הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקולות רוסיות

• פותח/ת השרשור ELIA-E
  • פורסם בתאריך

ELIA-E

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
בעיקרון יש לי היסטוריה ארוכה באומניות לחימה ,עשיתי הפסקה עם זה בישביל SS ואולי עוד תוכנית (נראה כבר)אבל אני מיתכבן לחזור מתשהו ,השאלה מתי שאני יחזור אם אני ישתמש במשקולות רוסיות ישמר לי המסה ? ואם אני יוכל גם שם לגדול וכול זה יחסית טוב ?

לשמור על מאסה לא כ"כ קשה, אבל הכוח ירד לך כיוון שהיכולת להעמס משקל עם קקה בלס נמוך
אתה יכול להגדיל את הנפח של האימון איתם (יותר סטים/חזרות)

מאסת שריר אפשר לשמר +- (תלוי במצב שלך אם אתה לא הר אדם על 10% זה אפשרי)
גם תלוי בעיקר בתזונה
כוח אתה תאבד

למה במסת שריר אני לא ירד?

אם תאכל טוב
תתאמן עם הקטבלס בעומס (נפח ועצימות) מתאים זה ישמור לך +- על המאסה
בתנאי שהקטבלס מספיק כבדים ויש לך כמה סטים שלהם

בפלג גוף תחתון יהיה לך קשה לשמור כי דרוש הרבה משקל יחסית

אם זה זמני זה יעבוד
לאורך זמן אתה צריך מכון לא יעזור

• פותח/ת השרשור
הבנתי אולי במקום קטלבלס עדיף לי משקולות יד (איך שקוראים לזה,משקולות לא של מוט מיתכבן)?
ויעשה AB או משו אחר

אם אתה רוצה להתחזק באופן משמעותי ולאורך זמן אתה צריך מוט, אין מנוס מזה.
דאמבלס (משקולות יד) וקלטבלס טובים בתור תוספת, אבל לא בתור העיקר. הקושי לעלות בעומסים נכון לגבי שניהם.

אם אתה מתאמן בחדר כושר, למה אתה כל כך סולד מלעבוד עם מוט ונמשך לדאמבלס ולקטלבלס?
יש להם יתרונות, אבל אין תחליף לעבודה עם מוט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן בחדר כושר, למה אתה כל כך סולד מלעבוד עם מוט ונמשך לדאמבלס ולקטלבלס?
יש להם יתרונות, אבל אין תחליף לעבודה עם מוט.
כי בישבילי זה זמני כמו שאמרתי אני מיתכבן לחזור לאומניות לחימה ואני לא יוכל לשלב מטעמי תקציב....(לשלם גם למכון וגם אומניות)

הבנתי. לאורך זמן אין תחליף למוט, אבל בתנאים הקיימים כמובן שעדיף להתאמן עם מה שיש מאשר לא להאתמן כלל. ככלי בודד, הייתי מעדיף קטלבלס על דאמבלס. כך בחשבון שתצטרך מספר סטים של קטלבלים כדי להפיק מהם את התועלת. תעבוד בעומס גבוה ועם תרגילים גדולים (אם יש לך גישה למתח, מתח עם משקל יהיה טוב כי משיכות די קשה לעשות עם קטלבלס) וזה יכול +- לשרת את המטרות שלך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית