הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גל חדש של תוספים לאחר אימון

• פותח/ת השרשור bones
  • פורסם בתאריך

bones

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
-31
40
0
שבת שלום!
יצאו 2 מוצרים לאחרונה שמשלבים קריאטין, אל-ארגנין וחלבון (יש עוד דברים שאינני מכיר), אחד של אופטימום (הידרובילדר) ויוניברסל (טוררנט). האם יש יתרון במוצרים אלה כפי שהחברות טוענות או שזה בזבוז כסף ועדיף חלבון וגג קריאטין? מה שכן ביוניברסל יש מחממות בפטנט כלשהו שלא הבנתי

כשהמוצרים הישנים לא עובדים, צריך להחליף עטיפה ולרשום שזה פטנט מקורי של אותה חברה, אחרת אנשים לא ימשיכו לקנות. זה נקרא "ריענון מוצר" וזה מוקבל בעולם הכלכלה ובמיוחד בעולם תוספי התזונה.
לשאלתך, זה לא יעיל וחבל על הכסף. עדיף לקנות קריאטין מונו וחלבון בנפרד, אתה תחסוך הרבה כסף.

לא הבנתי, בהידרובילדר יש קריאטין? כשעשיתי הזמנה מBB אז קיבלתי מנה מההידרובילדר ואני חייב להודות שהתרשמתי לטובה ממנו- הטעם עשר ואפילו הרגשתי יום אחרי שהגוף קצת הצליח להתאושש יותר טוב משאר האימונים..אבל לא נראלי שהמוצר הזה באמת שווה מחיר שאפשר לקנות איתו 2 דליים של חלבון!

• פותח/ת השרשור
בנוגע לאופטימום אני יודע שהיה להם כבר מוצר שכזה רק עכשיו שיכללו עם חלבון שעבר הידרוליזציה ואני מבין מה שאתה אומר משה (הייתי סטודנט בניהול וכלכלה) אבל אני שואל את עצמי האם מבחינה מדעית יש איזה שהיא עדיפות לתישלובת שהם מציגים.. לצורך העניין בbb התגובות על המוצר של יוניברסל היו באמת כאילו הוא עוזר להתאוששות יותר ממוצרים אחרים (קראטין מונו או תשלובת שלו עם bcaa).. אפקט הפלסיבו על אדם עם רצון להאמין?

נראה מעניין אבל עדיין עדיף לקנות חלבון לבד+קריאטין. לא חושב שיש שם משהו שעושה את המוצר מיוחד מידי..

לא הבנתי, בהידרובילדר יש קריאטין? כשעשיתי הזמנה מBB אז קיבלתי מנה מההידרובילדר ואני חייב להודות שהתרשמתי לטובה ממנו- הטעם עשר ואפילו הרגשתי יום אחרי שהגוף קצת הצליח להתאושש יותר טוב משאר האימונים..אבל לא נראלי שהמוצר הזה באמת שווה מחיר שאפשר לקנות איתו 2 דליים של חלבון!
אני לא חושב שאתה יכול להרגיש מדבר כזה התאוששות טובה יותר באופן מורגש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית