עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה "לוקח סודות של חברות"?
סבבה, לך למיקרוסופט תגיד להם שאתה רוצה לראות את הקוד של הווינדוס הבא כי מה שהם מתכנתים שם זה לא שלהם.
תגיד, אתה מפגר? הוא אמר לך שאין לך זכות לשייך לעצמך קניין רוחני, איך הסקת מזה שכל אחד יכול ללכת למיקרוסופט ולדרוש מהם לראות את הקוד?
אסור. זה גורם לסטיב ג'ובס להצטרך להתאמץ בשביל הכסף, ולא מבטיח לו שום הכנסה. ומן הסתם, איך אפשר לחיות בעולם אכזר כזה שלסטיב ג'ובס אין הכנסה מובטחת.
אתה טיפש שאין דברים כאלה. הקוד הוא שלהם כל עוד הוא יושב על ההארד דיסק שלהם במשרד שלהם. איך הסקת מהעובדה שידע הוא לא רכוש את הטענה שאפשר לדרוש אותו?
איך הקוד שלהם? הרי סיכמנו שאין כזה דבר קניין רוחני? אם אני אשים את חוקי ניוטון על הארד דיסק שלי זה הופך אותם לשלי?
אם הם אין להם זכות על המידע שיש על הארד דיסק אתה יכול לראות אותו.
אתה טיפש שאין דברים כאלה. הקוד הוא שלהם כל עוד הוא יושב על ההארד דיסק שלהם במשרד שלהם. איך הסקת מהעובדה שידע הוא לא רכוש את הטענה שאפשר לדרוש אותו?
זה הופך את ההארד דיסק לשלך. לא קשור לאיזה מידע יש או אין עליו. זה כמו לומר שיש לך זכות לגנוב לי את הארוחת צהריים כי אין לי זכויות יוצרים על הטעמים מלוח, חמוץ ומתוק
דאבל קליק לא, עכבר כן. הבעיה שעכבר שיש במחשב עבר אבולוציה דיי גדולה, כולל צבאית, לכן אף אחד לא באמת יכול לקחת עליו זכויות יוצרים.אז אם מייקרוסופט פיתחו את הדאבל קליק הוא שייך להם?
אז אם מייקרוסופט פיתחו את הדאבל קליק הוא שייך להם?
אתה באמת לא מבין את הסתירה פה???איך הקוד שלהם? הרי סיכמנו שאין כזה דבר קניין רוחני? אם אני אשים את חוקי ניוטון על הארד דיסק שלי זה הופך אותם לשלי?
אם הם אין להם זכות על המידע שיש על הארד דיסק אתה יכול לראות אותו.
אז אם מייקרוסופט פיתחו את הדאבל קליק הוא שייך להם?
אתה טיפש.מה קשור הטעמים? טעמים זה משהו סוביקטיבי, ברור שרגשות הם רק שלך.
אני אחזור על עצמי, אני אשים את חוקי ניוטון בתוך הארד דיסק זה הופך את חוקי ניוטון לשלי?
מה זאת אומרת לא חשוב איזה מידע יש או אין עליו? זה כול הויכוח, שהמידע שיש עליו כן שייך לבעל הראד דיסק (או לכול כלי אחסון אחר). והוא לא חסר בעלות כמו שאתה טוענים.