הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר בSS

• פותח/ת השרשור Phoenix
  • פורסם בתאריך

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
מה אתם אומרים על הוספת 2 סטים ליד קידמית?
כי זה השריר שהכי בפיגור (בגודל, לא בכוח) אצלי והוא לא גדל בינתיים (כבר 3-4 חודשים בSS)

איזה תרגיל להוסיף? כמה סטים וכמה חזרות?

תודה 😃

אין מצב שהוא לא גדל, אז אתה לא עובד נכון ו/או לא אוכל טוב

אתה יכול להוסיף מתח ומקבילים בשלב הראשון

want bigger arms? then SQUAT!!!

הגודל הוא לא הדבר שהכי אמור לעניין אותך עכשיו, מה שצריך לעניין אותך זה להתחזק, בגלל זה אתה בתכנית הזאת.

אל תעשה מתח במקום פאוורקלין, די בטוח שאתה עוד לא עושה פאוורקלין בטכניקה נכונה אז אין טעם לשנות.

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר על לתקן את הסקוואט שלך קודם?
מתקן את הסקוואט, אבל מה? בגלל שהסקוואט לא נכון היד לא גדלה?
אני לא עושה פוואר קליין כי זה לא אפשרי במכון שלי, עושה בנט אובר רואו...
מההתחלה הדבר העיקרי שרציתי מהתוכנית זה שהיד תגדל, זו המטרה העיקרית....
וזה שבעצם היד לא גדלה (יד אחורית כן גדלה תאמת) אומר שלדעתי התוכנית לא עובדת (למרות שעליתי במשקלים)

הכי חשוב לי זה היד קידמית, רוצה אני אשלח לך תמונה שתראה את הפרופורציה בין היד קידמית לכתף ותבין למה אני מבואס?

מתקן את הסקוואט, אבל מה? בגלל שהסקוואט לא נכון היד לא גדלה?
אני לא עושה פוואר קליין כי זה לא אפשרי במכון שלי, עושה בנט אובר רואו...
מההתחלה הדבר העיקרי שרציתי מהתוכנית זה שהיד תגדל, זו המטרה העיקרית....
וזה שבעצם היד לא גדלה (יד אחורית כן גדלה תאמת) אומר שלדעתי התוכנית לא עובדת (למרות שעליתי במשקלים)

הכי חשוב לי זה היד קידמית, רוצה אני אשלח לך תמונה שתראה את הפרופורציה בין היד קידמית לכתף ותבין למה אני מבואס?

זה שהיד קדמית הכי חשובה לך זה כבר עצוב. כדי שהיא תגדל אתה צריך לגדול בכל הגוף. זה לא עובד הפוך.

זה מאוד עצוב שאתה מבואס, אבל תתמקד בתוכנית.

• פותח/ת השרשור
זה שהיד קדמית הכי חשובה לך זה כבר עצוב. כדי שהיא תגדל אתה צריך לגדול בכל הגוף. זה לא עובד הפוך.

זה מאוד עצוב שאתה מבואס, אבל תתמקד בתוכנית.
אני מבואס כי הכל גדל חוץ מהיד קידמית.... ובאמת שזה ככה :(
מכל שאר הגוף שלי אני ממש מרוצה 😃

אני מבואס כי הכל גדל חוץ מהיד קידמית.... ובאמת שזה ככה :(
מכל שאר הגוף שלי אני ממש מרוצה 😃

אתה יכול להוסיף מיליון סטים ליד קדמית. זה לא יעזור. תוסיף קצת מתח אולי תראה שיפור, אבל תתמקד בלגדול, לא ביד קדמית.

תעשה מתח במקום חתירה. חתירה לא מועילה לך בכלום, מתח משפר לך את הבנץ' פרס.

• פותח/ת השרשור
תעשה מתח במקום חתירה. חתירה לא מועילה לך בכלום, מתח משפר לך את הבנץ' פרס.
מה ההיגיון? :S

אני מתמקד בלגדול!!!! אבל כמו שאמרתי, הכל גדל חוץ מהיד קידמית!
זה למה שאני רוצה להוסיף סטים ליד קידמית....

אני באמת מתקשה להבין למה היד כזאת חשובה לאנשים....

ואםצ אתה עושה סקוואט בצורה שאתה מרים את המוט, פאוורקלין הא משחק ילדים

היד קדמית תגדל יחד עם כל הגוף, אתה לא פופאי שהיד שלך תהיה בגודל הרגל, אף אחד אחר לא, היד גודלת ביחס ישיר לשאר הגוף.

אני מציע שתשב ותחשוב שוב מה אתה רוצה להשיג ותפעל בהתאם, זה לא נראה שהבנת את הפואנטה בתכנית הזאת..

• פותח/ת השרשור
אני פשוט שונא כשאתם עושים את זה, למרות שאתם רק מנסים לעזור 😣
היד הרבה הרבה יותר קטנה ביחד לשאר הגוף, וזה מציק ונראה ממש מוזר, וזה למה שמזה מבאס כל כך
המאמן הראשי בחדר כושר לא מרשה לנו לעשות פוואר קלין, גם אם אני יעשה את זה מושלם אני לא יכול לעשות את זה אז מהזה משנה?
מאיזה משקל להתחיל מתח? הייתי עושה בתוספת של 20 קילו ל6 חזרות 4 סטים (אולי באחרונים הייתי עושה 5 חזרות).
מתח עובד חזק על יד קידמית?

כן, מתח עובד חזק על יד קדמית. על סמך מה החלטת שהיד ממש קטנה יחסית לשאר הגוף?

אני לא מבין איזה מכון מפגר יש לך, להרים תמוט של הסקוואט כמו פועלי בניין מג'לג'וליה זה בסדר, אבל פאוורקלין עם גג 50 קילו על המוט זה הוא לא מרשה?

בקשר ליד, היא תגדל, אין לה ברירה, ויש משפט מאוד יפה וקצת חרוש, שלתכנית של ריפטו הוא הכי רלוונטי שיש, הוא הולך ככה SHUT UP AND SQUAT
הרבה דברים לא יראו ברורים בתכנית בהתחלה, אם זה הווליום הנמוך או החוסר גיוון, אבל עובדה שלאורך השנים התכנית הזאת היא מהטובות אם לא הכי טובה שיש, בגלל זה צריך פשוט לעשות סקוואט ולשתוק.

בקשר למתח, כמו כל שאר התרגילים, תתחיל ממשקל שממנו תוך להתקדם לאורך זמן.

הכי חשוב, אל תתקע לעצמך עכשיו מקלות בגלגלים, הבחירה בSS היא הכי טובה שיכלת לעשות, תן לה זמן והיא תוכיח את עצמה

אמרתי דייב טייט
אם אני לא טועה זה ב8 בלה בלה לבנץ' פרס חזק יותר
deus בטח זוכר

כן, דייב טייט אומר שחתירות משפרות בנץ' פרס כי זה עבודה באותו מישור. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית