אפל תובעת את סמסונג: הגלקסי הוא העתק של האייפון והאייפד

סבבה, לך למיקרוסופט תגיד להם שאתה רוצה לראות את הקוד של הווינדוס הבא כי מה שהם מתכנתים שם זה לא שלהם.

סבבה, לך למיקרוסופט תגיד להם שאתה רוצה לראות את הקוד של הווינדוס הבא כי מה שהם מתכנתים שם זה לא שלהם.

תגיד, אתה מפגר? הוא אמר לך שאין לך זכות לשייך לעצמך קניין רוחני, איך הסקת מזה שכל אחד יכול ללכת למיקרוסופט ולדרוש מהם לראות את הקוד?

תגיד, אתה מפגר? הוא אמר לך שאין לך זכות לשייך לעצמך קניין רוחני, איך הסקת מזה שכל אחד יכול ללכת למיקרוסופט ולדרוש מהם לראות את הקוד?

כי הקוד הוא לא שלהם, הוא של כולם. הזכות שלהם לראות את הקוד שווה לזכות שלך (לפי הטענה שלכם). ולכן הוא יכול ללכת ולראות את זה, הרי אין כזה דבר קניין רוחני.

אתה טיפש שאין דברים כאלה. הקוד הוא שלהם כל עוד הוא יושב על ההארד דיסק שלהם במשרד שלהם. איך הסקת מהעובדה שידע הוא לא רכוש את הטענה שאפשר לדרוש אותו?

אסור. זה גורם לסטיב ג'ובס להצטרך להתאמץ בשביל הכסף, ולא מבטיח לו שום הכנסה. ומן הסתם, איך אפשר לחיות בעולם אכזר כזה שלסטיב ג'ובס אין הכנסה מובטחת.

לחיות כנראה שלא, יש לו סרטן

אתה טיפש שאין דברים כאלה. הקוד הוא שלהם כל עוד הוא יושב על ההארד דיסק שלהם במשרד שלהם. איך הסקת מהעובדה שידע הוא לא רכוש את הטענה שאפשר לדרוש אותו?

איך הקוד שלהם? הרי סיכמנו שאין כזה דבר קניין רוחני? אם אני אשים את חוקי ניוטון על הארד דיסק שלי זה הופך אותם לשלי?
אם הם אין להם זכות על המידע שיש על הארד דיסק אתה יכול לראות אותו.

איך הקוד שלהם? הרי סיכמנו שאין כזה דבר קניין רוחני? אם אני אשים את חוקי ניוטון על הארד דיסק שלי זה הופך אותם לשלי?

זה הופך את ההארד דיסק לשלך. לא קשור לאיזה מידע יש או אין עליו. זה כמו לומר שיש לך זכות לגנוב לי את הארוחת צהריים כי אין לי זכויות יוצרים על הטעמים מלוח, חמוץ ומתוק

למה ידע הוא אינו רכוש?
למה לפתח תרופות או המצאות אם כל אחד יכול לבוא ולגנוב אותו(הרבה יותר קל מאשר לבצע את הפיתוח עצמו).

אז אם מייקרוסופט פיתחו את הדאבל קליק הוא שייך להם?

זה הופך את ההארד דיסק לשלך. לא קשור לאיזה מידע יש או אין עליו. זה כמו לומר שיש לך זכות לגנוב לי את הארוחת צהריים כי אין לי זכויות יוצרים על הטעמים מלוח, חמוץ ומתוק

מה קשור הטעמים? טעמים זה משהו סוביקטיבי, ברור שרגשות הם רק שלך.

אני אחזור על עצמי, אני אשים את חוקי ניוטון בתוך הארד דיסק זה הופך את חוקי ניוטון לשלי?
מה זאת אומרת לא חשוב איזה מידע יש או אין עליו? זה כול הויכוח, שהמידע שיש עליו כן שייך לבעל הראד דיסק (או לכול כלי אחסון אחר). והוא לא חסר בעלות כמו שאתה טוענים.

• פותח/ת השרשור
דאבל קליק לא, עכבר כן. הבעיה שעכבר שיש במחשב עבר אבולוציה דיי גדולה, כולל צבאית, לכן אף אחד לא באמת יכול לקחת עליו זכויות יוצרים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mouse_%28computing%29

בכל מקרה יש את איגוד הפטנטים העולמי או הארצי ואם יוצא משהו חדש לעולם הוא נרשם שם, ואתה יכול לנשק את התחת למי שהמציא את זה, הוא יתבע לך את הצורה אם תשתמש במידע או במוצר שלו בכל דרך שהיא.

אם אתה יכול להוכיח שאתה הראשון שפתחת את זה ואתה רושם על זה פטנט, אז כן יש לך זכויות על מה שפיתחת. אני יודע שיש עם זה בעיתיות, כי מה אשם מי שנולד 10 שנים אחרי הדאבל קליק שהוא לא נולד באותו זמן שפיתחו אותו. אבל רק ככה תעשייה יכולה להתפתח, אחרת אנשים לא יפתחו מוצרים אם הם יידעו שברגע שהם ייפתחו אותו, מישהו יבוא בדרישה שזה שגם שלו ויעשה בזה שימוש.

• פותח/ת השרשור
לפני שבוע הגישה אפל תביעה נגד סמסונג בטענה שהעתיקה את מוצריה. כעת טוענת סמסונג שאפל הפרה פטנטים שלה בתחום העברת מידע מטלפונים ניידים למחשבים אישיים

http://www.themarker.com/wallstreet/1.630268

אתה באמת לא מבין את הסתירה פה???

יש חוקים לפטנטים, אבל כן לUI יכול להיות זכויות.

מה קשור הטעמים? טעמים זה משהו סוביקטיבי, ברור שרגשות הם רק שלך.

אני אחזור על עצמי, אני אשים את חוקי ניוטון בתוך הארד דיסק זה הופך את חוקי ניוטון לשלי?
מה זאת אומרת לא חשוב איזה מידע יש או אין עליו? זה כול הויכוח, שהמידע שיש עליו כן שייך לבעל הראד דיסק (או לכול כלי אחסון אחר). והוא לא חסר בעלות כמו שאתה טוענים.
אתה טיפש.

אז אסור לך לפתח מכונית כי לא המצאת את הגלגל, אסור לך לרוץ כי מישהו חשב על זה לפניך ואסור לך לעשות שייק חלבון בבלנדר כי זה מוגן בזכויות יוצרים. אין לזה סוף. בשביל להבין למה קניין רוחני זה לא רכוש צריך להגדיר רכוש ואיך אדם יכול לרכוש משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית