הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר חזרות לכוח וגדילה מה האמת מאחורי זה

יוסי צפוני

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
-163
128
0
שבת שלום

אני ראיתי באיזה סרטון הסבר על עבודה של יד קידמית שהמדריך או המדגים שם אומר שביו 4- 8 חזרות זה לכוח ובין 10 - 12 חזרות זה לנפח של השריר.

השאלה שלי אם מספר החזרות ( ביתר חלקי הגוף) אכן משפיע על התפתחות השריר לגודל או חוזק?!
תודה

ואם כבר תרגילי עזר, אז את אלה שבאמת עוזרים. שבוחרים תרגילי עזר צריך לחשוב במונחים כלכליים- איזה תרגיל יביא את הכי הרבה תועלת להשקעה. מהסיבה הזאת מתח תמיד יהיה בחירה טובה יותר מכפיפות מרפק. צריכה להיות לך סיבה טובה לעשות תרגיל מסוים, אתה לא נכנס לחדר כושר ומבצע תרגיל כדי להתפמפם, אלה כדי להתחזק ולהתקדם. הרבה פעמיים מה שאתה לא עושה זה מה שמביא לתוצאות. כלומר לא לעשות תרגילי עזר, יעזור יותר מלעשות אותם.

נערך לאחרונה:
על מתח (אחיזה צרה בסופינציה)

Brian Dobson trainer of Ronnie Coleman and Branch Warren says “Deadlifts and chins built Ronnie’s back. Chin-ups are king for upper back development. Chin-ups are the upper body squat!

תראו אני אמרתי ת'נקודת מבט שלי. אני עושה מתח,בנט אובר את כל הסיפור ועדיין עושה בייספ בנפרד וזה עובד לי מצויין. פותח הפוסט יכול לעשות מה שבא לו..
אם תוכל להוכיח לי בבקשה למה תרגילי עזר לבייספ מיותרים( לא באותו אימון עם גב) אני ישמח.

תראו אני אמרתי ת'נקודת מבט שלי. אני עושה מתח,בנט אובר את כל הסיפור ועדיין עושה בייספ בנפרד וזה עובד לי מצויין. פותח הפוסט יכול לעשות מה שבא לו..
אם תוכל להוכיח לי בבקשה למה תרגילי עזר לבייספ מיותרים( לא באותו אימון עם גב) אני ישמח.

http://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/

דאוס יש לי שאלה קצת לא קשורה.
ראיתי שניסית את התוכניות של WS או וריאציה כלשהי שלה לתקופת זמן ארוכה.
והתאמנת גם במדקאו לתקופת זמן ארוכה.
באיזה תוכנית ראית יותר שיפור במשקלי עבודה בלחיצות ומשיכות? ובכללי מה הדעה שלך על שתי התוכניות בשביל פלג גוף עליון?

רגע אז מה הוחלט ?? הרבה חזרות זה טוב ליהודים או רע בהתקדמות..?

לדעתי זה טוב אבל במידה ושאר התוכנית שלך טובה והתזונה שלך מתוקתקת.
ולדעתם זה בכלל לא אפקטיבי. שמע גבר אם אתה מתאמן מתחיל תעשה SS וזהו.

לדעתי זה טוב אבל במידה ושאר התוכנית שלך טובה והתזונה שלך מתוקתקת.
ולדעתם זה בכלל לא אפקטיבי. שמע גבר אם אתה מתאמן מתחיל תעשה SS וזהו.

ולדעתי אתה ספאמר בהתהוות שלוטש עיניים לפרס דלי החלבון. אתה מגיב כמעט בכל ת'רד כאן ורוב הדברים שאתה רושם הם שטויות או פשוט חזרה על מה שאחרים אמרו.

ולדעתי אתה ספאמר בהתהוות שלוטש עיניים לפרס דלי החלבון. אתה מגיב כמעט בכל ת'רד כאן ורוב הדברים שאתה רושם הם שטויות או פשוט חזרה על מה שאחרים אמרו.
זה לא משנה, סוף כל חודש בודקים את ההודעות, אם נראה שהכל ספאם הוא פשוט לא יקבל.

זה לא משנה, סוף כל חודש בודקים את ההודעות, אם נראה שהכל ספאם הוא פשוט לא יקבל.

אני יודע לא לזה אני דואג. פשוט חבל לי שרמת התגובות בת'רדים יורדת ושאנשים מבולבלים מקבלים עצות מוזרות ולא מובנות ממשתמשים כמוהו.

כמו התגובות שלו כאן: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20459

WTF?

איך אתה קורא לזה ספאם בידיוק? רשמתי לו תגובה נורמאלית של מה שאני חושב שהוא צריך לעשות, זה שאתה אישית חושב אולי שSS FOR LIFE זה טוב.. לא אומר שכל תגובה אחרת היא ספאם.

איך אתה קורא לזה ספאם בידיוק? רשמתי לו תגובה נורמאלית של מה שאני חושב שהוא צריך לעשות, זה שאתה אישית חושב אולי שSS FOR LIFE זה טוב.. לא אומר שכל תגובה אחרת היא ספאם.
זה לא משנה, גם עצם העובדה שאתה מגיב בנושאים שאתה לא מבין בהם ואפילו מטעה, הופכת את התגובות שלך ללא לגיטימיות. אתה רוצה לזכות באבקת חלבון? אין בעיה, תגיב בנושאים שאתה בטוח בהם ויש לך ניסיון איתם. אל תגיב כדי שיעלו לך הנקודות בטבלה בצד ימין, כי זה לא יביא לך בסופו של דבר שום דבר.

דברים כמו:
אני מציע לך לקרוא על SS בפורטל מאמרים, ולעשות אותה ל3 חודשים משם לראות איך ההתקדמות ואז כבר לשלב ABC יחד עם כוח. לדוגמא כל אימון גב- אתה מבצע דדליפט,בנט אובר/T-BAR,מתח+עוד תרגיל..
ככה גם ברגליים, פשוט תשמור על עצימות גבוהה בתרגילים מורכבים ועל עצימות בינונית גבוהה בתרגילים רגילים..

לא עושים SS ל 3 חודשים מהסיבה הפשוטה שרק אחרי ~חודש מתחילים באמת להתאמן בתוכנית, וחודשיים זה ממש לא זמן מספיק לתוכנית, ומי שעושה SS ל 3 חודשים הוא ליצן צמרת כי הוא יפסיק בדיוק בזמן שהוא יתחיל להתקדם בתוכנית והוא בעצם בזבז 3 חודשים.

יש גם אפשרות לבניית תוכנית אימונים ABC שמתבססת על SS. כלומר אימוני עצימות גבוהים יחד עם בינוניים. אבל אני עדיין חושב שזה משהו שהמתאמן צריך לעשות לאחר שעשה SS והגיע למשקלים סבירים.

תחזור לפורטל ותראה איך SS בנוייה, אין שם שום קשר בין SS ל ABC בשום צורה שהיא. אי אפשר לעולם לבסס ABC על SS או ההפך. אתה לעולם לא תצליח להגיע לעצימות באימונים עם 5-6 אימונים בשבוע (ABC).

אם כבר בחרתה לעשות AB, אל תשכח את האלמנט של הכוח. תשקיע באימונים כבדים ובתזונה נכונה.

והתגובה הזו הייתה נטו ספאם, הגבת באותו אשכול 6 פעמים, למה זה נחוץ?

אני איתך, אם אתה רוצה יד גדולה צריך לעשות תרגילים לידיים ולאוו דווקא עם משקל כבד
בשילוב כמובן משיכות ולחיצות כבדות באימוני חזה/גב...

מתח לבד לא יספיק

אני איתך, אם אתה רוצה יד גדולה צריך לעשות תרגילים לידיים ולאוו דווקא עם משקל כבד
בשילוב כמובן משיכות ולחיצות כבדות באימוני חזה/גב...

מתח לבד לא יספיק

לא מצליח להבין אם אתה רציני או ציני..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית