הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ביום ללא אימון

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
ביום ללא אימון אני אוכל במאזן נטראלי..
עכשיו זה יוצא די קצת קלוריות, ואני לא מצליח לאכול נורמלי.. אני אוכל דברים קטנים כדי לא לעבור את הקלוריות של המאזן הנטראלי.

מה עושים ביום ללא אימון? כי אני כמעט בטוח שאם אני אוכל במאזן חיובי בימים שאני לא מתאמן (אין גירוי לשריר) , אני סתם אשמין וגם אין לי צורך לעלות כל כך הרבה במשקל ולהיות במאזן חיובי כל יום.

(לפעמים אני גם עושה אירובי ביום שאני לא מתאמן, שזה עוזר לפעמים ומוסיף עוד מזון לתפריט.)

אתה נמצא במסה? במסה אוכלים במאזן חיובי כל הזמן, ובמיוחד בימי מנוחה כי הם ימים ממש חשובים בהם הגוף שלך צריך לנוח טוב ולקבל מספיק קלוריות כדי להיות מוכן לאימון הבא שלך!

אתה אמור לאכול במאזן שאתה צריך לפי המטרות שלך כל יום.
אם חיטוב - מאזן שלילי
אם מסה - מאזן חיובי

ימים ללא אימון הם חשובים מאוד, לא פחות מימי אימון.. זכור שהשריר גדל ומתאושש במנוחה

• פותח/ת השרשור
בהקשר לנושא- כמה אמור לשקול מישהו בגובה 1.60?
ומי שבגובה הזה ומתאמן?

אני לא רוצה לעלות מהר מדי במשקל ואז אני אצטרך להפסיק את המסה ולחטב.. מעדיף לעלות לאט, נכון ונקי

אין משקל מתאים למישהו בגובה מסויים, זה הכל תלוי בכמות מסת השריר שלו וכמות השומן בגופו.
יכול להיות אדם 1.60 ששוקל 80 קילו על 25% שומן שמן רצח. ויכול להיות אדם 80 קילו 1.60 על 12% זה אומר רק שיש לו פחות שומן ן יותר שריר.

אם אתה רוצה לעלות נקי זה אומר שתישאר על מאזן קלורי חיובי גבוהה של איזה 1000+ אבל תנסה להתרחק כמה שאפשר מג'אנק פוד(אני מתכוון בתזונה היום יומית שלך) תנסה לבנות תפריט שיכלול פחמימות מורכבות טובות(מאורז, פסטה,תפוחי אדמה,בטטה,כוסמת,שיבולת שועל) וחלבון טוב.
בגדול יש מסה מלוכלכת ופחות מלוכלכת..

"עלייה נקייה", אין ממש דבר כזה. מי שרוצה לעלות במסת שריר צריך לצפות גם לעלייה מסוימת באחוז השומן.
זה לא אומר לאכול כמויות אדירות של אוכל ולהשמין מאוד, אלא לדאוג למאזן חיובי נורמאלי שיאפשר התקדמות. כ-500 קלוריות מעל התחזוקה יכול להיות קו מנחה טוב. בהתאם להתאוששות וההשפעה על הגוף (משקל גוף ומשקלי עבודה) אתה תראה אם צריך להוסיף או לא.

לשאלתך, כמה צריך לשקול אדם שגובהו 1.60, אין לכך תשובה נכונה. זה תלוי במבנה הגוף, במסת השריר ועוד גורמים. אני מציע שלא תתיחס עכשיו לכמה אתה צריך לשקול, אלא תעבוד לקדם את המטרות שלך, אם זה אומר לעלות מסת שריר. כמה אתה "אמור" לשקול לא ממש צריך לעניין אותך.

לא ראיתי שענו לך כבר (כתבתי את ההודעה בדיוק). לא מסכים עם אנימל, זה לא המקור של הקלוריות כמו הכמות שלהן. אם הוא יאכל הרבה הוא יעלה וזה לא משנה עם המקור הוא "טוב" או לא.

נערך לאחרונה:
אין משקל מתאים למישהו בגובה מסויים, זה הכל תלוי בכמות מסת השריר שלו וכמות השומן בגופו.
יכול להיות אדם 1.60 ששוקל 80 קילו על 25% שומן שמן רצח. ויכול להיות אדם 80 קילו 1.60 על 12% זה אומר רק שיש לו פחות שומן ן יותר שריר.

אם אתה רוצה לעלות נקי זה אומר שתישאר על מאזן קלורי חיובי גבוהה של איזה 1000+ אבל תנסה להתרחק כמה שאפשר מג'אנק פוד(אני מתכוון בתזונה היום יומית שלך) תנסה לבנות תפריט שיכלול פחמימות מורכבות טובות(מאורז, פסטה,תפוחי אדמה,בטטה,כוסמת,שיבולת שועל) וחלבון טוב.

אני מקווה שאתה לא תזונאי...

עם כל הזמן שאתה משקיע בלהגיד שטויות, היית יכול להרוויח הרבה יותר מ270 שקל(שבאים בצורת אבקת חלבון כמובן)

אתה אמור לאכול במאזן שאתה צריך לפי המטרות שלך כל יום.
אם חיטוב - מאזן שלילי
אם מסה - מאזן חיובי

ימים ללא אימון הם חשובים מאוד, לא פחות מימי אימון.. זכור שהשריר גדל ומתאושש במנוחה

אין מה להוסיף.

אשמח לשמוע על הניסיון שלך..

כשאני עשיתי מסה זה עבד בישבילי. ויש עוד דוגמא לחבר מהמכון שלי שעשה מסה חצי שנה הקפיד על תזונה ממש טובה,אימונים טובים אכל כ1000 קלוריות מעל הBMR. הוא כמעט ולא עלה בשומן, אבל העלה כמות יפה של שריר.

כשאני עשיתי מסה זה עבד בישבילי. ויש עוד דוגמא לחבר מהמכון שלי שעשה מסה חצי שנה הקפיד על תזונה ממש טובה,אימונים טובים אכל כ1000 קלוריות מעל הBMR. הוא כמעט ולא עלה בשומן, אבל העלה כמות יפה של שריר.

אלף מעל לBMR או הRMR?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית