T thedag משתמש מתחיל 11 0 נק' מוניטין: 0 0 11 0 19/4/11 #1 במאמר הזה משה רשם, שכדי לשמור על המסת שריר בגוף בזמן החיטוב מחשבים: 69 X קילוגרם השומן בגוף, ואז מחסירים את התוצאה מהניטרלי. איך יודעים כמה קילוגרם שומן יש בגוף? ד"א האם מתפריט שנבנה על ידי המאמר הזה, צריך גם העמסת פחמימות ? וכל כמה ימים?
במאמר הזה משה רשם, שכדי לשמור על המסת שריר בגוף בזמן החיטוב מחשבים: 69 X קילוגרם השומן בגוף, ואז מחסירים את התוצאה מהניטרלי. איך יודעים כמה קילוגרם שומן יש בגוף? ד"א האם מתפריט שנבנה על ידי המאמר הזה, צריך גם העמסת פחמימות ? וכל כמה ימים?
B barw משתמש פעיל 754 5 נק' מוניטין: 77 0 754 5 19/4/11 #2 (אחוז שומן * משקל )/ 100 - זה כדי לחשב כמה קילוגרם שומן יש בגוף, תתקנו אותי אם אני טועה Upvote 0 Downvote
dingo משתמש קבוע 1,021 1 נק' מוניטין: 488 0 1,021 1 19/4/11 #3 יש מחשבונים לחישוב אני עשיתי ככה כדי לדעת מה הנטרלי ואז הורדתי קלוריות בהתאם תלוי כמה פחמימה אתה אוכל 150 +- העמסה ביו 10-14 יום פחות מזה אפשר פעם בשבוע גם זה תלוי כמה אתה שוקל Upvote 0 Downvote
יש מחשבונים לחישוב אני עשיתי ככה כדי לדעת מה הנטרלי ואז הורדתי קלוריות בהתאם תלוי כמה פחמימה אתה אוכל 150 +- העמסה ביו 10-14 יום פחות מזה אפשר פעם בשבוע גם זה תלוי כמה אתה שוקל
J Jonashacht משתמש פעיל 394 1 נק' מוניטין: 328 0 394 1 19/4/11 #4 א.ש, לדעתי הכי טוב להעלות תמונה לפורום. יש פה חבר'ה עם עין חדה בקטע הזה.. תריץ חיפוש ותראה שיש הרבה שיטות למדידה - חלקן לא מדוייקות וחלקן ממש לא מדוייקות 😃 הדברים האיכותיים עולים כסף, ודי מיותרים לחובבנים. ממליץ להתחיל מגירעון קלורי קטן יותר, ובמידה ואתה נתקע בחיטוב, תוריד 100-150 קלוריות כל פעם. Upvote 0 Downvote
א.ש, לדעתי הכי טוב להעלות תמונה לפורום. יש פה חבר'ה עם עין חדה בקטע הזה.. תריץ חיפוש ותראה שיש הרבה שיטות למדידה - חלקן לא מדוייקות וחלקן ממש לא מדוייקות 😃 הדברים האיכותיים עולים כסף, ודי מיותרים לחובבנים. ממליץ להתחיל מגירעון קלורי קטן יותר, ובמידה ואתה נתקע בחיטוב, תוריד 100-150 קלוריות כל פעם.