הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשרי להתפתח בקצב כזה?

• פותח/ת השרשור Avihay
  • פורסם בתאריך
A

Avihay

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אין לי הרבה זמן להתאמן מסיבות אישיות.
בשבוע יהיה לי פעם אחת להתאמן עד פעמיים מקסימום.
בשבוע השני יהיו לי עד 4 פעמים בשבוע להתאמן.

המאמן בחדר כושר המליץ לי על תוכנית AB לשבוע שבוא יהיו לי 4 ימים להתאמן.

מה אתם אומרים?

אתה מתאמן מתחיל לדעתי אתה צריך לעשות SS זה רק בתנאי שיש לך זמן להשקיע בתזונה ובאימונים כבדים.
תקרא בפורטל מאמרים על תוכנית הSS. אם לא תרצה,למרות שהיא הכי טובה בישבילך. תעשה כבר AB
ובAB תכניס הרבה מהבסיס של SS.

אביחי, תעזור לנו לעזור לך - תן פרטים על עצמך, גיל, גובה, משקל, ניסיון באימונים, משקלי עבודה... לפי השאלה אני אניח שאתה מתחיל.

יש אינספור מקרים של מתאמנים שמקבלים תוכנית AB מסויימת מהמאמן, באים לכאן ונחשפים למה שבאמת עובד (התוכנית שלך כרגע גם עובדת אבל הרבה יותר לאט מהקצב התקדמות המירבי שלך). קרא על תוכניות כוח בפורטל, על תזונה מתאימה ובכללי אתה יכול לשאוב הרבה מידע מהאתר. לפני ששואלים שאלה כאן, כדאי לעבור על הפורומים השונים, הארכיון, הנעוצים, ולגלות שהיא נשאלה עשרות פעמים בעבר.

כל אחד צריך לצבור קצת כוח בהתחלה עם תוכנית מתאימה, ולנתב אותו למטרות שלו אחר כך..

אתה מתאמן מתחיל לדעתי אתה צריך לעשות SS זה רק בתנאי שיש לך זמן להשקיע בתזונה ובאימונים כבדים.
תקרא בפורטל מאמרים על תוכנית הSS. אם לא תרצה,למרות שהיא הכי טובה בישבילך. תעשה כבר AB
ובAB תכניס הרבה מהבסיס של SS.
אתה כל הזמן משתמש במושג הזה, הבסיס של SS. מאוד מעניין אותי לאיזה בסיס אתה מתכוון.

אין לי הרבה זמן להתאמן מסיבות אישיות.
בשבוע יהיה לי פעם אחת להתאמן עד פעמיים מקסימום.
בשבוע השני יהיו לי עד 4 פעמים בשבוע להתאמן.

המאמן בחדר כושר המליץ לי על תוכנית AB לשבוע שבוא יהיו לי 4 ימים להתאמן.

מה אתם אומרים?

תגיד מה פתחת יוזר חדש כי קיבלת באן בקודם?? אותך למשה!! :nono:

אביחי, תעזור לנו לעזור לך - תן פרטים על עצמך, גיל, גובה, משקל, ניסיון באימונים, משקלי עבודה... לפי השאלה אני אניח שאתה מתחיל.

יש אינספור מקרים של מתאמנים שמקבלים תוכנית AB מסויימת מהמאמן, באים לכאן ונחשפים למה שבאמת עובד (התוכנית שלך כרגע גם עובדת אבל הרבה יותר לאט מהקצב התקדמות המירבי שלך). קרא על תוכניות כוח בפורטל, על תזונה מתאימה ובכללי אתה יכול לשאוב הרבה מידע מהאתר. לפני ששואלים שאלה כאן, כדאי לעבור על הפורומים השונים, הארכיון, הנעוצים, ולגלות שהיא נשאלה עשרות פעמים בעבר.

כל אחד צריך לצבור קצת כוח בהתחלה עם תוכנית מתאימה, ולנתב אותו למטרות שלו אחר כך..

אתה כל הזמן משתמש במושג הזה, הבסיס של SS. מאוד מעניין אותי לאיזה בסיס אתה מתכוון.

למה שאני מתכוון זה לעצימות הגבוהה שיש בתוכנית. גם אם אתה עושה AB. אפשר לשלב עצימות גבוהה בלי בעיה.

לדוגמא אימון גב בAB:
מתח 3X6 עם משקל
בנט אובר/טי באר 3X6-8
דדליפט 1X6

לזה אני מתכוון, כי יש כאלה שחושבים שתוכנית פיצולים צריך לעשות רק בנפח גבוהה ועושים דבר כזה:
משיכה עליונה: 3X10-12
חתירה במכשיר 3X10-12
חתירה עם משקולת יד -3X10-12

למה שאני מתכוון זה לעצימות הגבוהה שיש בתוכנית. גם אם אתה עושה AB. אפשר לשלב עצימות גבוהה בלי בעיה.

לדוגמא אימון גב בAB:
מתח 3X6 עם משקל
בנט אובר/טי באר 3X6-8
דדליפט 1X6

לזה אני מתכוון, כי יש כאלה שחושבים שתוכנית פיצולים צריך לעשות רק בנפח גבוהה ועושים דבר כזה:
חתירה במכשיר 3X10-12

תגיד לי אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל??? תנסה אתה לעשות באותו אימון מתח, BOR ודדליפט. אחרי שתנסה תחזורותבין למה אתה מבלבל את המח.

בוא אני אתן לך רמז: בSS יש באימון סט 1 של דדליפט וזהו!!! ואתה מציע לו לעשות 3 משיכות באימון??

אם אתה מצליח כנראה שהדדליפט שלך שווה לתחת

ותסלח לי על הנימה התוקפנית אבל אתה פשוט נותן פה לאנשים עצות בלי לדעת מהחיים שלך.

לדוגמא אימון גב בAB:
מתח 3X6 עם משקל
בנט אובר/טי באר 3X6-8
דדליפט 1X6

חתירה במכשיר 3X10-12

ת'אמת שאני מתחיל להנות מהתגובות שלך.. 🤡

תגיד לי אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל??? תנסה אתה לעשות באותו אימון מתח, BOR ודדליפט. אחרי שתנסה תחזורותבין למה אתה מבלבל את המח.

בוא אני אתן לך רמז: בSS יש באימון סט 1 של דדליפט וזהו!!! ואתה מציע לו לעשות 3 משיכות באימון??

אם אתה מצליח כנראה שהדדליפט שלך שווה לתחת

ותסלח לי על הנימה התוקפנית אבל אתה פשוט נותן פה לאנשים עצות בלי לדעת מהחיים שלך.

אני עושה ויוצא לי מצוין. זה בעיה לעשות מתח עם דדליפט ואז משיכה? הכוונה פה לא לעשות 90% משקל בכל סט וסט.
אלא להתחיל מ 50% ולעלות ל80% בסוף הסט אז זה אפשרי.. אם לעשות כל סט 80-90% מכוח בטח שאי אפשר..

---------- התגובה התווספה ב 20:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:09 ----------

ת'אמת שאני מתחיל להנות מהתגובות שלך.. 🤡
ברכות, אני שמח שאתה נהנה.

בשבוע שאתה יכול פעם פעמיים תעשה FBW סקוואט+לחיצה+משיכה
בשבוע השני אתה יכול 3 אימוני FBW או 4 אימוני AB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית