הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר ורגישות ללקטוז

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
אני רוצה לקנות גיינר ו-Ultimate Nutrition Iso Mass Xtreme Gainer הכי מתאים לי ממה שבדקתי . הבעיה היא שאני רגיש ללקטוז ( אין חלב בשבילי =_= ) ,
אני אסתדר עם הגיינר?

\כמה זמן גיינר מחזיק? יש לו תאריך תפוגה או משהו?

הפרטים של הגיינר:
130286284426.th.jpg
[/URL][/IMG]

130286288795.th.jpg
[/URL][/IMG]

קודם כל אני רוצה לדעת למה אתה הולך דווקא על החברה הזאת?
לפי מה שאני יודע היא לא עברה בדיקות מעבדה תאמת לפני הרבה זמן אבל עדיין, עדייף ללכת על חברות כמו אופטימום דימטייז ואכשיו גם אינטרקטיב.
אני חושב שהגיינר מחזיק שנתיים משו כזה

הגיינר מחזיק להרבה זמן יש לו תאריך תפוגה ארוך אם אני לא טועה שלי עד 2012 ,
לגבי הגיינר עצמו , אל תקנה וניל זה זוועה וגם הערבוב שלו על הפנים הרבה גושים אני כל הזמן נלחם עם זה חצי שעה עד שהכל מתערבב לי . אני הייתי מציע לך (מתוך נסיון עם המוצר) לנסות לחפש גיינר אחר שיתאים לך

אני אישית בכלל נגד גיינרים כי בתכלס לפי דעתי הבעיה האמיתי היא להגיע לכמות החלבון הדרושה ופחמימה יש בשפע בכל מוצר (אורז,פסטה,כוסמת...) אני הייתי מציע ללכת על אבקת חלבון רגילה ולהוסיף לזה פחמימה פשוט, גם יוצא יותר משתלם

אתה יכול לשלב את החלבון אייזולט של אינטרקטיב (יש לך 10% הנחת פורום עם הצגת קופון). ולתסף בפחמימה בנפרד.

אלירן טען שהתות טעים.

היה לי את הגיינר. הוא מגעיל ולכן עשיתי בו עוגה (הוא מסרב להתערבב בכל צורה שהיא)
דווקא העוגה יצאה משהו משהו.
ואתה לא יכול לקחת אותו אם אתה רגיש ללקטוז אלא אם אתה לוקח כדורי לקטאז.
ממליץ על אייזולייט ופחמימה לבד. הכי זול והכי טעים. כל גיינר יעשה לך בלאגן בבטן כי יש בו לקטוז.

• פותח/ת השרשור
אני קונה גיינר לא בגלל שיש לי בעיה להגיע לערכים של התפריט , אלא כי לוקח לי 40דק במקרה הטוב לחזור הביתה (לאוכל) מהמכון , וזה אם אני לא מפספס את האוטובוס .
אם העניין היה לשלב חלבון עם פחממה פיתה עם טונה ומיונז היתה עושה את העבודה . מאחר וגם ככה חצי מהיום אני אוכל כריכים ( בית ספר ) אני לא צריך עוד כריך אחרי אימון אז חשבתי לקחת גיינר במקום . גם לגיינר יש את היתרונות של חלבון מורכב , קריאטין וכל מיני שליפציקים שאין בכריך .

ואחרי כל החפירה , האם תהיה לי בעיה עם הגיינר בגלל הרגישות שלי ללקטוז?

עריכה: כתבתי את כל זה לפני שראיתי את התגובה שלך (EMZ) , איזה בזבוז זמן 😵

שבוע שעבר קניתי את העלית מאס גיינר של דיימטייז. הוא הכי נקי מלקטוז שיש [97% נקי מלקטוז, ככה כתוב על התווית]. לפני זה היה לי את ה-ISS והדיימטייז הרבה יותר טוב ממנו. לקחתי קרם עוגיות והטעם אחלה.

אני אישית בכלל נגד גיינרים כי בתכלס לפי דעתי הבעיה האמיתי היא להגיע לכמות החלבון הדרושה ופחמימה יש בשפע בכל מוצר (אורז,פסטה,כוסמת...) אני הייתי מציע ללכת על אבקת חלבון רגילה ולהוסיף לזה פחמימה פשוט, גם יוצא יותר משתלם

לא רק שזה יוצא יותר משתלם, הוא גם לאכל! שלאכל פסטה/תפוחי אדמה לחמניות מה לא.. זה הרבה יותר טעים מאשר לשתות גיינר מסכן. עדיף חלבון בהרבה!!!!

• פותח/ת השרשור
שבוע שעבר קניתי את העלית מאס גיינר של דיימטייז. הוא הכי נקי מלקטוז שיש [97% נקי מלקטוז, ככה כתוב על התווית]. לפני זה היה לי את ה-ISS והדיימטייז הרבה יותר טוב ממנו. לקחתי קרם עוגיות והטעם אחלה.

אני אבדוק את זה , תודה רבה !

עריכה: לפי האתר שלהם זה 97% נקי מסוכר .

נערך לאחרונה:
אני אבדוק את זה , תודה רבה !

עריכה: לפי האתר שלהם זה 97% נקי מסוכר .
לא.. זה 99% נקי מסוכר, 97% נקי מלקטוז..

---------- התגובה התווספה ב 18:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:23 ----------

קח אחי במיוחד צילמתי לך 😃

97222793.jpg

נערך לאחרונה:
שלום לך.
אתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בישראל.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרינו!!
לרשותך עומד שלל גדול של מוצרים ביניהם אבקת החלבון אינטראקטיב ISOWHEY האיכותי.
מדובר בחלבון איזולייט טהור,ללא שומן ורק גרם אחד של פחמימה במנת הגשה,31 גרם חלבון במנת הגשה,טעמים מדהימים ודל בלקטוז.

למידע נוסף,לשובר ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה אלייך לחץ על הלינק המופיע בתחתית הודעה זו.

בברכה,צוות אינטראקטיב ישראל

אתה יכול לקנות את החלבון איזולט של אינטראקטיב ISOWHEY ולהוסיף לו פחמימה
כך תקבל מוצר איכותי ללא לקטוז
יש לך 10% הנחה בכל הארץ כגולש LBS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית