ייעוץ מספר חזרות לכוח וגדילה מה האמת מאחורי זה

יוסי צפוני

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
-163
128
0
שבת שלום

אני ראיתי באיזה סרטון הסבר על עבודה של יד קידמית שהמדריך או המדגים שם אומר שביו 4- 8 חזרות זה לכוח ובין 10 - 12 חזרות זה לנפח של השריר.

השאלה שלי אם מספר החזרות ( ביתר חלקי הגוף) אכן משפיע על התפתחות השריר לגודל או חוזק?!
תודה

אני איתך, אם אתה רוצה יד גדולה צריך לעשות תרגילים לידיים ולאוו דווקא עם משקל כבד
בשילוב כמובן משיכות ולחיצות כבדות באימוני חזה/גב...

מתח לבד לא יספיק

זה נכון אולי ליד של 50 ס"מ, רוב הילדים פה מסתכלים על 80 קילו כמטרה.
מתח ולחיצות יספיק לכל מי שהוא לא בודיבילדר(תחרותי או חובבן).

זה נכון אולי ליד של 50 ס"מ, רוב הילדים פה מסתכלים על 80 קילו כמטרה.
מתח ולחיצות יספיק לכל מי שהוא לא בודיבילדר(תחרותי או חובבן).

בסדר אני לא מדבר על ילדים שרק התחילו SS/ליניארית
דרך אגב מיד 40 גם אפשר להתחיל לפמפמ לדעתי

מי שרוצה ידיים גדולות הייתי מוסיף בליניארית פעם/פעמיים בשבוע פמפומים בסוף אימון (תרגיל בייספס/טרייספס ומתח קצת)

בסדר אני לא מדבר על ילדים שרק התחילו SS/ליניארית
דרך אגב מיד 40 גם אפשר להתחיל לפמפמ לדעתי

מי שרוצה ידיים גדולות הייתי מוסיף בליניארית פעם/פעמיים בשבוע פמפומים בסוף אימון (תרגיל בייספס/טרייספס ומתח קצת)

אני חושב שזה מיותר, הייתי מוסיף במקום זה מתח ודיפס, תועלת הרבה יותר גדולה...

תוצאה של פאוורקלין מחורבן (משיכה עם הידיים)/פמפומים/ שניהם
🤡

s.0.0602.10.1.9.jpg

כן יש בעיה עם הלינקים שלהם
תחפש את הסרטון
http://www.flexonline.com/videos
תלחץ על החץ ימינה ותחפש training
ושם למטה את gigantic guns

הוא מקשקש שם קצת

אתה מתכוון לתרגילים של הTOP SECRET ARM ARSENAL? אני ניסיתי כמה מהתרגילים שלהם, זה ממש הביא לי פאמפ מטורף, לדעתי יש המון היגיון למה שהוא אומר שיש המוןןן סיבים בשריר ולא כולם מקבלים גירוי באימון סטנדרטי אז כדי לגרות אותם ולהביא לגדילה צריך "להמציא" ווריאציות שונות.

אתה מתכוון לתרגילים של הTOP SECRET ARM ARSENAL? אני ניסיתי כמה מהתרגילים שלהם, זה ממש הביא לי פאמפ מטורף, לדעתי יש המון היגיון למה שהוא אומר שיש המוןןן סיבים בשריר ולא כולם מקבלים גירוי באימון סטנדרטי אז כדי לגרות אותם ולהביא לגדילה צריך "להמציא" ווריאציות שונות.

כן כמה שיותר זוויות מוזרות כמה שיותר סטים וכמה שיותר פאמפ, הכל על מנת להגיע ל80 קילו על 10 אחוז שומן...

אה מצאתי וראיתי ת'סרטון זה טוני פרימן שם. הוא מדבר על בייספ בול איזה דקה.. והעיקר לסרטון קוראים GIGANTIC GUNS.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית