עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיאנבול זה חרא לפי דעתי..
1. רעילות גבוהה לכבד.
2. נותן לך כוח ומפוצץ אותך בנוזלים.
3. המשקל שתעלה עקב העליה האדירה בנוזלים ירד לגמרי לאחר שתפסיק את השימוש בדיבול.
4. משקלי העבודה הגבוהים שהדיבול יתן לך ירדו לאחר ההפסקה של השימוש.
קיצר רק חרא ואנשים מתלהים להיות בריונים למשך ארבעת השבועת הראשונים של הסייקל.
בנוסף להכל אתה תצטרך לעשות PCT על פארש רק בגלל שהשתמשת בדיבול שגם ככה לא נתן לך כלום.
שווה?
אז מה הסיבה שמתאמני כח לוקחים את החומר הנ״ל ואינם יוכלו לשמור על תוצאות לקראת התחרות? יש נסיגה מלאה בביצועים או שנסיגה חלקית?
אתה אומר שלדיאנבול לא צריך PCT?קודם כל אני לא יודע מאיפה אתם מבאים את השטויות האלה שדיאנבול לבד, לא אפקטיבי.
מנסיון שלי, מכרתי ל-2 חברים, וכל אחד מהם עלה ב-6 שבועות של הסייקל כ-7-10 קילו ולאחר סיום הסייקל הכל נשאר שום דבר לא ירד, ולא נעלם מלבד חצי קילו/קילו נוזלים.
ומנסיון אישי שלי עליתי 7 קילו ושום דבר לא ירד ולא נעלם.. הדיאנבול מגיב לאחר 3 ימים בממוצע אתה יכול לעשות סייקל של 6 שבועות עם 30 מ"ג דיאנבול לבד, אתה תעלה יופי.
ולא צריך PCT כמו נובלודקס או כירוגין מיותר. ולא ניהיה ג'ינוי ולא בטיח אתם לא יודעים מה ההשלכות של נובלודקס וכמה זה מיותר לקחת.
אבל איך שקלינה היה אומר, כל אחד ואני והמאמין שלו.
דיאנבול זה חרא לפי דעתי..
1. רעילות גבוהה לכבד.
2. נותן לך כוח ומפוצץ אותך בנוזלים.
3. המשקל שתעלה עקב העליה האדירה בנוזלים ירד לגמרי לאחר שתפסיק את השימוש בדיבול.
4. משקלי העבודה הגבוהים שהדיבול יתן לך ירדו לאחר ההפסקה של השימוש.
קיצר רק חרא ואנשים מתלהים להיות בריונים למשך ארבעת השבועת הראשונים של הסייקל.
בנוסף להכל אתה תצטרך לעשות PCT על פארש רק בגלל שהשתמשת בדיבול שגם ככה לא נתן לך כלום.
שווה?
אתה אומר שלדיאנבול לא צריך PCT?
בנדה את כמות השטויות שאתה כותב פה אפשר למכור בסיטונאות, אתה טועה בגדול ומטעה אחרים!
דיאנבול כמו כל סטרואיד אחר סוגר את ה HPTA מה שאומר במילים פשוטות; הגוף מפסיק לייצר טסטוסטרון זוהי עובדה שאתה לא יכול להתווכח עליה, זה נטו ביוכימיה.
המטרה בPCT היא להחזיר את הייצור הטבעי של טסטוסטרון בגוף כמה שיותר מהר ולרמות אופטימליות ואין פה שום קשר לג'ינו.
דבר נוסף, אתה אומר שאתה וחברים שלך עשיתם סייקל של דיאנבול בלבד ושמרתם על המסה שצברתם בלי PCT... השאלה היא לאורך כמה זמן, שבוע שבועיים, חודש??
גם אני מכיר חברה שעשו רק אורלי בלי PCT, עלו בכוח, נראו נהדר ולטווח הארוך הצטערו על כך מאוד!!!
אנשים כמוך שעוד מאזים למכור חומרים לאחרים ובנוסף למכור להם לוקשים וחרטוטים, כמו:"אפשר לעשות גם PCT ולעשות נזק גדול יותר לגוף" !!!WTF אתם האנשים הכי מסוכנים בתחום הזה.
מתי בפעם האחרונה אם בכלל קראת ספר, מאמר, התעניינת באיזה פורום מוביל באנגלית שקשור לתחום החומרים האנבוליים?
עדיף לך לפרוש עכשיו כשאתה עוד רק בהתחלה, לך תקרא, תלמד ורק אז תגיב.
גם אני חבר פה בפורום לא מעט זמן ואני יכול להגיד לך שכשהתחלתי לייעץ זה היה רק אחרי לימודים מעמיקים על איך המערכות בגוף פועלות בהשפעת חומרים, מהן תופעות הלוואי של כל חומר וחומר, מזה HPTA, מזה PCT וכן הלאה וזה לא בושה לבוא ולומר "אני לא יודע", להיפך רק גברים אמיתיים יודו בכך, אז עד שתחליט להיות אחד כזה עדיף לך לשתוק וללמוד.
בנדה את כמות השטויות שאתה כותב פה אפשר למכור בסיטונאות, אתה טועה בגדול ומטעה אחרים!
דיאנבול כמו כל סטרואיד אחר סוגר את ה HPTA מה שאומר במילים פשוטות; הגוף מפסיק לייצר טסטוסטרון זוהי עובדה שאתה לא יכול להתווכח עליה, זה נטו ביוכימיה.
המטרה בPCT היא להחזיר את הייצור הטבעי של טסטוסטרון בגוף כמה שיותר מהר ולרמות אופטימליות ואין פה שום קשר לג'ינו.
דבר נוסף, אתה אומר שאתה וחברים שלך עשיתם סייקל של דיאנבול בלבד ושמרתם על המסה שצברתם בלי PCT... השאלה היא לאורך כמה זמן, שבוע שבועיים, חודש??
גם אני מכיר חברה שעשו רק אורלי בלי PCT, עלו בכוח, נראו נהדר ולטווח הארוך הצטערו על כך מאוד!!!
אנשים כמוך שעוד מאזים למכור חומרים לאחרים ובנוסף למכור להם לוקשים וחרטוטים, כמו:"אפשר לעשות גם PCT ולעשות נזק גדול יותר לגוף" !!!WTF אתם האנשים הכי מסוכנים בתחום הזה.
מתי בפעם האחרונה אם בכלל קראת ספר, מאמר, התעניינת באיזה פורום מוביל באנגלית שקשור לתחום החומרים האנבוליים?
עדיף לך לפרוש עכשיו כשאתה עוד רק בהתחלה, לך תקרא, תלמד ורק אז תגיב.
גם אני חבר פה בפורום לא מעט זמן ואני יכול להגיד לך שכשהתחלתי לייעץ זה היה רק אחרי לימודים מעמיקים על איך המערכות בגוף פועלות בהשפעת חומרים, מהן תופעות הלוואי של כל חומר וחומר, מזה HPTA, מזה PCT וכן הלאה וזה לא בושה לבוא ולומר "אני לא יודע", להיפך רק גברים אמיתיים יודו בכך, אז עד שתחליט להיות אחד כזה עדיף לך לשתוק וללמוד.