הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי עזר בSS

• פותח/ת השרשור Phoenix
  • פורסם בתאריך

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
מה אתם אומרים על הוספת 2 סטים ליד קידמית?
כי זה השריר שהכי בפיגור (בגודל, לא בכוח) אצלי והוא לא גדל בינתיים (כבר 3-4 חודשים בSS)

איזה תרגיל להוסיף? כמה סטים וכמה חזרות?

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
כן, מתח עובד חזק על יד קדמית. על סמך מה החלטת שהיד ממש קטנה יחסית לשאר הגוף?
תראה את הגודל של הכתף שלי ואז את הגודל של היד קידמית ואתה תבין :( לא קרובים אפילו אחד לשני :😃😃😃(😵😵😵
אז אני יעשה מתח במקום בנט אובר רואו (מתי פועל יותר יד קידמית כשיד כלפי הפנים או לצד השני?)

אתה יודע למה הוא אמר את זה? (אני נראה לי יודע, פשוט מעניין אם אתה יודע).
חיזוק הרחבת הגב יתן לך בסיס רחב לעבוד עליו כשאתה על הספסל, ובבנץ' צריך לדעת להשתמש בגב.
חוץ מהעובדה שמתח יחזק לך את האמות, את הבייספס והטרייספס שהם חלקים חשובים בבנץ'.

"For example, an excellent way to improve a stuck bench press is to add chin-ups to the
workout. Chins add enough work to the triceps, forearms, and upper back that the contribution
of these muscle groups to the bench press is reinforced for the trainee that needs a little extra
work."

-מהספר.

את החלק של הגב והבסיס הרחב אני חושב שקראתי במקום אחר.

חיזוק הרחבת הגב יתן לך בסיס רחב לעבוד עליו כשאתה על הספסל, ובבנץ' צריך לדעת להשתמש בגב.
חוץ מהעובדה שמתח יחזק לך את האמות, את הבייספס והטרייספס שהם חלקים חשובים בבנץ'.

"For example, an excellent way to improve a stuck bench press is to add chin-ups to the
workout. Chins add enough work to the triceps, forearms, and upper back that the contribution
of these muscle groups to the bench press is reinforced for the trainee that needs a little extra
work."

-מהספר.

את החלק של הגב והבסיס הרחב אני חושב שקראתי במקום אחר.

על בסיס אותם טענות BOR עונה לאותה מטרה בהקשר הזה.

הגיוני.
אבל מתח אפשר להוסיף בתור תרגיל עזר וחתירה לא (כי מתח לא מעמיס על הגב התחתון והרגליים כמו שחתירה במוט כן)

אתה יכול לעשות אז חתירה עם משקולת לאותה מטרה, בכלל כל תרגיל גב, אפילו פולי ו TBAR, יתנו לך גב רחב יותר וחיזוק של הזרועות.

אני דווקא חשבתי יותר בקטע שהחזה הוא אסיסטנט בתנועה, מה שאין בחתירה, אבל שיהיה...

אתה יכול לעשות אז חתירה עם משקולת לאותה מטרה, בכלל כל תרגיל גב, אפילו פולי ו TBAR, יתנו לך גב רחב יותר וחיזוק של הזרועות.

אני דווקא חשבתי יותר בקטע שהחזה הוא אסיסטנט בתנועה, מה שאין בחתירה, אבל שיהיה...
זה פחות קריטי, ובכל מקרה התנועה ממפרק הכתף.
עבודה בכבלים לא תתן לך חיזוק של הזרועות כמו שמתח יתן.
יאללה שיהיה לילה אנאבולי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית