(במיוחד שצריך להציק לאנשים לעשות את זה), אבל ניסיתי 240 עם המגנזיום שנשאר לי אז אמרתי אם כבר אז לפחות נצלם את זה(בכל זאת PR), אז זהו זה הPR האחרון בהחלט לתקופה הקרובה, עלה, טכניקה לא משהו, היה כבד אבל לא כמו שחשבתי שיהיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הטכניקה לא משהו, סתם אני חושב כי העלית את התחת למעלה במקום לדחוף עם הרגליים בהתחלה. עושה רושם כאילו זה תיקון קטן שהיה עושה הרבה הבדל, אבל זה ניחוש..
בכל מקרה כל הכבוד, משקל מכובד.

• פותח/ת השרשור
כן הטכניקה לא משו, אבל רציתי לעלות את זה, וגם בכל זאת PR, הסיבה היחידה שהלכתי על זה, זה בגלל המגנזיום אחרי ה235 שגם היה PR הוא הרגיש לי "יחסית קל"(זאת אומרת היה כבד, אבל הרגשתי שיכולתי יותר), פה גם היתה לי אותה הרגשה, אבל אני לא הולך על PR שבוע שלישי ברציפות, גם הזווית צילום לא משהו, אבל איך שהבנאדם שבקשתי ממנו לצלם, צילם.

יפה מאוד - מאחל לך רמי שתמשיך להפגיז בPR ובסרטונים.

למה אגב זה האחרון? מתוכנן חיטוב?

• פותח/ת השרשור
האמת שכן, כבר מסתובב לי הרבה זמן בראש לחטב, אבל בלי קשר לא נראה לי שזה ממש טוב לעשות PR'S בכל אימון... סתם עשיתי ככה כי חבר הביא לי קצת מגנזיום, אז זה עזר למשוך יותר, אימון הבא אני אחזור לעבוד לחמישיות כנראה, וחיטוב אני אתחיל בקרוב, כנראה אחרי שאני אפסיק עם העבודה לצורך לימודים(עוד חודש ככה).

• פותח/ת השרשור
בוא לא נגזים כן, זה פעם בשבוע, וזה בסכ"ה שבועיים שבהם עשיתי PR'S, אבל כן אין ספק שלאורך תקופה לנסות PR כל אימון דדליפט זה לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית